Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje "maleństwo" będzie u mnie w czwartek. Nie mogę się już doczekać.
Jeszcze dziś nie wierzę, że taki wspaniały pies będzie mój.:loveu::loveu::loveu:
Kilka dni później będę mogła przedstawić drugiego nowego grzywacza w naszej rodzinie - nagą sunię i wstawię dużo fotek:multi:

Posted

super że wreszcie jest taki topik bo grzywaczowych dzieci mamy ostatnio uuuu
:)

ja się pochwalę ustawionymi maluszkami po nowym roku i razem z bakarą po domowemu " Ewcia" ha ha

Posted

Kasiu to wstawiaj swoje w duzej ilosci fotek,sa sliczne,a dziewczynki dawno nie widzialam:loveu::loveu:tylko nie wszystkie na raz i wtedy nikt sie nie doczepi:lol::lol::lol:

Posted

lalunia napisał(a):

a Bakara ma domowe imię " Puma" :)

raz Ewcia raz Puma, ty wez sie kobieto ogarnij bo sucz nie bedzie wiedziala o co chodzi :eviltong:

Posted

lalunia napisał(a):
http://img246.imageshack.us/img246/6564/simg8509smalllh5.th.jpg

a Bakara ma domowe imię " Puma" :)

Wow Mysia jakie ma uszka stojące:loveu:i jak panienka już:loveu:

Puma to to bardzo fajne imię. :loveu:Pewnie się nie możesz doczekać kiedy do ciebie przyjedzie.

Posted

Tak myślałam z tymi imionami, mała musi być wspaniała. Nie mogę się doczekać relacji! Az mnie skręca z ciekawości jaka jest Ewcia - Pumcia
A Myszka... Ah i oh, pięknieje panienka, chociaż zawsze była słodka i sliczna :loveu:

Posted

Miniaga :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widziałam na stronce po prostu tylko sie zakochac :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Aga a jak małe się czuje :) i jego pierwszy kontakt z dizewczynami :D