resuruss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Na pierwszej focie chłopak pp - Benio :loveu:. No ,słodkie pufiaki są ,ale jak sie ktoremus trafi wpasc w koopke to juz mniej słodko sie je pucuje :evil_lol: Zaraz Wam dam foteczki z pierwszego kilkuminutowego wyjscia pufiaków na dwor .Było dziś tak ciepło ,ze nie mogłam sie oprzec ;) Quote
Light of Shin-Ra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wiecie co, gdyby to na drugim zdjęciu z wzrokiem mówiącym "podejdź tylko to zjem" było sunią to bym się chyba nie opanowała. :loveu: Quote
Ilka21 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 e tam odrau zjeść...to jest minka typu "ale ja przeciez nic nie robię":cool3: cudne stadko :) Quote
resuruss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Placuś to słodzinka taka ...chciało by się napisac pierdoła :loveu: Baby go leją ,Benio ćwiczy na nim sztuki walki ..jedynie z Rotkiem się jako tako dogadują . Za to cudownie umie spac w łozku - jak chce siku to piszczy ,robi słodkie minki i jest idealnie delikatny :loveu: Na dworku tez sobie super radził dziś Quote
meta Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale wyazu twarzy pier*****y to na pewno nie ma :cool3: taki maly Banderas :lol: Quote
meta Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale smiesznie :evil_lol: napisalam cale slowo i mnie zagwiazdkowalo :evil_lol:ej, a ress nie zagwiazdkowalo :angryy: Quote
resuruss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hahahahaha,ja po znajomosci moge pisac o pierdołkach :lol: Benio Na rączki Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ress brak mi słów na twoje maluchy :loveu::loveu: Jakie one są super :loveu::loveu: A Placuś na pierwszej fotce, wygląda naprawdę jak taki niedźwiadek :loveu::loveu: Quote
Dada Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aniu, dzieciaczki są wprost zniewalające! Placek w locie :loveu: A Benio jakie futerko już ma i to jego spojrzenie :loveu::loveu:! Quote
malaSilky Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Weronisia & Jokkusia A kiedy Twoje slicznosci ufocisz?;) Ress jakie one sa sliczne wygladaja jak takie male pluszowe zabawki:loveu: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 malaSIlky, jeszcze dzisiaj się postaram wrzucić jakieś fotki, ale to wieczorkiem :cool3::cool3: Quote
malaSilky Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Weronisia & Jokkusia napisał(a):malaSIlky, jeszcze dzisiaj się postaram wrzucić jakieś fotki, ale to wieczorkiem :cool3::cool3: No to z niecierpliwociom bede czekac :p Quote
lalunia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 meta która? miniaga wygrałaś konkurs przy okazji buziaki od dziewczyn ;) Quote
Dada Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lalunia: Kofisia śliczna jako maluszek byla :loveu:, ale juz gdzieś widzialam zdjęcia małej Botaniczki u Ciebie, może przeglądając galerię? Quote
meta Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 lalunia napisał(a):meta która? miniaga wygrałaś konkurs przy okazji buziaki od dziewczyn ;) a ktorej glowe widac??? :razz: coffunia moja :loveu: Quote
lalunia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no ja mam teraz ubaw jakie ona miała uszy ;) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Właśnie mam problem z tym rozmiarem. Za chwilę wstawię od nowa. Quote
Dada Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Weronika, zmniejsz zdjęcia do 640, bo giganty wstawiłaś Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Moje Maluszki (już w normalnym rozmiarze :cool3:) :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts