Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gayka']Mi tez się wydaje to dziwne, ze taki 12 tyg maluch jest juz nauczony.Teraz sobie mysle,ze to może oznaczac,ze szczeniaki poprostu załatwiaja się w jedno miejsce...sama nie wiem.Ale oczywiście zdaje sobie sprawe, ze urlopik macierzyński mnie nie ominie!!;)
Ja skłaniam sie w stronie pieska standardowego gladkowlosego.

Mysle że te spore szczeeniaczki od URSUS w innym domu też beda sie załatwiać na dworze:lol:;).
A ja namawiam Ciebie na króliczą gladkowłosą piekność od URSUS:lol:.
Gayka królicze jamniki maja wiele zalet
i charakter jamnika standartowego:lol:.
Wiem bo biega u mnie w domku jamnisia królicza od URSUS:loveu:
juz od czerwca 2007:lol::lol:
Jest fantastyczna,milutka,i bardzo sprytna;)
Bardzo szybciutko nauczyła się załatwiać na dworze chociaż była baardzo
malutka:lol::lol:
Na zdjęciu to ta krótkowłosa oczywiście:lol::lol:

Posted

Taaaaaaaaaa,sztuka mięsa:evil_lol:Luzuj trochę i więcej poczucia humoru!Nigdy nie powiedziałas do swojego psa w żartach"ty bestio",albo inaczej?Ja tam do swoich notorycznie gadam,że zrobię z nich pieczeń,albo oddam na sajgonki i jakoś nie wpadły w depresję.:loveu:

Posted

Gonia napisał(a):
Taaaaaaaaaa,sztuka mięsa:evil_lol:Luzuj trochę i więcej poczucia humoru!Nigdy nie powiedziałas do swojego psa w żartach"ty bestio",albo inaczej?Ja tam do swoich notorycznie gadam,że zrobię z nich pieczeń,albo oddam na sajgonki i jakoś nie wpadły w depresję.:loveu:

dokładnie Gonia, 'na parówki':evil_lol:

Posted

Szczególnie moja jedna sztuka, nadaje się nie na parówkę,ale na serdelka:evil_lol:A futro położę sobie w sypialni,przy łóżku:loveu:Ona taka "miętka"jest w dotyku:lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Szczególnie moja jedna sztuka, nadaje się nie na parówkę,ale na serdelka:evil_lol:A futro położę sobie w sypialni,przy łóżku:loveu:Ona taka "miętka"jest w dotyku:lol:

:crazyeye::roflt:

Posted

sztuk jeden poprostu !! artyści kochani nie wiecie co to sztuka?? co?? a swoją drogą to w prawie pies jest rzeczą.... nadal.... i można go sprzedać jak parę kaloszy na przykład...

Posted

Gonia napisał(a):

No ba!A mój TŻ przedżeźnia Sajdunie i woła Srajda :eviltong:, bo jej się jeszcze na dywan zdarza :p