michelle04 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zwracam sie z wielką prośbą do osób zamieszkałych w Lubinie lub w okolicach ( woj. dolnośląskie ). Dwa dni temu znaleziono biszkoptowego boksera w w/w okolicy, jego wiek wet ocenia na jakieś 13 lat. Pysio siwiuteńki, ale chłopak ogólnie zadbany - stąd przypuszczenie, że może się zgubił.Obecnie przebywa w dolnośląskim schronisku na kwarantannie. Jak każdy boksio,źle znosi warunki schroniskowe i na dodatek złapał katar:-(. Zgłosiłam już boksia do GW, ale nie ukrywam, że przydałaby sie pomoc w rozplakatowaniu psiaka na tym terenie, w lecznicach czy gabinetach weterynaryjnych. Może tylko się zgubił, może ktoś jego szuka... Proszę nie pozwólmy, by odszedł samotny w zimnym schronie, gdy przyjdzie na niego czas. Niech zaśnie bezpiecznie na kolanach swego pana. Quote
Hippies Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Teraz jest czas petard :angryy: więc naprawdę istnieje taka możliwość że boksio się wystraszył i zgubił :-( Quote
desdemona Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o matko. jak to sie stalo ze ten pies bez domu. Quote
Hippies Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja wierzę że ten psiak się zgubił :-( i że napewno ktoś go szuka i teraz odchodzi od zmysłów :-( Quote
majqa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hippies napisał(a):Ja wierzę że ten psiak się zgubił :-( i że napewno ktoś go szuka i teraz odchodzi od zmysłów :-( Tym bardziej tam na miejscu powinien być poogłaszany! Skoro to staruszeczek to jeśli się zgubił nie mógł przywędrować z daleka!!! Wątek w górę !!! Pilne!!! Quote
michelle04 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Hippies - dziękuję!!!! Biegnij na pierwszą dziadziuniu!!!! Będę Ciebie tak podnosić dopóki starczy mi sił, a TY nie stracisz wiary..... I choćby wszyscy juz w Ciebie zwątpili, ja przy Tobie będę..... Quote
michelle04 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Majga, desdemona-dziękuję!!!! Giselle4-gdzie jesteś????? To TY czuwasz nad nim, więc...potrzebujemy tutaj Ciebie!!!!!! Quote
majqa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 michelle04 napisał(a):Majga, desdemona-dziękuję!!!! Giselle4-gdzie jesteś????? To TY czuwasz nad nim, więc...potrzebujemy tutaj Ciebie!!!!!! Patronaż Giselle4? Czy ja dobrze widzę??? ;) W jakim znaczeniu? Czy boksio jest u Giselle4? Michelle04, nie wątpię, że starczy Ci sił! :loveu: Wątek w górę !!! Quote
Hippies Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No to teraz ja :diabloti: Szukamy zaginonego pana :-( Quote
Hippies Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 michelle04 napisał(a):Hippies - dziękuję!!!! Biegnij na pierwszą dziadziuniu!!!! Będę Ciebie tak podnosić dopóki starczy mi sił, a TY nie stracisz wiary..... I choćby wszyscy juz w Ciebie zwątpili, ja przy Tobie będę..... Nie ma za co michelle - przecież wiesz że na mnie możesz zawsze liczyć Nie martw się psiulku - Ciocia Hippies też ze wszystkich sił będzie Cię podnosić i pomagać dziewczynom żeby nie stała Ci się krzywda. Dzięki Florida - Ciebie też tutaj nie może zabraknąć :eviltong: Quote
AgaiTheta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zaraz złapie ludzi z Lubina, jest ich troszkę na dogo. Quote
michelle04 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Boksio niestety jest w schronie na kwarantannie:-(,ale...pewnie osoby z naszego małego grona rozpatrują możliwośc przygarnięcia dziadka:cool3:...Nie zapeszajmy:razz:...Bez względu na wszystko i wszystkich nie zostawimy go samego!!!! Quote
michelle04 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Florida i Aga - dziękuję w imieniu chłopaczka,on tak bardzo w tych ostanich chwilach potrzebuje wsparcia.... Quote
majqa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hippies napisał(a):No to teraz ja :diabloti: Szukamy zaginonego pana :-( A jeśli, nie daj Bóg, ów Pan się temu "przysłużył", czego oczywiście nie wiemy, to nowego, o wielkim serduszku, który zostanie przy swoim piesiu do końca...:-( Quote
Hippies Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 majqa napisał(a):A jeśli, nie daj Bóg, ów Pan się temu "przysłużył", czego oczywiście nie wiemy, to nowego, o wielkim serduszku, który zostanie przy swoim piesiu do końca...:-( Masz rację Majqa !!! Quote
invictus hilaritas Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 w jakim jest schronisku? prosze o nr telefonu do osoby ktora zajmuje sie sprawa bokserka ;) bedzie potrzebny na plakat.. czy ktos potafi zrobic plakat ? wydrukowalabym i jutro porozwieszala w miescie !!! Quote
AgaiTheta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 invictus hilaritas napisał(a):w jakim jest schronisku? prosze o nr telefonu do osoby ktora zajmuje sie sprawa bokserka ;) bedzie potrzebny na plakat.. czy ktos potafi zrobic plakat ? wydrukowalabym i jutro porozwieszala w miescie !!! Dziękować Dziękować :* Quote
invictus hilaritas Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 nie ma za co ;) zawsze sluze pomoca.. ost widzialam na Mickiewicza ogloszenie o bokserze, jutro sie tam przejade i zobacze czy to czasami nie tego psa szukaja ;) Quote
michelle04 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 ...chylę czoła i dziękuję....:Rose: Niezbędne info przesłałam już na Pw....niestety nie potrafię zrobić plakatu:placz:...czy ktoś mógłby mi pomóc???...choćby poradą .... Quote
invictus hilaritas Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 mozna prosic na maila zdjecia w lepszej rozdzielczosci? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c1d53a6339c2c43.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/208a285c192ba242.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4dabbaa9fd53de3.html Quote
desdemona Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=24963 http://pomocpsomkynologia.eev.pl/viewtopic.php?t=219 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=73822026 Quote
desdemona Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 wrzuce go jeszcze na 4lapy. jaki numer telefonu mam podac w razie czego? Quote
michelle04 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Desdemona:multi: mój numer 606 915 472, lub 503 168 464 Quote
Recommended Posts