JOMA Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No i co słychć w sprawie nowej budy ? -zima tuż, tuż. Quote
maciaszek Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Słusznie prawicie. Zbieramy się do odwiedzin. Jak nam się uda załatwimy to w tym tygodniu. Quote
maciaszek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 No, nareszcie odwiedziliśmy Ziutkę :). Zgodnie z obietnicą pojawił się kojec i porządna buda, ocieplana. Kojec nie jest wielki, ale nie ma to większego znaczenia, bo Ziuta prawie cały czas jest poza nim. Suczydło pomachało do nas ogonem, a potem olało nas na całej linii :evil_lol: i poszła sobie prowadzić obserwacje. Zaprzyjaźnić się z nami natomiast bardzo chciała nowa koleżanka Ziutki, którą jak tylko zobaczyłam, to powiedziałam: "ja cię znam!". I rzeczywiście, okazało się, że się znamy; nawet zdjęcia jej robiłam :). To sunia z katowickiego schroniska - piękna, w typie DONka. Panny się dobrze dogadują i razem sobie hasają. Wyglądają dobrze (Ziutka może ciut za dobrze, bo znów troszkę przytyła), są zadowolone i bardzo mnie to cieszy! Quote
maciaszek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 JOMA napisał(a):A gdzie zdjęcia :mad:Zdjęć brak... :oops: Mam za to ciuchy do prania, bo nowa "stróżówka" strasznie mnie upaprała. Bardzo chciała się integrować. Myślę, że do odstraszania złodziei to jej daleko :evil_lol:. Quote
maggiejan Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jak Ziutka dobrze trafiła tym razem! To Twoja zasługa, maciaszku, Twojego uporu i dobrego serca. Quote
maciaszek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 maggiejan napisał(a):Jak Ziutka dobrze trafiła tym razem! To Twoja zasługa, maciaszku, Twojego uporu i dobrego serca.Dziękuję :loveu: :loveu: :roll: :roll: :roll: Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 super ze Ziutka nie zmarznie w zime i jest zadowolona :loveu: niesamowite ze suczki sie tak dobrze dogadują - ta druga pewnie odstrasza tylko wyglądem ;) ciotka....nastepnym razem bez aparata sie poza dom nie ruszaj :evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 rufusowa napisał(a):ciotka....nastepnym razem bez aparata sie poza dom nie ruszaj :evil_lol:I teraz mnie zabijecie :diabloti:. Aparat to ja miałam, tylko powitania odbywały się przez płot, przy akompaniamencie wrzasków Bazyla i z ciągłym skakaniem na mnie drugiej suczki. Jakoś nie miałam głowy do focenia, sorkki :oops:. Quote
epe Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Chyba ręki wolnej nie miałaś,a nie głowy!:evil_lol: Quote
maggie1971 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wspaniałe wieści, cieszę się że wzieli kolejną sunię ze schroniska i ,ze obie są szczęśliwe:loveu: Quote
Recommended Posts