aga-gusia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Pewnie, po co cały kosz zabawek - lepszy jeden kapeć pana :loveu: :evil_lol: Albo stare laczki córki , które można porozdzierać totalnie-bo oni i tak nie zauważą...;) Quote
aga-gusia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 :multi: Pierwszy spacerek właśnie zaliczyłyśmy Było spokojnie-Bambi na początku jak ją postawiłam to się trzęsła ale dałam ciacho-potem drugie i w rezultacie całkiem fajnie się rozbrykała-na końcu pomykała już śmiało węsząc bez trzęsawek :) Kubraczek kupiłam za mały i właśnie TŻ pojechał go wymienić na większy-nasza glicha całkiem długa jest :cool3: Quote
aga-gusia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Mam jeszcze jedną fajną wiadomość Zabrałam Bambi do koleżanki,która ma owczarka niemieckiego-sukę 2 letnią i już się zaprzyjaźniły-są kumpelkami :) Jutro idziemy razem do Solanek. Quote
sisay Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale fajne wieści!! :multi: Będzie mała miała duuuużą koleżankę, a co! Zawsze to raźniej na spacerku :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ONki gora;p;p boszze az mi sie oczy zaszklily jak mala zobaczylam:Durosla strasznie i te jej uszka:D ajjjj wymiziaj ja odemnie:D Quote
halbina Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no to wspaniałe wieści! życzymy dobrej zabawy na spacerkach i wielu przyjemnych przygód! przy takiej obrończyni nic Bambi nie grozi! Ona jeszcze z dogiem sie moze zaprzyjaźnić... hi hi... jednego już zna... :evil_lol: Quote
aga-gusia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Spacer był fajny :) a Bambi oprócz "owczarzycy" poznała jeszcze kolegę -dorosłego debermana-nieźle co?:cool3: Łach szkoda,że nie mogę Wam pokazać zdjęć biegającej Bambi w czerwonym sweterku-obok ogromniasta Kera i może jeszcze ten doberman:lol: Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Zerknij na ten wątek, prosze... od strony, którą Ci przesyłąm... i wypowiedz się, bo jest sprawa do Pańci Bambi właśnie... :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74292&page=188 Quote
Wilejkaros Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Taaaaa.... Babsztyl z Mazańcowic się na wizytę wybiera do wszystkich swoich szczeniaczków w całej Polsce. Ratunku! Quote
dunia77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bardzo dobrze, że socjalizujesz Bambisię z dużymi psami... nie będzie się potem bała. A ja bym chciała zobaczyć nasze maleństwo w sweterku :loveu: Nie buntuje się na ubranko? Quote
aga-gusia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ubranko jej nie przeszkadza-lubi jak ubieram bo chyba już kapuje,że wtedy wyjdziemy.A najlepsze jest,że tam na zameczek jest schowana taka przeciwdeszczowa narzutka na sweterek i jak to wczoraj wyjęłam to normalnie biedrona albo jakiś Spider Man :lol: Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No to czekamy na foteczki tej modnisi... (rachunek za ubranko i zabawki oraz inne akcesoria... prześlij do Mazańcowic!!!!) :evil_lol: Quote
dunia77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ano! Zwłaszcza, że jak widzieliśmy na zdjęciach, zabawek ma Bambisia cały koszyk :diabloti: Quote
aga-gusia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ło jak ja bym tak podliczyła wszystko co wydałam już na Bambi to tej pani myślę odechciało by się odwiedzinek gdybym poprosiła milutko o zwrot kosztów-ona wtedy by raczej stwierdziła,że Bambisia jest nadal jej pieskiem i sobie chce ją zabrać.A takiego wała ooo:mad: :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 witam, też z chęcią popatrze na małą Bambi:loveu: Quote
Wilejkaros Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nie wiem czy Bambi można jeszcze określić "małą"? Od czasu tej super adopcji urosła chyba dwukrotnie? Quote
AśkaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wilejkaros napisał(a):Nie wiem czy Bambi można jeszcze określić "małą"? Od czasu tej super adopcji urosła chyba dwukrotnie? Ale mimo to ja bym ją dalej zaliczała do grupy "mini", "mała" to zdecydowanie określenie na wyrost.:evil_lol:;) Quote
aga-gusia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Oto kalendarz na pomoc psiakom z Mazańcowic Jeśli ktoś byłby chętny to proszę pisać na mój @ -koszt 10 zł a przesyłkę pokrywam.Jest to na sztywnym papierze-A4 Quote
halbina Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 :cool3::cool3::cool3: pomyślimy... a ja mam gości z Krzyczek... dwóch chłopców... o takich jak ich rodzeństwo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510 Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bambiszonek pieknie rosnie:loveu: i - jak widać - rozrabia na całego! Znaczy - wsio OK!:lol: Tak trzymać! No i spacerek w towarzystwie ON i dobermana, hohoho...takie przyjaxnie to chyba juz na całe zycie, prawda? pzdr. Quote
aga-gusia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Bambula była wczoraj i dziś na dworku bez swoich psich dużych przyjaciół i kręciła trochę noskiem,że to nie to samo :roll: Jakieś małe kundle się pojawiły ale gdzie im tam do dużastych ON i dobermana ;) Jeszcze nie udało się Bambi załatwić na dworku-ale wszystko w swoim czasie-ja wierzę w moją skaczącą małpkę :lol: Quote
marmara_19 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 noo brawo dla Bambi za milosc do duzych peisow;p w koncu Bu i Cek i jeszcze chyba dozek Halbinki ja przekonaly, ze duze nie oznacza zle:D:D nooo i ja sie przylacze do prosby o zdjatka! Quote
aga-gusia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Cytat: Napisał Wilejkaros Nie wiem czy Bambi można jeszcze określić "małą"? Od czasu tej super adopcji urosła chyba dwukrotnie? AśkaK-Ale mimo to ja bym ją dalej zaliczała do grupy "mini", "mała" to zdecydowanie określenie na wyrost.:evil_lol:;-) Ma teraz ponad 2,5 kg jest mała-nie taka jak jakaś "ciułała" czy niewyrośnięty jakiś ratlerek ale mała-pieknie zbudowana z prześlicznym pysiem i uszkami :loveu: Quote
aga-gusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dzisiaj od samego rana po jedzonku zabrałam Bambulę na dwór-myślę sobie : tak cię przegnam,że na pewno siku kupa na dworku będzie:eviltong: Po 15 minutach weszłam z nią do domu-napiła się i na dwór-po następnych 15 minutach piciu w domu i na dwór...Minęła ponad godzina-ja zamarzłam w końcu na kość.Wróciłyśmy-siku kupa w domu:oops: Ciekawe kto kogo przegnał ;) Quote
Recommended Posts