Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

No, nareszcie odwiedziliśmy Ziutkę :).
Zgodnie z obietnicą pojawił się kojec i porządna buda, ocieplana. Kojec nie jest wielki, ale nie ma to większego znaczenia, bo Ziuta prawie cały czas jest poza nim. Suczydło pomachało do nas ogonem, a potem olało nas na całej linii :evil_lol: i poszła sobie prowadzić obserwacje. Zaprzyjaźnić się z nami natomiast bardzo chciała nowa koleżanka Ziutki, którą jak tylko zobaczyłam, to powiedziałam: "ja cię znam!". I rzeczywiście, okazało się, że się znamy; nawet zdjęcia jej robiłam :). To sunia z katowickiego schroniska - piękna, w typie DONka.
Panny się dobrze dogadują i razem sobie hasają. Wyglądają dobrze (Ziutka może ciut za dobrze, bo znów troszkę przytyła), są zadowolone i bardzo mnie to cieszy!

Posted

JOMA napisał(a):
A gdzie zdjęcia :mad:
Zdjęć brak... :oops: Mam za to ciuchy do prania, bo nowa "stróżówka" strasznie mnie upaprała. Bardzo chciała się integrować. Myślę, że do odstraszania złodziei to jej daleko :evil_lol:.

Posted

super ze Ziutka nie zmarznie w zime i jest zadowolona :loveu:
niesamowite ze suczki sie tak dobrze dogadują - ta druga pewnie odstrasza tylko wyglądem ;)

ciotka....nastepnym razem bez aparata sie poza dom nie ruszaj :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
ciotka....nastepnym razem bez aparata sie poza dom nie ruszaj :evil_lol:
I teraz mnie zabijecie :diabloti:. Aparat to ja miałam, tylko powitania odbywały się przez płot, przy akompaniamencie wrzasków Bazyla i z ciągłym skakaniem na mnie drugiej suczki. Jakoś nie miałam głowy do focenia, sorkki :oops:.