Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do niektórych ludzi po prostu nie dochodzi, jak cenna jest miłość i drugie życie. Dziecko też byłoby drugiej kategorii? Każdy ma prawo do własnego zdania, ale te komentarze napawają mnie niechęcią.

Świeczuszki dla panów, za ogromne serca i odwagę... [`] [`]

Posted

Jeszcze niedawno słyszałam w radiu tę wiadomość, miałam nadzieję, że uda sie ich uratować :-(
[*]

A tych komentarzy to ja juz od dawna nie czytam, bo ręce opadają:angryy:. To chyba wszystkich idiotów przyciąga i mam wrażenie, że te posty pod wiadomościami są coraz głupsze.

Posted

Gdybym ja znalazła się w takiej sytuacji to nie zastanawiałabym się tylko ratowała mojego psa.

Co do komentarzy to jak zauważyłam większość komentarzy pod takimi wiadomościami pochodzi od osobników których poziom urąga człowieczeństwu. Coż taką sobie nasze społeczeństwo wystawia cenzurkę.

Posted

Jeden komentarz mnie nieżle wkurzył! Gościu pisał, chwaląc sie, że rozjechał parenaśćie kotów i psów.

A dla panów
[*] też bym tak zrobiła

Posted

jaki ten świat porąbany... z jednej strony ludzie umierają bo chcieli uratowac ukochanego psa a z drugiej debile wyrzucaja swoje "pupile" na mróz bo wyjeżdżają na Sylwestra a przeciez pies przeszkadza... porąbane to wszystko :(
I kolejni dobrzy ludzie nie żyją...

Posted

Wielki szacunek dla tych panów. Oby było więcej takich ludzi [']

Inna sprawa że komentarze są... Hm. Używając najłagodniejszego określenia niewłaściwe.

Jeszcze inna sprawa że ja nie wiem jakbym się zachowała - pewnie by,m poleciała za psem ale możliwe żebym stałą sparaliżowana...

Posted

pies rzecz nabyta, już dwa razy pomnieniłem jak sie zgubił na spacerze, dlatego trzeba kupowac rasowe, łatwiej nabyc kopię,

Jak to przeczytałam to myślałam, że wejde w ekran komputera i znajde4 tego gościa/,,gościówę" i normalnie.......
I czy to się nazywa człowiek??
Martyna & Toffi

Guest Elżbieta481
Posted

Nie wyobrażam sobie inaczej-zostawic przyjaciela?
Komentarze-sama nie wiem:
czy to poza?popisywanie się cynizmem?Czy naprawdę tak ludzie myślą,tak czują?
Elżbieta

Posted

Jestem dumny ,ze w moim miescie zyli tacy ludzie to raz, dwa szkoda,ze niestety zgineli :( trzy internet a szczegolnie wszystkie portale typu onet.pl tworza idotow ,ktorym sie wydaje,ze sa bezkarni bo nikt ich nie namierzy, alez oczywiscie,ze jakby ktos chcial to ich namierzy a cztery rece mi opadaja jak czytam takie wypowiedzi jak na onet.pl :mad: Pamietajmy o takich ludziach ,ktorzy ratuja swoje zwierzeta nie zastanawiajac sie nad tym czy sami nie zgina bo to sa dobrzy ludzie. [']

Posted

odechciewa się żyć jak czytam te idiotyczne komentarze...
np:
"po co ratować psa!? jakbym jechał autostradą i wyskoczyłby pies to nawet nie pomyślałbym żeby hamować"
:shake:

Posted

Jakby mi wyskoczył taki idiota, to też bym nie hamowała:diabloti:

A tak na poważnie, to ludzie rzeczywiście rzadko hamują jak zwierze wchodzi na jezdnie. Już wielokrotnie widziałam taką sytuacje, że jesli jest to kot, albo mały pies, który nie uszkodzi auta, to mają to w nosie. :shake:

Mi też ręce opadają.

Posted

To jest mocne:

Posiadanie psa jest wyrazem egoizmu , zaspakajaniem własnej potrzeby panowania , przyjemności z okazywanego oddania, przywiązania. W normalnych rodzinach zachodzą te relacje między ludźmi, w patologicznych potrzebują do tego zwierząt
.

:evil_lol:

Posted

Swoją drogą, ciekawe że w rodzinie zaspokajamy potrzeby panowania... Nie wiedziałam... Ja jakoś tego tak nie odczuwałam - fajnie że mnie uświadomiliście!:evil_lol: