Jump to content
Dogomania

Czy Wasze psy śpią w łóżkach?  

39 members have voted

1. 1. Czy Wasze psy śpią w łóżkach?

• Tak
      24
    • Tak, ale tylko gdy tego nie widzę
      4
    • Nie jestem pewny/a
      1
    • Nie
      9
    • Nigdy ich/go na tym nie przyłapałam
      1

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Nie znalazłam, więc daję nową.
Czy wasze psy śpią na waszych łóżkach?
Magia zazwyczaj tego nie robiła, ale jak ostatnio odeszłam do komputera i poszłam do pokoju patrzę... a Magia leży na łóżku z miną:
'O kurczę, nie zdążyłam uciec...'
Czy Wam też się zdarzają takie sytuacje?

[/LEFT]

Posted

U mnie sytuacja jest złożona:
Amper może legalnie włazić na wyrko, kiedy jest nakryte narzutą. Podpadają pod to następujące sytuacje:
- Jest sam w domu (wtedy robi 'bezika' czyli zwija wszystko co okrywało wyrko w jego centralnym punkcie formując kształt podobny do 'bezika')
- Siedzę w domu i pracuję - wtedy grzeje nogi
- Drzemię [na przykład po południu] - wtedy grzeje dowolnie wybrany obszar

W nocy (czyli gdy narzuta jest zwinięta) śpi na swoim posłanku, co nie znaczy, że nie stara się niekiedy wpakować do mnie. Ale zwykle jest przepędzany. :)

• 2 weeks later...
Posted

Nie tak zostałam wychowania każdy ma swoje posłanie i człowiek i pies :). Zresztą chyba, nie czułabym sie konfortowo, gdyby pies spał w moje czyściutkiej pościeli. W moim rodzinnym domu psy nie miały nawet wstępu do sypialni.

• 2 weeks later...
Posted

Moja Dina spi w lozku od 14 lat :D... Jak jest zimno to pod koldre wlazi, a jakm za cieplo to wylazi... Potrafi cala noc spac pod koldra (z przerwami na zalatwienie potrzeb w domu) :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 1 month later...
Posted

A ciekawa jestem czy te większe psy typu niufek czy leonberger, bernardyn - nawet flat coated retriever też śpią w łóżkach? :diabloti:

Posted

Yyy... raczej nie:evil_lol:
wszedzie pelno siersci i zero miejsca:roll:
choc jak kupię sobie(kiedsy tam...;)) doga niemieckiego bedzie pewnie spał hihi

Posted

Moja Magia nie śpi w łóżku.
Czasem wskakuje do kota na fotel, ale troche tam pośpi i schodzi na podłogę, bo jej za ciepło (śpi na gołej ziemi) :evil_lol:
Rano, jak wraca ze spaceru a ja jeszcze jestem w łóżku to do mnie wskakuje, wchodzi pod kołdrę i śpi. Ale jak wstanę to ona też ze mną wstaje.

Posted

Mój doberman śpi ze mną, praktycznie zawsze. Tymczasowicze tez spią ze mną. Także obecnie śpią ze mną co noc 3 psy. 2 z jednej strony i klocek z drugiej. Bosko:loveu:. Zwłaszcza jak polecą tzw "podkołderniki" nocne bączki.

Posted

u mnie kella spi u siebie na poslaniu a baster spi ze mna w lozku , kella nie lubi spac w lozku czasami ie polozy na chwile ale zaraz schodzi "do siebie" a baster spi cala noc na lozku :razz:

Posted

Tak , moj pies spi w lozku ze mna albo z rodzicami tak juz jest od samego poczatku.Kiedys rodzice mi zabraniali ale pozniej zobaczyli w tv ze mozna spac z psem i nic ci sie nie stanie wiec moj pies zasypia u moich rodzicow bo ja bardzo pozno chodze spac(mam teraz wolne)A rano juz po wyjsciu na podworku przychodzi do mnie i sobie ze mna spi dopoki ja nie wstane.