resuruss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja widze .Sabdanek superowy :loveu: i zyrafa :loveu: Quote
flashka-g Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 juz zmienilam serwer;) a Knyp to sie cały zawsze zapluje:) tak juz ma ze jak sie stresuje to się zaczyna strasznie ślinić:) ewenement:evil_lol: Quote
resuruss Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czarownica :evil_lol: I czubek Gul pokazujący małej jak ma chodzic :lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol: Puknij Ty sie chłopie w łepetyne :diabloti: Ratunku !!!:scared:jakiś:stupid: Quote
malaSilky Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ress jenny jaka ona rozkoszna :loveu::loveu::loveu: i ten kolorek ze znaczeniami białymi :loveu: Quote
Agama Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 cuda ,cudenka :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Ilka21 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jak na czarownicę to cudeńko,haczykowatego nosa brak,kurzajki przy nosie tyż.....super dziewczynka:loveu: Quote
flashka-g Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mam nadzieje tylko ze sie Czarownica nie rozjasni:loveu::loveu::loveu: przepiekna jest!!!!! tfu tfu ochyda.. bo zaraz zazdrosniki klątwe ci rzucą.. a kyż!!! juz widze jak kosi ringi :) skopie dupsko niejednemu:P:P:P Quote
resuruss Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zobaczymy ,co będzie to będzie.Najgorsze jest ,ze zarasta jak dzika swinka - cała !!!Jakby nie łyse doopsko i brzuch po urodzeniu to bym nie wierzyła ,ze to hl :diabloti: No a ,ze czarownicą jest to mozecie sobie wyobrazic jak sie goli takiego pędraka co minute w miejscu stac nie umie :evil_lol:.Dzis spała w łozku ,bo sie rozdrała w nocy ( na zmiane z siostrą sie w nocy wydzierają ) .Rano wstaje ..pierwsza mysl gdzie małą ...patrze ,szukam - NIE MA!!! A ta wredota mała wlazła razem z Pasią do poszewki i słodko spała :loveu: A tu dowod na to ze Wiedzma pełną gębą Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 hahaha i bezwstydnica :evil_lol::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czubek i wredota mała .Kazdy sie poznał na niej w domu juz ...nawet kot ...:evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Sprawdza czy kot nie śmierdzi :evil_lol::diabloti: Quote
Śnieżynka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dokłądnie Weronika a oni Małą od czarwonić odrazu :P dba o higiene współlokatorów :P Quote
Ilka21 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ona poprostu wyraża swoje zdanie:evil_lol: Quote
resuruss Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hahaha,Wera ,dobre ....ja dopiero teraz zatrybiłam ,ze ona mu paszki wącha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu Rotuś na Hamburgerze Quote
Dada Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 flashka: Jest i moja ulubienica Salvia :loveu: Ress: Szalejesz!! One są wszystkie niesamowite!! Tych zdjęć Friki jeszcze nie widziałam, więc powiem tylko ŁAŁ! :crazyeye: Córcia jest oszałamiająco piękna :loveu: I Synuś :loveu::loveu::loveu: Quote
flashka-g Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dada napisał(a):flashka: Jest i moja ulubienica Salvia :loveu: Ress: Szalejesz!! One są wszystkie niesamowite!! Tych zdjęć Friki jeszcze nie widziałam, więc powiem tylko ŁAŁ! :crazyeye: Córcia jest oszałamiająco piękna :loveu: I Synuś :loveu::loveu::loveu: Salvia leci do Włoch na czasie.. tą to bede miec daleko:placz: mam nadzieje ze uda mi sie ja odwiedzac i widywac na wystawach nie tylko we Włoszech. ress maluchy cudne... u mnie te taki kociokwik jak lataja po chałupie;) strach sie ruszyc:) Quote
miniaga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ja uwielbiam wszystkie małe Resuruski - Najbardziej podoba mi się Rotek i Fryta, ale serce skradła mi Malwina:loveu:Najsłodszy jest Placek, Benito najodważniejszy i najbardziej zadziorny a Kate miodzio poprostu:evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Noooo, a my dzisiaj jesteśmy już po pierwszym goleniu :loveu::loveu: I o dziwo dzieci były straaaasznie spokojne :loveu::loveu::evil_lol: Teraz wyglądają jak takie prawdziwe Grzywki :loveu::loveu: Ress a twoje dzieciaczki są śliczne :loveu::loveu: Rotuś i Fryta podbiły moje serce :loveu::loveu: Quote
resuruss Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A my juz po przeglądzie :multi::multi::multi:. Malce oblazły komisje i zyc im nie dały :evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Agama napisał(a):Weroniko wstawiaj foty Agamo, jeżeli się nie obrazisz, to fotki wstawię jutro :loveu: Quote
Dada Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aniu, dzielne kochane kluseczki :loveu::multi: flashka: No to dużo radości śliczej suni w nowym domku życzę!!:lol: Quote
Recommended Posts