Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
a ja z moim spędziłam pół dnia w pociągu... podobno ekspres, przynajmniej kosztawał tyle co ekspres. Dziunia ma czyściej w budzie niż my w przedziale...

Masakra z tymi pociagami :angryy: Wcale się nie dziwię, ze bbankrutują ...
Dziunia wisi u mnie na stronce. Powysyłane też wiadomosci w świat :) Teraz trzymamy kciuki, aby komuś wpadła w oko i w...serce :roll:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mnie od bladego świtu w domu nie było i nikt tu nie zaglądał? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Biedna kochana Dziunieczka ...Taka zapomniana...
Nie dam Ci skarbeńku zginąć w czulescia zapomnienia na dogo!! Za nic !!
Witaj Dziunieczko wieczorową porą :loveu:

Posted

nie prawda - Kasia była w schronie i do Dziuni na żywca zaglądała!!!

a Dziunia jakby robale miała - kręciła się i skakała. Mi ostanio jak na klatę skoczyła to aż mi się gwiazdy przed oczami pokazały...

Posted

Kurcze...Dziunia to taki kompletnie zwyczajny pies :roll: Czy ona nie ma milszej sierści od sznupcia? Bo wygląda na taką miękką.
Dzień Dobry Dziunieczko :loveu: Pięknie pozowałaś do fotek :multi:

Posted

włos jest raczej miękki, jak u bouviera albo ruska, n ie tak szorstki jak u prawidłowo pielęgnowanego sznaucera. Poczekamy aż nogi i głowa odrocną - wtedy będziemy Dziunię strzyc. Może nawet na bouviera...

Posted

ona za żarcie zrobi wszystko - tu nie ma co szkolić, może troszkę chodzenie przy nodze, aportowanie, siad - to da się zrobić w warunkach schroniskowych - tylko czasu brak.
gdyby ktoś chciał sie pobawić mógłby z Dziunią troszkę fajnych sztuczek porobić - ale tylko ze wzmocnieniem pozytywnym, ona jednak boi się troszkę krzyku i szarpania. Jest skoczna - można tor przeszkód jej zaproponować. Ale myśle, że Dziuni i własna buda by wystarczyła.
Fajny pies, w zasadzie nie mamy z nią z problemów. Ale smutna troszkę jest - widać na zdjęciach, mimo tej całej swojej wesołości czai się w niej smutek i tęsknota. Teraz, kiedy nie ma już Bobka, Micia i Miki - widzę to bardziej...

Posted

Patrz Aga. Gdyby Dziuni zrobić PT to chętni ustawialiby się w kolejkach. Ale zeby tak samemu...to :shake: A psina ma potencjał :roll:
Dzień Dobry Dziuniu w walentynkowy dzień. Możźe dzisiaj uśmiechnie się do Ciebie szczęście?

Mam pomysł! Może by tak przy boksie Dziuni dać tabliczke z info, że to pies świetnie nadający się do szkolenia? Może w ten sposób zwróciliby ludzie na nią swoją uwagę?

Posted

:crazyeye: ale śnniegu łożesz :mdleje:

zaraz ściągam nowe foteczki Dziunieczki i Eduarda:loveu:

a Dziunia taka mięciutka bo podszerstek wylazł na wierzch - jakby go ładnie wyczesać jak się zrobi ciepło to cud miód dziewczynka :loveu: