Błyskotka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Zobaczcie co za komentarze :shake:. Wiem że pewnie większość to prowokacje ale wstyd mi że jestem człowiekiem gdy czytam takie rzeczy. Quote
Moniskaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Okropne! :shake::shake: Ale wielki podziw dla panów... Quote
Magdalenkl Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a czytaliście komentarze "po co ratować psa" :angryy::angryy: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Te komentarze są okropne ;( Quote
Klaudia&Tara Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Szczery podziw dla tych panów [*]. A co do komentarzy to szkoda gadać... :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Do niektórych ludzi po prostu nie dochodzi, jak cenna jest miłość i drugie życie. Dziecko też byłoby drugiej kategorii? Każdy ma prawo do własnego zdania, ale te komentarze napawają mnie niechęcią. Świeczuszki dla panów, za ogromne serca i odwagę... [`] [`] Quote
wiedzmata Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jeszcze niedawno słyszałam w radiu tę wiadomość, miałam nadzieję, że uda sie ich uratować :-( [*] A tych komentarzy to ja juz od dawna nie czytam, bo ręce opadają:angryy:. To chyba wszystkich idiotów przyciąga i mam wrażenie, że te posty pod wiadomościami są coraz głupsze. Quote
ma_ruda Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 W ciągu ostatnich kilku lat zdarzyło sie kilka podobnych wypadków zakończonych niestety tragicznie:-(. Quote
Light of Shin-Ra Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Gdybym ja znalazła się w takiej sytuacji to nie zastanawiałabym się tylko ratowała mojego psa. Co do komentarzy to jak zauważyłam większość komentarzy pod takimi wiadomościami pochodzi od osobników których poziom urąga człowieczeństwu. Coż taką sobie nasze społeczeństwo wystawia cenzurkę. Quote
Kora- Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jeden komentarz mnie nieżle wkurzył! Gościu pisał, chwaląc sie, że rozjechał parenaśćie kotów i psów. A dla panów [*] też bym tak zrobiła Quote
Klementynkaa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jaki ten świat porąbany... z jednej strony ludzie umierają bo chcieli uratowac ukochanego psa a z drugiej debile wyrzucaja swoje "pupile" na mróz bo wyjeżdżają na Sylwestra a przeciez pies przeszkadza... porąbane to wszystko :( I kolejni dobrzy ludzie nie żyją... Quote
lisiaczek90 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie mam słów co do tych komentarzy Ale wielki szacunek dla panów [*] Quote
Chefrenek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Najokropniejsze jest to, że te obrzydliwe komentarze dot. także zmarłych osób. Co za społeczeństwo - jak dzicz. Szacunek dla Panów [*] Quote
Goldek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wielki szacunek dla tych panów. Oby było więcej takich ludzi ['] Inna sprawa że komentarze są... Hm. Używając najłagodniejszego określenia niewłaściwe. Jeszcze inna sprawa że ja nie wiem jakbym się zachowała - pewnie by,m poleciała za psem ale możliwe żebym stałą sparaliżowana... Quote
Martyna&Zara Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 pies rzecz nabyta, już dwa razy pomnieniłem jak sie zgubił na spacerze, dlatego trzeba kupowac rasowe, łatwiej nabyc kopię, Jak to przeczytałam to myślałam, że wejde w ekran komputera i znajde4 tego gościa/,,gościówę" i normalnie....... I czy to się nazywa człowiek?? Martyna & Toffi Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie wyobrażam sobie inaczej-zostawic przyjaciela? Komentarze-sama nie wiem: czy to poza?popisywanie się cynizmem?Czy naprawdę tak ludzie myślą,tak czują? Elżbieta Quote
Martens Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [*] [*] dla panów. Nie przeczytałam artykułu ani komentarzy, bo już dawno szkoda mi nerwów. Wystarczyło mi kilka Waszych cytatów. Quote
Rafal84 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jestem dumny ,ze w moim miescie zyli tacy ludzie to raz, dwa szkoda,ze niestety zgineli :( trzy internet a szczegolnie wszystkie portale typu onet.pl tworza idotow ,ktorym sie wydaje,ze sa bezkarni bo nikt ich nie namierzy, alez oczywiscie,ze jakby ktos chcial to ich namierzy a cztery rece mi opadaja jak czytam takie wypowiedzi jak na onet.pl :mad: Pamietajmy o takich ludziach ,ktorzy ratuja swoje zwierzeta nie zastanawiajac sie nad tym czy sami nie zgina bo to sa dobrzy ludzie. ['] Quote
Moniskaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Czytałam artykuł i oglądałam w wiadomościach. Panowie byli pod wpływem alkocholu i rzucali parykiem na lód. Wiec można sie domyśleć czemu tak się stało :cool1: Quote
baffi2 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 odechciewa się żyć jak czytam te idiotyczne komentarze... np: "po co ratować psa!? jakbym jechał autostradą i wyskoczyłby pies to nawet nie pomyślałbym żeby hamować" :shake: Quote
wiedzmata Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jakby mi wyskoczył taki idiota, to też bym nie hamowała:diabloti: A tak na poważnie, to ludzie rzeczywiście rzadko hamują jak zwierze wchodzi na jezdnie. Już wielokrotnie widziałam taką sytuacje, że jesli jest to kot, albo mały pies, który nie uszkodzi auta, to mają to w nosie. :shake: Mi też ręce opadają. Quote
mercedes7 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ratowali psa za wszelką cenę to piękne. Ja zrobiła bym to samo Komentarze faktycznie - szok Quote
PATIszon Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To jest mocne: Posiadanie psa jest wyrazem egoizmu , zaspakajaniem własnej potrzeby panowania , przyjemności z okazywanego oddania, przywiązania. W normalnych rodzinach zachodzą te relacje między ludźmi, w patologicznych potrzebują do tego zwierząt. :evil_lol: Quote
Goldek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Swoją drogą, ciekawe że w rodzinie zaspokajamy potrzeby panowania... Nie wiedziałam... Ja jakoś tego tak nie odczuwałam - fajnie że mnie uświadomiliście!:evil_lol: Quote
Dada Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pies to członek mojej rodziny, a w takich chwilach dla niej robi się wszystko bez zastanowienia [*] [*] Quote
Recommended Posts