meta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 mi duzo mowic nie trzeba bylo :loveu: a tata i siostra do tej pory mysla ze ona na sprzedaz tylko nikt jej bidnej kupic nie chce :evil_lol: a Cassy to do podtuczenia i tez bedzie dobrze Quote
maga18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tili piekna :) :loveu::loveu::loveu: Cassy tez ale na pierwszych dwoch fotach wedlug mnie stoi strasznie :crazyeye: suka ladna ale takie ustawienie robi z niej jakiegos dziwoląga :roll: Quote
meta Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 mysle ze okreslenie "strasznie" jest mocno przesadzone. wiele osob ustawia tak psy i jakos nigdy nie bylo to straszane. a ustawic malego szczeniaka ktory przez godzine sie wije kladzie i wiesza jest czasami trudne :evil_lol: ja nie widze problemu, stoi z dupskiem na dol, ale nie ciezko zobaczyc ze to kwestia ustawienia. zreszta, prosze, zdjecia nie takie ladne ale dupa wyzej Quote
Light of Shin-Ra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 To ja dla rozładowania atmosfery powiem Wam, że własnie naprawiłam sobie neostradę i tylko dlatego mogę pisać tego posta. Oczywiście przyczyną awarii był szczeniak (szczeniara w zasadzie), która skonsumowała kawałek (całe szczęście tylko kawałek) kabla. :placz: Quote
Śnieżynka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Miźnij tak Oki :) Han tak jest jak sie suni nie chce po miziać :) tylko posta pisać :) Quote
maga18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='meta']mysle ze okreslenie "strasznie" jest mocno przesadzone. wiele osob ustawia tak psy i jakos nigdy nie bylo to straszane. a ustawic malego szczeniaka ktory przez godzine sie wije kladzie i wiesza jest czasami trudne :evil_lol: ja nie widze problemu, stoi z dupskiem na dol, ale nie ciezko zobaczyc ze to kwestia ustawienia. zreszta, prosze, zdjecia nie takie ladne ale dupa wyzej http://img241.imageshack.us/img241/4053/3skdf8.jpg http://img241.imageshack.us/img241/7213/1skrm9.jpg ooooo i tu mi sie duzo bardziej podoba :) :loveu: Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nie mogę się już doczekać:placz: - niektórzy już wiedzą...:loveu: (lepsze zdjęcie;)) Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 trza poczekać - niespodzianka ma być...:lol: chociaż jestem wierna rasie...;) ale myślę, że co po niektórzy wiedzą co to za pies:loveu: proszę 'oblatanych w bazie' o przydomek Quote
Dada Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja nie mam pojęcia co to za piesek :p ps: baza u mnie od dzisiaj nie działa. tylko ja tak mam? Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Najlepsze szczeniaki teraz? Czyżby Ressurusek?Nio chyba że ma to być na bzykanko jakiś przystoiny kawaler? Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 podpowiem że pies i że z zagramanicy no nie wiem co z tymi domenami :placz: Lavanduli też domena nie działa:shake: Quote
meta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mi tez baza nie dziala, rano nie dzialay tez epsy i strona zkwp, ale z tymi juz jest ok, a pod adresem bazy jakies dziwne cos jest :roll: Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no to jeśli już działa to do dzieła;) jestem ciekawa czy szybko mnie rozpracujecie:eviltong: patrz wschód;) Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Trudny orzech do zgryzienia - może jakiś przystojny Rosjanin? Angel Look?Albo Czech Rose of Silesia? Kasia nakieruj trochę? Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tak myślałam....skoro nie Angel Look... Teraz modna hodowla to Dogland Happy, ale oni nie mają chyba szczeniaków na sprzedaż, więc może Zholesk? albo Volshebnaja Loshadka? Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Patrząc na papier po drodze mogło by byc też z Fantastik Kashmir Może Olegro Katrin....a jak nie to nie mam juz pomysłu Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nie... ale przepraszam, bo na bazie tego miotu jeszcze nie ma... pierwsza litera hodowli: I;) Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Coś po Legendsach pewnie..... Tak stawiałabym na początku,ale z tych w Rosji własnie na bazie nie ma miotu. Thomas za młody i całe szczęście, bo ten pies ma koszmarna wadę ruchu.... Dawaj Kaska przecież wiemy, że chcesz nam powiedzieć - MÓW! Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 na zdjęciu: Ingrus TSENTURION TSONG (ur. 19.11.2007 - Zholesk Dzhokonda Dzhondzhana x Zholesk Pietro) ale jak dla mnie PRIMA Aprilis;):evil_lol: Quote
Recommended Posts