Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Aga - Czakra napisał(a):a ja z moim spędziłam pół dnia w pociągu... podobno ekspres, przynajmniej kosztawał tyle co ekspres. Dziunia ma czyściej w budzie niż my w przedziale... Masakra z tymi pociagami :angryy: Wcale się nie dziwię, ze bbankrutują ... Dziunia wisi u mnie na stronce. Powysyłane też wiadomosci w świat :) Teraz trzymamy kciuki, aby komuś wpadła w oko i w...serce :roll: Quote
Aga - Czakra Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 odnowiłam Dzińce ogłoszenie na trójmieście może tym razem ktoś zadzwoni... Quote
Pysia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Trzeba cierpliwosci. Bobka wzieli to i Dziunieczke wezma. Tylko czasu potrzeba ;) I nie wolno się poddawać !! Quote
Aga - Czakra Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Nie poddajemy się i cierpliwie czekamy Quote
Pysia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To mnie od bladego świtu w domu nie było i nikt tu nie zaglądał? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Biedna kochana Dziunieczka ...Taka zapomniana... Nie dam Ci skarbeńku zginąć w czulescia zapomnienia na dogo!! Za nic !! Witaj Dziunieczko wieczorową porą :loveu: Quote
Aga - Czakra Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 nie prawda - Kasia była w schronie i do Dziuni na żywca zaglądała!!! a Dziunia jakby robale miała - kręciła się i skakała. Mi ostanio jak na klatę skoczyła to aż mi się gwiazdy przed oczami pokazały... Quote
Aga - Czakra Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 a my takie fajne zdjęcia ze spacerku mamy.... a tu dogo nie działałao jutro wkleję i allgro też mamy - nowe - sama robiłam! Quote
Aga - Czakra Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 allegro: http://www.allegro.pl/item311146200_prawie_sznaucer_czyli_dziunia.html i obiecane zdjęcia ze spacerku: to, co Dziunia lubi najbardziej: Quote
Pysia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Fotki Dziuni :multi: Zmorka też kocha czochranko :mad: Zwłaszcza jak jest czysta i najlepiej w błotku :diabloti: Nadal Aga nic? Quote
Aga - Czakra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 no nic - ani jednego telefonu, aDziunia tak dzielnie pozuje do zdjęć, mimo iż tego nie znosi Quote
Pysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kurcze...Dziunia to taki kompletnie zwyczajny pies :roll: Czy ona nie ma milszej sierści od sznupcia? Bo wygląda na taką miękką. Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Pięknie pozowałaś do fotek :multi: Quote
Esia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dziunia jest naprawdę piękna, taka aksamitna się wydaje :) Quote
Aga - Czakra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 włos jest raczej miękki, jak u bouviera albo ruska, n ie tak szorstki jak u prawidłowo pielęgnowanego sznaucera. Poczekamy aż nogi i głowa odrocną - wtedy będziemy Dziunię strzyc. Może nawet na bouviera... Quote
Aga - Czakra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 i jeszcze na dobranoc foty: Quote
Pysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dziunia ma młode oczy :loveu: I bystre :) Myślę, że jakby poszła na odpowiednie szkolenie to byłby z niej naprawdę dobry pies :) Jak myslisz Aga? Quote
Aga - Czakra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ona za żarcie zrobi wszystko - tu nie ma co szkolić, może troszkę chodzenie przy nodze, aportowanie, siad - to da się zrobić w warunkach schroniskowych - tylko czasu brak. gdyby ktoś chciał sie pobawić mógłby z Dziunią troszkę fajnych sztuczek porobić - ale tylko ze wzmocnieniem pozytywnym, ona jednak boi się troszkę krzyku i szarpania. Jest skoczna - można tor przeszkód jej zaproponować. Ale myśle, że Dziuni i własna buda by wystarczyła. Fajny pies, w zasadzie nie mamy z nią z problemów. Ale smutna troszkę jest - widać na zdjęciach, mimo tej całej swojej wesołości czai się w niej smutek i tęsknota. Teraz, kiedy nie ma już Bobka, Micia i Miki - widzę to bardziej... Quote
Pysia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Patrz Aga. Gdyby Dziuni zrobić PT to chętni ustawialiby się w kolejkach. Ale zeby tak samemu...to :shake: A psina ma potencjał :roll: Dzień Dobry Dziuniu w walentynkowy dzień. Możźe dzisiaj uśmiechnie się do Ciebie szczęście? Mam pomysł! Może by tak przy boksie Dziuni dać tabliczke z info, że to pies świetnie nadający się do szkolenia? Może w ten sposób zwróciliby ludzie na nią swoją uwagę? Quote
kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
Aga - Czakra Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dziunia jak ma doła też sobie hopa na budę i pewnie myśli że ja ktoś z wysokości wypatrzy... Quote
Aga - Czakra Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ani telefonu, ani gości, ani nikogo... ale nowego kolegę za to Dziunia ma Quote
Aga - Czakra Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 i jeszcze sobie pooglądamy Dziuniaka i Edka Quote
Edi100 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale u Was sniegu:-o Zimno pewnie:( Dziunia słodka:loveu:Tylko czemu wciąż bez domku????:placz:I jej nowy kolega tez uroczy:loveu: Quote
Aga - Czakra Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 jutro kończy się allegro i nic Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :crazyeye: ale śnniegu łożesz :mdleje: zaraz ściągam nowe foteczki Dziunieczki i Eduarda:loveu: a Dziunia taka mięciutka bo podszerstek wylazł na wierzch - jakby go ładnie wyczesać jak się zrobi ciepło to cud miód dziewczynka :loveu: Quote
Recommended Posts