Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarownica :evil_lol:

I czubek Gul pokazujący małej jak ma chodzic :lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol:

Puknij Ty sie chłopie w łepetyne :diabloti:

Ratunku !!!:scared:jakiś:stupid:

Posted

mam nadzieje tylko ze sie Czarownica nie rozjasni:loveu::loveu::loveu: przepiekna jest!!!!!
tfu tfu ochyda.. bo zaraz zazdrosniki klątwe ci rzucą.. a kyż!!!
juz widze jak kosi ringi :) skopie dupsko niejednemu:P:P:P

Posted

Zobaczymy ,co będzie to będzie.Najgorsze jest ,ze zarasta jak dzika swinka - cała !!!Jakby nie łyse doopsko i brzuch po urodzeniu to bym nie wierzyła ,ze to hl :diabloti:
No a ,ze czarownicą jest to mozecie sobie wyobrazic jak sie goli takiego pędraka co minute w miejscu stac nie umie :evil_lol:.Dzis spała w łozku ,bo sie rozdrała w nocy ( na zmiane z siostrą sie w nocy wydzierają ) .Rano wstaje ..pierwsza mysl gdzie małą ...patrze ,szukam - NIE MA!!!
A ta wredota mała wlazła razem z Pasią do poszewki i słodko spała :loveu:

A tu dowod na to ze Wiedzma pełną gębą

Posted

flashka:
Jest i moja ulubienica Salvia :loveu:
Ress:
Szalejesz!! One są wszystkie niesamowite!! Tych zdjęć Friki jeszcze nie widziałam, więc powiem tylko ŁAŁ! :crazyeye: Córcia jest oszałamiająco piękna :loveu:
I Synuś :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dada napisał(a):
flashka:
Jest i moja ulubienica Salvia :loveu:
Ress:
Szalejesz!! One są wszystkie niesamowite!! Tych zdjęć Friki jeszcze nie widziałam, więc powiem tylko ŁAŁ! :crazyeye: Córcia jest oszałamiająco piękna :loveu:
I Synuś :loveu::loveu::loveu:

Salvia leci do Włoch na czasie.. tą to bede miec daleko:placz: mam nadzieje ze uda mi sie ja odwiedzac i widywac na wystawach nie tylko we Włoszech.

ress maluchy cudne... u mnie te taki kociokwik jak lataja po chałupie;) strach sie ruszyc:)

Posted

Ja uwielbiam wszystkie małe Resuruski - Najbardziej podoba mi się Rotek i Fryta, ale serce skradła mi Malwina:loveu:Najsłodszy jest Placek, Benito najodważniejszy i najbardziej zadziorny a Kate miodzio poprostu:evil_lol:

Posted

Noooo, a my dzisiaj jesteśmy już po pierwszym goleniu :loveu::loveu: I o dziwo dzieci były straaaasznie spokojne :loveu::loveu::evil_lol: Teraz wyglądają jak takie prawdziwe Grzywki :loveu::loveu:

Ress a twoje dzieciaczki są śliczne :loveu::loveu: Rotuś i Fryta podbiły moje serce :loveu::loveu: