Aga - Czakra Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 a te koleżanki też fajne i sympatyczne. Tą kudłaczkę to będzie można troszkę przystrzyc i wyczesać na pewno Quote
Polarna Legenda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Aga - Czakra napisał(a):dokładnie. Początek sportu, tylko czy tak do końca sportu... Widzę że w tej kwestii też nie masz zielonego pojecia,więc może lepiej się nie wypowiadaj. Aga - Czakra napisał(a): ale to chyba nie jest temat odpowiedni do wątku kundla. tez tak myślę więc jeśli chesz dalej prowadzić dyskusję to zapraszam na pw. Aga - Czakra napisał(a):jeszcze zdjęcie husky prosimy - tylko podpisz koniecznie, bo nie wiemy jak wygląda widzę że masz problem z czytaniem i zrozumieniem tego co czytasz więc może napiszę to dużymi literami: ZDJĘCIE GRENLANDÓW WKLEIŁAM PO TO ŻEBYŚ MOGŁA ZOBACZYĆ JAK WYGLĄDAJĄ TE PSY A ZDJĘCIA MALAMUTÓW DLATEGO ŻE NIE WIESZ CO TO JEST DŁUGI WŁOS(sorry,nie ma zdjęć długowłosych grenlandów:lol:).NIE CHODZIŁO MI O PREZENTOWANIE RASY TYLKO O RÓZNICĘ W DŁUGOŚCI WŁOSA:shake:. Aga - Czakra napisał(a):MIKA JEST KUNDLEM NIEPODOBNYM DO SZANOWNEGO PSA GRENLANDZKIEGO, KTÓRY JEŻELI CHODZI O FAKTY MA KRÓTKĄ SIERŚ O to chodziło? wiesz ile w tym czasie ogłoszeń dla bezdomnych kundli można było zrobić? To zajmij sie ogłoszeniami a nie wypisywaniem bzdur. A tak swoja drogą to nerwy ci puszczaja czy argumenty się skończyły??Twoje agresywne zachowanie wskazuje na jedno lub drugie a może obie te rzeczy na raz?:lol: Quote
Aga - Czakra Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Polarna Legendo- dziękujemy Ci za poświęcony nam czas. Ja Ciebie nie obrażam, nie oceniam, więc nie życzę sobie żebyś ty mnie obrażała i oceniała. I nie będę zajmować twojego cennego czasu, więc i ty nie zajmuj mojego. Quote
kaj-ka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Droga Polarna Legendo serdecznie dziękujemy za Twoje cenne uwagi. Już mamy dosyc czytania zgryźliwych uwag na forum Miki, nie wydaje mi sie, żeby kierowała Toba chęć pomocy gdańskim psom. Jeżeli chcesz sie dowartościować to wybierz jakis inny sposób. Więc w imieniu wszystkich psów wystawionych przez Agę jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Quote
kaj-ka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Droga Polarna Legendo serdecznie dziękujemy za Twoje cenne uwagi. Już mamy dosyc czytania zgryźliwych uwag na forum Miki, nie wydaje mi sie, żeby kierowała Toba chęć pomocy gdańskim psom. Jeżeli chcesz sie dowartościować to wybierz jakis inny sposób. Więc w imieniu wszystkich psów wystawionych przez Agę jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Quote
olenka_f Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 a dla mnie Mika to jamniczek i niech mi ktoś powie że źle widzę :mad: Quote
Aga - Czakra Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 za dużo dzisiaj w schronie w sparwie Miki nie wskórałam, bo wetka była na rtg z psami po wypadkach, z jamniczkiem też. A jak mówiłam o czarnym psie z białym i w niebieskiej obroży z 3 - to za bardzo nie potrafili jej zlokalizować. Trzeba ją wetce pokazać Quote
Polarna Legenda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 kaj-ka napisał(a):Droga Polarna Legendo serdecznie dziękujemy za Twoje cenne uwagi. Już mamy dosyc czytania zgryźliwych uwag na forum Miki, nie wydaje mi sie, żeby kierowała Toba chęć pomocy gdańskim psom. Jeżeli chcesz sie dowartościować to wybierz jakis inny sposób. Więc w imieniu wszystkich psów wystawionych przez Agę jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Przytocz choć jedną "zgryzliwą" uwagę napisaną tu przezemnie.. Quote
Aga - Czakra Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 w wczoraj wieczorem dostałam smsa - czy Mika jest jeszcze w schronisku? Tak, jest. A czy nie macie takich samych , tylko białych? Nie , ale mamy białego w czarne kropki... - nie dostałam już odpowiedzi. A przecież mamy - Kropka. Ludzie czasami dziwne pytania zadają... to po co o konkternego psa pytają? i dziwne wymagania mają... Quote
Aga - Czakra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 bo i Mika cichutka dzisiaj była. Nas dzisiaj to żaden z naszych psów nie poznał... Mikulinda nawet z budy nie wylazła, a wolałam nie wołać, bo i tak ze spaceru byłyby nici... zrobiłam za to nowe ogłoszenia na trójmieście i na allegro dałam sygnał Quote
Aga - Czakra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ola, ja nie wiem. Nie wołałam jej, bo po co ją denerwować? Może noga ją bardziej boli, a może tak jak u Agi... Dziuńka też niewyraźna - żeby tylko to jakaś psia zaraza nie była... pogoda do niczego - te zarazki nie mają sie jak wymrozić, wszystko lata w powietrzu i mutuje sie bez końca. Ja też ani chora ani zdrowa... Quote
Aga - Czakra Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ja też mam jakąś taką depresję schroniskową... Quote
Aga - Czakra Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 robiąc te zdjęcia nie wiedziałam, że to ostanie zdjęcia Miki w schronie. Wczoraj rano odebrałam maila - czy ogłoszenie o czarnym psie jest aktualne? Tylko Mika była czarna, ale z białym, napisałam, że kilka psów ogłaszam, i że tylko Koli już nie ma w schronisku. W zeszłym tygodniu zostawiłam Mice obrożę... mam nadzieję, że obrożę szczęścia. Zabrano ją jak strzygłam foksa... Mimo, że się nie pożegnałam - Mikusiu życzę ci szczęścia Quote
Recommended Posts