Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]no piękny ...pokazujemy się :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]Czy domek nadal może go przetrzymać ??[/FONT] Quote
Kostek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 u chlopaka ktory go znalazl moze zostac do 5 stycznia...pozniej ech:( schronisko niestety nie nasze Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Cholerka .........przykro z tym schronem:shake:[/FONT] Quote
aniolek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 jutro ma go obejrzeć jedna rodzina!! trzymajcie kciuki!!! Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='aniolek']jutro ma go obejrzeć jedna rodzina!! trzymajcie kciuki!!! [FONT=Arial]:kciuki: ...............................[/FONT] Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 z calych sil :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: mam nadzieje ze rodzinka ma jakies doswiadczenie z piesami.... Quote
aniolek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 MAriolcia czekaj to jutro jest dopiero dzisiaj:) wieczorem, jak wrócę do domu to napiszę, wierzę że się uda!!! Quote
aniolek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 furciaczek napisał(a):z calych sil :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: mam nadzieje ze rodzinka ma jakies doswiadczenie z piesami.... ma doświadczenie:) w szczególności z dużymi psami, także domek jest jak najbardziej dla naszego corsiaka Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='aniolek']ma doświadczenie:) w szczególności z dużymi psami, także domek jest jak najbardziej dla naszego corsiaka [FONT=Arial]no tym bardziej bardzo mocno zaciskam :kciuki:[/FONT] Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Aga - z niecierpliwością czekamy na wieści I cały czas trzymam :happy1::happy1::happy1: Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 aniolek napisał(a):ma doświadczenie:) w szczególności z dużymi psami, także domek jest jak najbardziej dla naszego corsiaka Dobra to ja juz tylko kciuki zaciskam z calych sil:loveu: Quote
pumcia02 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 z tego co wiem to już pojechał do domu :) zamieszkał z dwiema sukami Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='mariolka']z tego co wiem to już pojechał do domu :) zamieszkał z dwiema sukami [FONT=Arial]:multi::multi::multi:no to super :multi::multi:[/FONT] Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mariolka napisał(a):z tego co wiem to już pojechał do domu :) zamieszkał z dwiema sukami To przewspaniale :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czekamy na jakieś "większe" wieści jaki domek trafił się przystojniaczkowi :loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]to ja już wycofuję z opisu :grins:[/FONT] Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mariolka napisał(a):z tego co wiem to już pojechał do domu :) zamieszkał z dwiema sukami Suuuuper:multi: Quote
aniolek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kochane mała popraweczka co do tego co MAriolka napisała, a więc w końcu były dwa domki jeden to z dwiema sukami a drugi w mieszkaniu na Mokotowie. Nasz CC pojechał do tego na Moko, jego znalazcy zdecydowali(zgadzam się z nimi) że będzie lepiej jak będzie jedynym zwierzakiem w domu:) Tym bardziej że za parę miesięcy przenoszą się do domu z ogrodem, więc będzie miał na wypasie:) Jego nowa Pani już dzwoniła i są bardzo zadowoleni:) także wszystko zakończyło się szczęśliwie i wierzę że będzie już tak do końca:):):):):) Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='aniolek']kochane mała popraweczka co do tego co MAriolka napisała, a więc w końcu były dwa domki jeden to z dwiema sukami a drugi w mieszkaniu na Mokotowie. Nasz CC pojechał do tego na Moko, jego znalazcy zdecydowali(zgadzam się z nimi) że będzie lepiej jak będzie jedynym zwierzakiem w domu:) Tym bardziej że za parę miesięcy przenoszą się do domu z ogrodem, więc będzie miał na wypasie:) Jego nowa Pani już dzwoniła i są bardzo zadowoleni:) także wszystko zakończyło się szczęśliwie i wierzę że będzie już tak do końca:):):):):) [FONT=Arial]:multi::multi::multi:cieszkam ....ale nadal :kciuki:trzymam [/FONT] Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='aniolek'] Jego nowa Pani już dzwoniła i są bardzo zadowoleni:) także wszystko zakończyło się szczęśliwie i wierzę że będzie już tak do końca:):):):):)[/quote] No to może już czas przenieść wątek do "Już w nowym domu":cool3: A jakiś kontakt z państwem będzie ?? Bo tak po cichu liczę na jakieś foteczki CeCetka i wieści jak chłopak się miewa :loveu: Quote
Recommended Posts