AMIŚKA Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='gayka']Mi tez się wydaje to dziwne, ze taki 12 tyg maluch jest juz nauczony.Teraz sobie mysle,ze to może oznaczac,ze szczeniaki poprostu załatwiaja się w jedno miejsce...sama nie wiem.Ale oczywiście zdaje sobie sprawe, ze urlopik macierzyński mnie nie ominie!!;) Ja skłaniam sie w stronie pieska standardowego gladkowlosego. Mysle że te spore szczeeniaczki od URSUS w innym domu też beda sie załatwiać na dworze:lol:;). A ja namawiam Ciebie na króliczą gladkowłosą piekność od URSUS:lol:. Gayka królicze jamniki maja wiele zalet i charakter jamnika standartowego:lol:. Wiem bo biega u mnie w domku jamnisia królicza od URSUS:loveu: juz od czerwca 2007:lol::lol: Jest fantastyczna,milutka,i bardzo sprytna;) Bardzo szybciutko nauczyła się załatwiać na dworze chociaż była baardzo malutka:lol::lol: Na zdjęciu to ta krótkowłosa oczywiście:lol::lol: Quote
ursus Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 mam nawet tanio do sprzedania skoczną sztukę... w sam raz na agility !! Quote
xxxx52 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 pies to sztuka?czego?:crazyeye::crazyeye:Czy to jest handel?:mad: www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
Gonia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Taaaaaaaaaa,sztuka mięsa:evil_lol:Luzuj trochę i więcej poczucia humoru!Nigdy nie powiedziałas do swojego psa w żartach"ty bestio",albo inaczej?Ja tam do swoich notorycznie gadam,że zrobię z nich pieczeń,albo oddam na sajgonki i jakoś nie wpadły w depresję.:loveu: Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Gonia napisał(a):Taaaaaaaaaa,sztuka mięsa:evil_lol:Luzuj trochę i więcej poczucia humoru!Nigdy nie powiedziałas do swojego psa w żartach"ty bestio",albo inaczej?Ja tam do swoich notorycznie gadam,że zrobię z nich pieczeń,albo oddam na sajgonki i jakoś nie wpadły w depresję.:loveu: dokładnie Gonia, 'na parówki':evil_lol: Quote
Gonia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Szczególnie moja jedna sztuka, nadaje się nie na parówkę,ale na serdelka:evil_lol:A futro położę sobie w sypialni,przy łóżku:loveu:Ona taka "miętka"jest w dotyku:lol: Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Gonia napisał(a):Szczególnie moja jedna sztuka, nadaje się nie na parówkę,ale na serdelka:evil_lol:A futro położę sobie w sypialni,przy łóżku:loveu:Ona taka "miętka"jest w dotyku:lol: :crazyeye::roflt: Quote
ursus Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 sztuk jeden poprostu !! artyści kochani nie wiecie co to sztuka?? co?? a swoją drogą to w prawie pies jest rzeczą.... nadal.... i można go sprzedać jak parę kaloszy na przykład... Quote
jamnicze Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Gonia napisał(a):Taaaaaaaaaa,sztuka mięsa:evil_lol:Luzuj trochę i więcej poczucia humoru!Nigdy nie powiedziałas do swojego psa w żartach"ty bestio",albo inaczej?Ja tam do swoich notorycznie gadam,że zrobię z nich pieczeń,albo oddam na sajgonki i jakoś nie wpadły w depresję.:loveu: No ba!A mój TŻ przedżeźnia Sajdunie i woła Srajda :eviltong:, bo jej się jeszcze na dywan zdarza :p Quote
Recommended Posts