irenaka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Calibri]:multi::multi:Carloss jest CUDOWNY!!!! Młody, energiczny i bardzo łagodny.:multi:[/FONT] [FONT=Calibri]Przebywał w krakowskim schronisku ale dzięki ogromnemu sercu Kochanej Lucynki J. ma dom tymczasowy i możliwość zabawy z jej sunią. Carlloss jest typowym kanapowcem, zdecydowanie pcha się na kolana i „całuje” każdego człowieka. Przebywał prawdopodobnie w domu z dziećmi sądząc po reakcji na program telewizyjny z ich udziałem. Na spacerze jest przyjacielem każdego napotkanego człowieka.[/FONT] [FONT=Calibri]Szukam dla niego domu gdzie będzie miał możliwość wyładownia swojej energii, ciepłego i odpowiedzialnego. Uprzedzam, że kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia. Wybiorę dom najlepszy.[/FONT] [FONT=Calibri]Kto mnie zna wie, że łatwo ze mną nie będzie, ale Carloss to pies wyjątkowy i takiego domu szukam.[/FONT] [FONT=Calibri]Carloss jest wykastrowany ma max. 1rok.[/FONT] [FONT=Calibri]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT] [FONT=Calibri]012 641-97-02[/FONT] [FONT=Calibri]500-18-19-20[/FONT] [FONT=Calibri]Mail: irenaka7@wp.pl[/FONT] Quote
Lucyja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Potwierdzam - Carloss to słodziak jakich mało :) Rozdaje buziaki na prawo i lewo. Choć młodziutki to jednak posłuszny. Siada, daje łapkę, a jak nie wie o co chodzi to daje buziaka :) Quote
irenaka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Lucynko! Jedyne co mogę napisać po Twoim wpisie: ZAZDROSZCZĘ takiego psiaka w domu. CUDO!!! Quote
Romi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No nie !!! To już jakaś plaga porzuconych collaczków... Quote
irenaka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Romi to jeszcze nie koniec. Jest jeszcze dzisiaj zgłoszona suczka collie, ale jeszcze nie mam zdjęć. Ludzie chyba pogłupieli do reszty. Caroloss jest BOSKI!!!!!!!!!!!!! Quote
Lucyja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Może Carlosek komus się zgubił. Tak żywo reaguje na dzieci. Odrazu ogonek chce mu sie urwac do dziecka. Może ktoś szuka tego biednego kolaczka, który czeka i tęskni za swoim państwem. Quote
irenaka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Lucynko! Myszkowałam po ogłoszeniach z zagubionymi psiakami i nic. Mam dwa domy w tej chwili chętne na Carllosa, ale na razie to tylko zgłoszenia bo zadałam masę pytań i zobaczę co odpiszą. Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Boziu ale piekny:loveu::loveu::loveu::loveu: Hop!:multi: Quote
zurdo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tu was znalazłam ;) Ależ on piękny, rzeczywiście trudno pojąć, że młody, radosny, śliczny - mógłby się nie zgubić, ale ostatnio w ogóle trudno mi pojąć ludzi... Lucyja, porobić mu ogłoszenia? Quote
Lucyja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zurdo, ogłoszeń nigdy za wiele. Będziemy wdzięczni. W pierwszym wątku są namiary do Irenki, bo ona ma intuicję do odpowiednich ludzi :) Carloss jest takim całuśnym psem, że wogóle nie moge sobie wyobrazić, że ktos zgubił go celowo. On non stop przychodzi się przytulić, albo dac całusa. To chodząca miłośc na czerech łapach. Quote
zurdo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zrobiłam kilka, mam też cichą nadzieję, że odezwą się jeszcze ludzie z ogłoszeń Zorby, który znalazł już domek :roll: Quote
Agnieszka Co. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Przed świętami przeglądałam allegro i oferowano tam psa owczarka szkockiego właśnie bardzo podobnego do Carlossa. W tytule aukcji było że 5 miesięczny ale dziwiło mnie to, gdyż jego szata i ogólnie wygląd psa wskazywał na starszy wiek psa. Pies miał jedno ucho stojące. Jako powód sprzedaży podawano, że ojciec tego psiaka (również pokazany na zdjęciach) się z nim nie zgadza i dochodzi do konfliktów. Wydaje mi się że podana w aukcji miejscowość to był Kraków, ale nie jestem pewna. Może nie znaleźli nabywcy :shake: ...(ale to są tylko moje domysły, szukałam przed chwilą tej aukcji ale nie znalazłam) Quote
Lucyja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Agnieszko możliwe, że masz rację. Carloss ma własnie jedno ucho stojące. I myslę, że do psów może się trochę stawiać, bo widzę, że lubi sobie poszczekac na przechodzącego psa. Może nie znaleźli nabywców, to go "zgubili". Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Na aukcji allegro Carlossa jest jeden obserwator. Aukcja ma dosc duzo wejsc. Quote
irenaka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Lucynko! Zdjęcie cudo!! Tylko nie wiem, czy to Mareczek w objęciach Carlossa czy odwrotnie. Do "reszty świata" (cóż ja bym bez Was zrobiła!!!) kciuki potrzebne!! Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Do "reszty świata" (cóż ja bym bez Was zrobiła!!!) kciuki potrzebne!! Czesc reszty swiata uprzejmie melduje, ze kciuki sa zacisniete juz od dawna :kciuki: Czyzby sie szykowal jakis powazny domek? Quote
irenaka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Bardzo poważny, koresponduję z Panią od poniedziałku. Tylko rodzice rozpaczają po poprzednim piesku i od nich zależy co dalej. Quote
Lucyja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 irenaka napisał(a):Lucynko! Zdjęcie cudo!! Tylko nie wiem, czy to Mareczek w objęciach Carlossa czy odwrotnie. Do "reszty świata" (cóż ja bym bez Was zrobiła!!!) kciuki potrzebne!! Irenko to obejmowanie jest obopólne :loveu: Carlos obejmuje Marka a Marek Carlosa. Jego się nie da nie obejmować. Dzis wykorzystując coraz większe moje zezwoleństwo na przytulanie wczołgał mi sie do łóżka:evil_lol: To jest tak przytulasty potwór, jakiego jeszcze nie widziałam :) Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Co prawda mail byl w sprawie aukcji Zorby, ale Zorba ma juz zaklepany domek, a moze Carloss by sie nadawal. clac@interia.pl Witam Piękny okaz psa - proszę o informację gdzie można go zobaczyć.Poszukuję takiego przyjaciela dla moich córeczek.Czy pies nie przejawia agresji do dzieci???Czy może przebywać ok 5-6 godzin sam???Warunki jakie mógłbym mu zaproponować to blok ale częste i długie spacery.Bedę wdzięczny za informacje. Pzd.Darek Quote
irenaka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Aga! Nie wiem, czy to nie jest Pan który do mnie wczoraj dzwonił ale jeszcze się miał zastanowiać. Dom w Krakowie milczy, poczekajmy. Quote
Lucyja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Proszę jakie psy są zgodne. Nawet jednym łóżkiem potrafią sie podzielić :) Quote
Recommended Posts