Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwracam sie z wielką prośbą do osób zamieszkałych w Lubinie lub w okolicach ( woj. dolnośląskie ). Dwa dni temu znaleziono biszkoptowego boksera w w/w okolicy, jego wiek wet ocenia na jakieś 13 lat. Pysio siwiuteńki, ale chłopak ogólnie zadbany - stąd przypuszczenie, że może się zgubił.Obecnie przebywa w dolnośląskim schronisku na kwarantannie. Jak każdy boksio,źle znosi warunki schroniskowe i na dodatek złapał katar:-(.
Zgłosiłam już boksia do GW, ale nie ukrywam, że przydałaby sie pomoc w rozplakatowaniu psiaka na tym terenie, w lecznicach czy gabinetach weterynaryjnych. Może tylko się zgubił, może ktoś jego szuka...
Proszę nie pozwólmy, by odszedł samotny w zimnym schronie, gdy przyjdzie na niego czas. Niech zaśnie bezpiecznie na kolanach swego pana.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hippies napisał(a):
Ja wierzę że ten psiak się zgubił :-( i że napewno ktoś go szuka i teraz odchodzi od zmysłów :-(

Tym bardziej tam na miejscu powinien być poogłaszany! Skoro to staruszeczek to jeśli się zgubił nie mógł przywędrować z daleka!!!
Wątek w górę !!! Pilne!!!

Posted

Hippies - dziękuję!!!!
Biegnij na pierwszą dziadziuniu!!!! Będę Ciebie tak podnosić dopóki starczy mi sił, a TY nie stracisz wiary..... I choćby wszyscy juz w Ciebie zwątpili, ja przy Tobie będę.....

Posted

michelle04 napisał(a):
Majga, desdemona-dziękuję!!!!
Giselle4-gdzie jesteś????? To TY czuwasz nad nim, więc...potrzebujemy tutaj Ciebie!!!!!!

Patronaż Giselle4? Czy ja dobrze widzę??? ;) W jakim znaczeniu? Czy boksio jest u Giselle4? Michelle04, nie wątpię, że starczy Ci sił! :loveu:
Wątek w górę !!!

Posted

michelle04 napisał(a):
Hippies - dziękuję!!!!
Biegnij na pierwszą dziadziuniu!!!! Będę Ciebie tak podnosić dopóki starczy mi sił, a TY nie stracisz wiary..... I choćby wszyscy juz w Ciebie zwątpili, ja przy Tobie będę.....

Nie ma za co michelle - przecież wiesz że na mnie możesz zawsze liczyć

Nie martw się psiulku - Ciocia Hippies też ze wszystkich sił będzie Cię podnosić i pomagać dziewczynom żeby nie stała Ci się krzywda.

Dzięki Florida - Ciebie też tutaj nie może zabraknąć :eviltong:

Posted

Boksio niestety jest w schronie na kwarantannie:-(,ale...pewnie osoby z naszego małego grona rozpatrują możliwośc przygarnięcia dziadka:cool3:...Nie zapeszajmy:razz:...Bez względu na wszystko i wszystkich nie zostawimy go samego!!!!

Posted

Hippies napisał(a):
No to teraz ja :diabloti:

Szukamy zaginonego pana :-(

A jeśli, nie daj Bóg, ów Pan się temu "przysłużył", czego oczywiście nie wiemy, to nowego, o wielkim serduszku, który zostanie przy swoim piesiu do końca...:-(

Posted

majqa napisał(a):
A jeśli, nie daj Bóg, ów Pan się temu "przysłużył", czego oczywiście nie wiemy, to nowego, o wielkim serduszku, który zostanie przy swoim piesiu do końca...:-(

Masz rację Majqa !!!

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
w jakim jest schronisku? prosze o nr telefonu do osoby ktora zajmuje sie sprawa bokserka ;) bedzie potrzebny na plakat.. czy ktos potafi zrobic plakat ? wydrukowalabym i jutro porozwieszala w miescie !!!

Dziękować Dziękować :*