Jump to content
Dogomania

Bambi-merdaczek z Mazańcowic i reszta naszego stada :)

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Pewnie, po co cały kosz zabawek - lepszy jeden kapeć pana :loveu: :evil_lol:

Albo stare laczki córki , które można porozdzierać totalnie-bo oni i tak nie zauważą...;)

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: Pierwszy spacerek właśnie zaliczyłyśmy Było spokojnie-Bambi na początku jak ją postawiłam to się trzęsła ale dałam ciacho-potem drugie i w rezultacie całkiem fajnie się rozbrykała-na końcu pomykała już śmiało węsząc bez trzęsawek :) Kubraczek kupiłam za mały i właśnie TŻ pojechał go wymienić na większy-nasza glicha całkiem długa jest :cool3:

Posted

Mam jeszcze jedną fajną wiadomość Zabrałam Bambi do koleżanki,która ma owczarka niemieckiego-sukę 2 letnią i już się zaprzyjaźniły-są kumpelkami :) Jutro idziemy razem do Solanek.

Posted

no to wspaniałe wieści! życzymy dobrej zabawy na spacerkach i wielu przyjemnych przygód! przy takiej obrończyni nic Bambi nie grozi! Ona jeszcze z dogiem sie moze zaprzyjaźnić... hi hi... jednego już zna... :evil_lol:

Posted

Spacer był fajny :) a Bambi oprócz "owczarzycy" poznała jeszcze kolegę -dorosłego debermana-nieźle co?:cool3:
Łach szkoda,że nie mogę Wam pokazać zdjęć biegającej Bambi w czerwonym sweterku-obok ogromniasta Kera i może jeszcze ten doberman:lol:

Posted

Bardzo dobrze, że socjalizujesz Bambisię z dużymi psami... nie będzie się potem bała.
A ja bym chciała zobaczyć nasze maleństwo w sweterku :loveu: Nie buntuje się na ubranko?

Posted

Ubranko jej nie przeszkadza-lubi jak ubieram bo chyba już kapuje,że wtedy wyjdziemy.A najlepsze jest,że tam na zameczek jest schowana taka przeciwdeszczowa narzutka na sweterek i jak to wczoraj wyjęłam to normalnie biedrona albo jakiś Spider Man :lol:

Posted

Ło jak ja bym tak podliczyła wszystko co wydałam już na Bambi to tej pani myślę odechciało by się odwiedzinek gdybym poprosiła milutko o zwrot kosztów-ona wtedy by raczej stwierdziła,że Bambisia jest nadal jej pieskiem i sobie chce ją zabrać.A takiego wała ooo:mad: :eviltong:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Nie wiem czy Bambi można jeszcze określić "małą"? Od czasu tej super adopcji urosła chyba dwukrotnie?

Ale mimo to ja bym ją dalej zaliczała do grupy "mini", "mała" to zdecydowanie określenie na wyrost.:evil_lol:;)

Posted

Bambiszonek pieknie rosnie:loveu: i - jak widać - rozrabia na całego! Znaczy - wsio OK!:lol:
Tak trzymać!

No i spacerek w towarzystwie ON i dobermana, hohoho...takie przyjaxnie to chyba juz na całe zycie, prawda?
pzdr.

Posted

Bambula była wczoraj i dziś na dworku bez swoich psich dużych przyjaciół i kręciła trochę noskiem,że to nie to samo :roll: Jakieś małe kundle się pojawiły ale gdzie im tam do dużastych ON i dobermana ;) Jeszcze nie udało się Bambi załatwić na dworku-ale wszystko w swoim czasie-ja wierzę w moją skaczącą małpkę :lol:

Posted

Cytat:
Napisał Wilejkaros
Nie wiem czy Bambi można jeszcze określić "małą"? Od czasu tej super adopcji urosła chyba dwukrotnie?

AśkaK-Ale mimo to ja bym ją dalej zaliczała do grupy "mini", "mała" to zdecydowanie określenie na wyrost.:evil_lol:;-)

Ma teraz ponad 2,5 kg jest mała-nie taka jak jakaś "ciułała" czy niewyrośnięty jakiś ratlerek ale mała-pieknie zbudowana z prześlicznym pysiem i uszkami :loveu:

Posted

Dzisiaj od samego rana po jedzonku zabrałam Bambulę na dwór-myślę sobie : tak cię przegnam,że na pewno siku kupa na dworku będzie:eviltong: Po 15 minutach weszłam z nią do domu-napiła się i na dwór-po następnych 15 minutach piciu w domu i na dwór...Minęła ponad godzina-ja zamarzłam w końcu na kość.Wróciłyśmy-siku kupa w domu:oops: Ciekawe kto kogo przegnał ;)