Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poza tym, jeśli naprawdę już jest taka gruba, to chyba wartoby zesterylką poczekać, aż stroszkę zrzuci z wagi, bo po sterylce to niestety już się nie uda...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan ostatnio mi zameldował, że Ziutka dostaje mniej jedzonka (chyba nawet nie dają jej śniadania). Kupili karmę light.
Tylko ruchu prawie żadnego sunia nadal nie ma, bo pan wciąż o kulach chodzi, a pani boi się z nią udawać na dalsze wędrówki... :(

Posted

Kasia, jesteś wielka, że udało Ci się wynegocjować coś z tym facetem!
Mi jest słabo jak tylko o nim czytam:shake:
Postęp jest ogromny! Do pana wreszcie coś dotarło!:klacz:

Posted

No i d..a :(.
Podpytaliśmy wczoraj zaprzyjaźnionego ochroniarza w naszym bloku czy państwo wychodzą z Ziutką na dłuższe spacery, czy w ogóle pan z nią wychodzi. Ochroniarz powiedział, że wychodzi tylko pani. Na siii i koo i szybko do domu. Pan natomiast chodzi wciąż o kulach i jest coraz gorzej.
Dzisiaj pani spotkała TZta, zaczepiła go, powiedziała, że mąż ma kolejne problemy z nogami i najprawdopodobniej nigdy nie będzie normalnie chodził, a ona sama ma coraz większy problem z Ziutką. Boi się z nią wychodzić, stresuje się. Sunia to czuje i robi się coraz bardziej agresywna. Wczoraj podobno rzuciła się na jakiegoś młodego chłopaka.
:(

Niebawem idę pogadać z państwem.
Ale jestem pewna, że ZIUCIE TRZEBA SZUKAĆ NOWEGO DOMU !!!!!!!!! I to jak najszybciej.

Posted

maciaszek napisał(a):
No i d..a :(.
Podpytaliśmy wczoraj zaprzyjaźnionego ochroniarza w naszym bloku czy państwo wychodzą z Ziutką na dłuższe spacery, czy w ogóle pan z nią wychodzi. Ochroniarz powiedział, że wychodzi tylko pani. Na siii i koo i szybko do domu. Pan natomiast chodzi wciąż o kulach i jest coraz gorzej.
Dzisiaj pani spotkała TZta, zaczepiła go, powiedziała, że mąż ma kolejne problemy z nogami i najprawdopodobniej nigdy nie będzie normalnie chodził, a ona sama ma coraz większy problem z Ziutką. Boi się z nią wychodzić, stresuje się. Sunia to czuje i robi się coraz bardziej agresywna. Wczoraj podobno rzuciła się na jakiegoś młodego chłopaka.
:(

Niebawem idę pogadać z państwem.
Ale jestem pewna, że ZIUCIE TRZEBA SZUKAĆ NOWEGO DOMU !!!!!!!!! I to jak najszybciej.

Kuchnia, bardzo szkoda:(

Posted

Byłam, rozmawiałam. To była pierwsza spokojna, bardzo rzeczowa i "stąpająca po ziemi" rozmowa.
Jest decyzja, pewna na 100%. SZUKAMY NOWEGO DOMU !!!

Poproszę o banerki i pomoc w ogłoszeniach.
Zastanawiam się tylko jakie fotki dawać w ogłoszeniach?? Te ze wspólnego spaceru z panem, gdzie Ziutka nie jest już chuda, a jeszcze nie jest baleronem. Czy obecne?
Obawiam się, że obecne mogą ludzi zniechęcać... Może lepiej dawać wcześniejsze i w rozmowie powiedzieć co i jak?

Namiary w ogłoszeniach będą na mnie: 605 788 166 (dzwonić po 11.00 rano!), gg: 4204702 oraz maciaszek@plusnet.pl

Posted

maciaszek napisał(a):
Jutro spłodzę jakiś tekst do ogłoszeń i zrobię Allegro.

Wolę nie myśleć jak te zmiany zniesie Ziuta :(. Polubiła ich... :(

pomoge w ogłoszeniach,ale postaraj sie napisać jakiś tekst, znasz ją bardzo dobrze..

Ona jeszcze nie wie co ją czeka...:(

Posted

dogofanka napisał(a):
O matko-tego się nie spodziewałam, liczyłam, że jednak wszystko się jakoś ułoży...
Ale niestety się nie ułożyło... :(

Jakoś nie mam weny i ciężko wychodzi mi stworzenie łzawego tekstu... Ale powalczę jeszcze!

Kto mógłby zrobić banerek?

Posted

[quote name='dogofanka']A gdyby ktoś pomógl w wyprowadzaniu?
Mogę ją od czasu do czasu wziąć na dłuższy spacerek...
np. dziś po 19.00, jeśli Państwo nie mieliby nic przeciwko.Jesteś KOCHANA :loveu:! Myślę, że to byłaby duża pomoc dla nich (co nie zmienia faktu, że i tak trzeba szukać domu...) i może udałoby się Ziutkę troszkę odchudzić :). Zaraz się dowiem co oni na to.

Edit: Rozmawiałam. Pani bardzo się ucieszyła. Zaraz prześlę Ci na PW adres i umówimy się na konkretną godzinę - poczekam na Ciebie i pójdziemy do państwa razem :).

Posted

Przepraszam Maciaszku, że tylko coś takiego, ale miałam tylko niecałe 5 minutek. Jak będe miec większa chwilkę to coś wiecej zrobie...