Kostek Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 no tak,wiem co pisalam;) tylko z racji tego ze zastanawiasz sie nad DT wolalabym zebys sama sobie z panem pogadala po co mam posredniczyc i cos nie tak powtorzyc Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 przykro mi ale odpadam mam od pół godziny 2 suczki w domu i kota jedyna opcja u mnie to na kilka dni - gdyby mial jechac na Paluch, badz do innego schronu Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ten psiak ma 2 watki na molosach na znalezionych/do adopcji, a ja wrzuciłam go na molosy w dziale cc Quote
aniolek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Greven napisał(a):To, że ktoś jest rozgarnięty nie znaczy, że wpadnie na to, aby zaprowadzić psa do weterynarza, lub do schroniska i sprawdzić, czy jest zaczipowany. Dla nas to postępowanie oczywiste. Dla innych ludzi niekoniecznie. Dlatego tak dopytuję o tego czipa. Psiak chipa nie ma, Ci ludzie od razu zabrali go do weta. Quote
aniolek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Psiak od razu trafił do weta, miał na boku ranę, weterynarz uważa że mogło być to przypalenie od rury samochodowej. Rana jest zszyta, dostaje antybiotyk ( w jedzeniu podają) 1-3 stycznia szwy mają być zdjęte, oni pokryją leczenie psa, zrobią wszystko byle nie trafił do schronu!!! Trzymają go w gabinecie wujka, on wraca wtorek-środa i pies musi zniknąć, jeśli nic się nie znajdzie to będą zmuszeni go dać do schroniska. Podczas spacerów nie rzuca się inne psy, ale gdy zobaczy gdzieś biegnącego to zaczyna się rwać i piszczeć. Gdy spytałam czy przejawia agresje odpowiedzieli, że to raczej psia ciekawość niż chęć "walki". Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jak reaguje na koty i jak chodzi na smyczy? Quote
aniolek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a więc cytuje obecnego opiekuna: " Na początku spaceru ciągnie jak już opadnie z sił to różnie, trochę ciągnie i trochę ładnie idzie, jest silny" co do kotów postarają się jutro sprawdzić. Quote
GameBoy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 czy ktoś wie jak on do kotów? miał ktoś to sprawdzić i dać mi znać Quote
Kostek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 aniolek napisał(a): co do kotów postarają się jutro sprawdzić. Aniolek jest w azylu jak wroci na pewno da znac Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]Domeczek Koniecznie :razz::razz:[/FONT] Quote
Kostek Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 nie mam pojecia bo nie wiem co sie dzisiaj dzialo w azylu(po sylwestrze zawsze kupa roboty i telefonow o zaginionych/znalezionych psiakach) Quote
aniolek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 przepraszam że nie pisałam, ale dopiero weszłam do domu, a więc dziś poznałam pana psa:) jest pięęęęęęękny, ale niestety nie nadaje się do domu gdzie są koty, zrobiliśmy małą próbę, wzięłam kontenerek z kociakiem i na początku olewał go jakby nie widział, ale gdy kotka parsknęła to ten się zaczął rwać i ciągnąć to jest duży, silny psiak także z kotami bym nie ryzykowała Quote
aniolek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 i dziś kolejne miejsce o które się łudziłam odpadło;( mamy czas do 5 stycznia.. Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]Domeczku .......znajdź się ......:kciuki:[/FONT] Quote
furciaczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 CC to przeciez cudowne psiska...zycie za wlasciciela odda:-( pomimo swoich gabarytow sa bardzo wrazliwe...one musza miec kogos do kochania... Quote
aniolek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no dalej przystojniaku!!! gdzie Twój domek.. Quote
Recommended Posts