Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie do koloru nowego samochodu nie pasował...
i z tapicerką źle się komponował...

Może Dziunię rzeczywiście coś boli? Wczoraj szalała, ale do boksu już smutna wracała... One wczoraj wszystkie potulnie wracałay, wiedziały że Micio czeka na swoją szansę

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takiego zachowania to ja nawet nie chce komentować, same bluzgi mi sie cisną. Podjechali, przywiązali i uciekli. Prawdziwe bohaterstwo. Myśle, że sa z siebie dumni. Życzę im wszystkiego najgorszego.

Posted

Pewnie tak. Byli przed 12 więc pewnie na sumę grzali. A ta bieda siedzi i czeka na nich. Rano pewnie psiak myslał, ze na spacer sie wybiera. I sie wybrał. To jest młodziutki sympatyczny kundelek. Może sięga do kolan. Ale myslę, że jak on miał miec takich powalonych właścicieli to moze lepiej ze do schroniska trafił. Niech zamieni nowiutka Lagune na starszego Opla czy Fiata ale niech trafi do normalnych i kochajcych go ludzi.

Posted

Esiu - to jest schronisko - raczej nikt nie wie ile razy pies sika, zwłaszcza, że nie siedzi sam w boksie...
nawet jak jest biegunka czy wymioty - to i tak nie wiadomo czyje
na pewno będziemy monitować - ale sama wiesz jak było z Miciem

Posted

Byłyśmy dzisaj w schronisku - ale tak logistycznie tylko. I pocichutku przeszłyśmy się między boksami... żaden z naszych psów nas nie poznał w tych normalnych ciuchach.
Dziunia akurat wcinała obiad - nawet nie spojrzała na nas. Mówię do niej Dziunia - to ja - a ona patrzy na mnie jak sroka w gnat... dopiero jak przełknęła, zatrybiła, że gości ma, więc tańce połamańce... zjadła i już do końca naszej wizyty na budzie stała i bidula czekała...

Posted

tak - MY
Dziunia została dzisaij gruntownie wyczesana - i z włosem i pod włos.
Pokaże wam jak mieszka i jak się zachowuje:

salon, buda Dziuni po prawej przy siatce

Dziunia sprawdza czy nikt jej świni nie podłożył na dach...

punkt obserwacyjny Dziuni