gusia0106 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jestem za.Za ponowieniem ogłoszenia w sensie. Quote
maggiejan Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ogłoszenia najlepiej powtarzać, aż Ziuta znajdzie domek, bo obiecanki nie zawsze się sprawdzają, trzeba brać to pod uwagę, żeby Ziutka nie została na koniec bez domku. Quote
maciaszek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Doda_']maciaszek a czy ten pan (kierownik sklepu) powiedzial, kiedy da odpowiedź?Nie, nie mówił. Powiedziałam, żeby spokojnie przemyśleli i jak będą pewni, to dali znać. [quote name='rufusowa']ojeju....zle sie tu dzieje...moze lepiej poproszę Wisełke o powtórzenie ogłoszenia?Jakbyś mogła :loveu:... [quote name='gusia0106']Jestem za.Za ponowieniem ogłoszenia w sensie.Wznowiłam Allegro, zmieniłam tytuł: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=379990195 Stan konta Ziutki wygląda obecnie tak: Wypłaty: 12,90 - Allegro wyróżnione 12,90 - Allegro wyróżnione 12,90 - Allegro wyróżnione 13,10 - Allegro wyróżnione Wpłaty: 0,00 zł Razem: 105 zł Quote
rufusowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a ja mam tyle wydatkow ostatnio :-( napisałam do Wisełki Quote
maciaszek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Rufusowa, dziękuję :loveu:. Nie napisałam Wam jeszcze, że byłam dziś z Ziutką u weta. Znowu ma stan zapalny ucha (nie minęły nawet 2 miesiące...). Tym razem drugiego. Obyło się bez "głupiego jasia", ale trochę się naszarpaliśmy z wetem i jestem podrapana... Quote
rufusowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 obawiam się, ze mogą drugi raz jej nie wziąc do druku ale spróbujemy. Czy moze być to ogłoszenie, które było? Biedna maciaszkowa :-( chore dziewcze i jeszcze sie musi szarpać z Ziutką :shake: ona by miała fajnei w domku jakimś...wybiegałaby sie to i spokojniejsza by była ;) no i pilnować umie :p Quote
maciaszek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 rufusowa napisał(a):obawiam się, ze mogą drugi raz jej nie wziąc do druku ale spróbujemy.To może powiedzcie, że poprzednio zmiksowali 2 psy w jedno ogłoszenie. Może to ich przekona? rufusowa napisał(a):Czy moze być to ogłoszenie, które było?Tak może :). Quote
Wisełka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ogłoszenie dla Ziutki:http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1275 Quote
diabelkowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 podniosę hop ziutka. mam nadzieje ze pan odbierze.... Quote
JOMA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A do Giszowca byśmy jej nie wzięły ?! A jak ona się zachowuje jak idzie z tobą do weta ? Może bez państwa byłaby spokojniejsza? Quote
maciaszek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 diabelkowa napisał(a):podniosę hop ziutka. mam nadzieje ze pan odbierze....Pan nie odbiera. Nie odpowiedział też na mojego wczoraj wysłanego maila. JOMA napisał(a):A do Giszowca byśmy jej nie wzięły ?!Myślę nad tym intensywnie. Mam tylko wątpliwości czy zrobi tam na kimkolwiek dobre wrażenie - non stop w kagańcu i rzucająca się na ludzi (nie na wszystkich oczywiście, ale...). Boje się, że atmosfera jaka tam będzie może wpłynąć na nią stresogennie. Ale na razie nie mówię nie. Myślę. JOMA napisał(a):A jak ona się zachowuje jak idzie z tobą do weta ?Różnie. Czasem bez większych problemów, a czasem zapiera się (bo chce wracać), wrzuca wsteczny, chce iść gdzie indziej, skacze na ludzi z warkotem. Quote
rufusowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 dużo pracy czeka przyszłego właściciela :shake: oby ktoś się odważył :cool3: Quote
kama_i_ja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 maciaszek napisał(a):Myślę nad tym intensywnie. Mam tylko wątpliwości czy zrobi tam na kimkolwiek dobre wrażenie - non stop w kagańcu i rzucająca się na ludzi (nie na wszystkich oczywiście, ale...). Boje się, że atmosfera jaka tam będzie może wpłynąć na nią stresogennie. Ale na razie nie mówię nie. Myślę. To może zaczac Ziutę przyzwyczajać do otoczenia ludzi i psów? Bez szkolenia to nie będzie raczej psią przytulanką, ale może nauczy się, że człowiekowi nie podoba się jej zachowanie i sobie daruje..? (z moim psem było podobnie, tyle, że Kama była gresywna w stosunku do psów - teraz też nie mam do niej 100% zaufania, nie puszczam jej do zabaw z każdym psem napotkanym, ale mogę puścic ją bez smyczy i wiem, że jak powiem "nie wolno" w odpowiednim momencie to sobie podaruje) Może na początek nie na długo, ale na godzinkę-dwie? Jeśli Ty, Maciaszku, nie będziesz mogła się z nią szarpać to ja ją wezmę. O ile Ziutka nie będzie chciała mnie zjeść:cool3: Quote
maciaszek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Słuchajcie, mam DOBRE WIADOMOŚCI :) :) :) !!!!!!!!!! Pan się odezwał, odpowiedział na wczorajszego maila. Mówi, że wcześniej się nie odzywał, bo mail z fotkami Ziutki nie dotarł, a telefonu nie odbierał, bo zmieniają teraz w firmie operatora i w związku z tym też część numerów (czy jakoś tak). Powiedział, że jest zdecydowany na Ziutkę, że nic się nie zmieniło i że na dniach skontaktuje się ze mną ten pracownik, który miałby się Ziutką opiekować. Zobaczymy. Cieszę się, ale na razie jeszcze troszkę ostrożnie podchodzę do sprawy... Quote
malawaszka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 trzymam :kciuki: żeby to był dobry domek dla Ziutki! Quote
maggie1971 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No to ja też trzymam kciuki, oby wszystko się udało Quote
gusia0106 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dobrze, że się odezwał bo ja np. to już powoli zaczynałam wątpić w Pana....;) Quote
maciaszek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Metamorfozy część 7, z Ziutką: http://pl.youtube.com/watch?v=A6qVoRCv8sY :) Quote
BoUnTy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Suuper! A co myslicie o takim filmiku z naszymi katowickimi podopiecznymi? ;) Quote
Recommended Posts