Aga - Czakra Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 ale będzie piękny w sobotę albo niedzielę pójdzie na spacer z Dziunią - oba będą pięknie wyglądać Quote
Pysia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hahahaha :evil_lol: Ja mam ostatnio ochotę ciachnąć Zmorke na grzywacza chińskiego nagiego :diabloti: Myślicie, że jej sie całkiem tożsamość popieprzy? :evil_lol: Dziunieczko idziesz na spacerek niedługo :multi: Dobranoc :loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aga - Czakra napisał(a):ale będzie piękny w sobotę albo niedzielę pójdzie na spacer z Dziunią - oba będą pięknie wyglądać :multi:i będą fotki???? :loveu: Quote
Pysia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Wesoła dzieweczko :loveu: Quote
Pysia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dziuniu :) Chciałam Ci powiedzieć, ze przez Twojego kolege Bobka ludzie z samochodowego forum chcą pomagać psiakom :multi: Quote
Aga - Czakra Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Mam nadzieję, że Dziunia tez przyczyni się do pomocy jakiejś schroniskowej bidzie Quote
Pysia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aga - Czakra napisał(a):Mam nadzieję, że Dziunia tez przyczyni się do pomocy jakiejś schroniskowej bidzie Hahahaha chyba już to się stało bo jutro jedna sunie jedzie do DS :multi: Dziunieczko - teraz na Ciebie kolej ;) Quote
Pysia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Dzisiaj ciocia Pysia w ciągłym ruchu ;) Wybacz jak nie będę miała dla Ciebie czasu.... Quote
Aga - Czakra Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dziunia też jakby miała duracelki, to z budy to na budę Quote
Pysia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hahahah no jaki owsik skubana :evil_lol: Ja Zmorkę w oczekiwaniu na Sari ( dzieweczke spod W-wy która jedzie do newego domku) własnie opitoliłam ;) Jeszcze mi portki zostały, ale obie musimy odetchnąc ;) Quote
Pysia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Ty pewnie spałaś dobrze :) Ja nie bardzo, bo obok mnie spała mała pchła ;) Ale mam wesoło :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dziunieczko kochana :loveu: Znowu nikt tutaj nie zagląda :roll: Ale pamiętam, że dzisiaj z Agą na spacerek idziesz lub byłaś :) Czekamy na wieści :p Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aga - Czakra napisał(a):no, ba... będą będą :razz::razz::razz::razz: no iii??? Quote
Pysia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dzień Dobry Dziuniu :loveu: U nas jest piękne słoneczko :multi: Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pysia napisał(a):Dzień Dobry Dziuniu :loveu: U nas jest piękne słoneczko :multi: Niech jutro tez będzie i dla Niej zaświeci! Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Dzisiaj też świeci słoneczko :multi: Wesoła dziewczynko....Szukamy domku dla Ciebie i szukamy :roll: Jakis musi się znaleźć! Quote
Aga - Czakra Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 nie byłam u Dziuni. w warszawie też słoneczko, mam nazieję że i u Dziuni świeci. Quote
Aga - Czakra Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 nie byłam u Dziuni. w warszawie też słoneczko, mam nazieję że i u Dziuni świeci. Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aga...Nie wiem czy wiesz, ale się klonujesz :diabloti: Quote
Aga - Czakra Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 może by i atak klonów, byleby jakiś pies znalazł swój dom Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aga - Czakra napisał(a):może by i atak klonów, byleby jakiś pies znalazł swój dom Nie mam nic przeciwko klonom pod warunkiem, ze lubią psy ;) Quote
Pysia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :oops:Boszzzzzzzzzzz:oops: Nie powiedziałam Ci dzisiaj " Dzień Dobry" :oops: Ale choroba syna mnie tłumaczy.... W takim razie " Dobranoc" Dziunieczko :loveu: Quote
Aga - Czakra Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 a ja z moim spędziłam pół dnia w pociągu... podobno ekspres, przynajmniej kosztawał tyle co ekspres. Dziunia ma czyściej w budzie niż my w przedziale... Quote
Recommended Posts