aga-gusia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 A za meble to już się dawno wzięła-co dopadnie to tylko pryska ;) lecą wióry-chować laczki i buty bo nie mają szans :diabloti: Quote
aga-gusia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 U mnie smutki-wczoraj moja siostra miała nagłą nieprzewidzianą operację...zaraz jadę do niej...Bambisi też było wczoraj smutno-pocieszała nas dokładnie jakby rozumiała,że cioci coś się stało.A to właśnie ciocia,na którą od dziecka mówimy w domu Bambi.Nasza Bambi pociesza rozumie...a Bambi moja własna siostra...leży w szpitalu... Quote
sisay Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Agatko, trzymam kciuki za siostrę! Niech szybko wraca do zdrowia. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dzień dobry :) Już miesiąc? Ale ten czas szybko leci! :) Kochana Bambi, wierzę, że kliker sprawdzi się w 100%! :loveu: I czekam na jakieś zdjęcia ;) Trzymam mocno kciuki za siostrę, musi być dobrze! Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 przesyłamy pozytywną energię i same dobre myśli, pozdrów Siostrę Bambi i wymiziaj Bambusię! Quote
aga-gusia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dziękuję Wam Cioteczki Kochane za wsparcie !Operacja przebiegła dobrze i teraz oby tylko wszystko było dobrze dalej.Dziś wielki kamień spadł mi z serca bo wczoraj myślałam,że oszaleję-najgorsze czekanie i brak konkrentych wiadomości.Dziś mogę się już uśmiechnąć i przede wszystkim oddawać dużo dużo mocnej energii dla siostrzyczki. Jak wróciłam ze szpitala Bambi po prostu nie mogła się doczekać jak wszystko jej opowiem-nigdy tak jeszcze nie zareagowała na mój powrót do domu...Jak ja uwielbiam tego psa...moje kochane stworzonko-mały aniołek.Mnie słucha -dosłownie słucha moich poleceń-jakie to fajne uczucie,że ja jestem dla niej jakimś autorytetem-moja mordeńka kochana.Dziś byłą kuzynka i bała się oczywiście Czarucha no ale Bambi też bo jak zaczęła swoje harce to koniec-kuzynka nie wiedziała jak się zachowywać-jak tylko ja weszłam i kazałam się Bambi uspokoić to spokój zapanował.Potem kuzynka wzięła ją na ręce i znowu szaleństwo-gryzienie itd i znów posłuchała mnie bo kuzynki absolutnie nie.Super,że mnie słucha Quote
aga-gusia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Właśnie wróciliśmy od wet.-Bambi już po drugim szczepieniu-zadowolona jadła przysmaki-zero stresu-lizała panią weterynarz po twarzy :eviltong: Słuchajcie waży 2,5 kg -jest piękna-co tam piękna-przepiękna :loveu: Za miesiąc szczepienie przeciw wściekliźnie-ale najważniejsze,że za 10 dni rozpoczynamy spacerki. Nie obiecuję ale dziś powinnam jeszcze wstawić jakieś świeżutkie zdjęcie. Quote
Igulec Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Coś dla tych, którzy chcą znać zasady działania schronisk http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71197 Quote
halbina Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Fajnie u Was!!! A ja jestem w dołku... Oda wraca z adopcji... jestem zdruzgotana... to tak bez uprzedzenia... :-(:-(:-( Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 witam, będziemy czekać na zdjęcia :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzień dobry ;) Cieszę się, że siostra już po zabiegu - będzie tylko lepiej! :loveu: No i że Bambi tak dzielnie zniosła szczepienia :) Jak wyjdziecie na polko to dopiero zaczną się szaleństwa! :multi: Quote
halbina Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ależ ma ucholki fajne! I piękna panienka z niej, bez dwóch zdań! zaczyna podgryzać mebelki?... Quote
aga-gusia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Mebelki to już dawno żre ile wlezie-taborety już ledwo zipią...tapety tooo dobrze,że przed remontem :lol: -drewno pod rogówką...wyciąganie nitek z wykładziny...ściana pod tapetami mmm:eviltong: kapcie i buty zawsze pochowane jeśli nie na nogach bo nie mają żadnych szans. Ostatnio dostała kość wapniową-super sprawa jak dla niej się sprawdziło ale Bambi jest psiakiem tak żywiołowym,że to wszystko za mało -jej zęby są zawsze i wszędzie-taki czas ;) Quote
aga-gusia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Na zdjęciach widać Bambi w gościnie u mojego brata gzdie tapet nie było-za to dużo drewna-ale zniszczeń nie odnotowaliśmy bo każdy non stop miał piranię na oku :lol: Quote
aga-gusia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Taka bezwstydnisia z tej panienki :oops: Quote
aga-gusia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Dzisiaj pożarła mój skórzany portfel ale dostało się po uszach TŻ-owi : no gdzie położyłeś ten portfel?No i widzisz-proszę bardzo tak się kończy bałaganiarstwo....Ale psssst tak naprawdę nie jestem pewna kto go tam położył :eviltong: Ja niby gryzłam jakiś portfel?O jeny zaraz larum czynicie-leżało takie pachnące i mięciutkie :eviltong::lol: Quote
halbina Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ma tyle zabawek, a jeszcze jej sie zachciewa... i pańciostwu do portfela sie dobiera... :p Quote
aga-gusia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 ma zabawki ma-ale to stanowczo za mało ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hehe ile zabawek i nie wiadomo, którą wybrać:cool3: http://images29.fotosik.pl/147/a411482706283598med.jpg Quote
AśkaK Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 To niemożliwe, że ja dopiero teraz tu trafiłam!:oops: Taka cudna galeria mazańcowickiej kruszynki!!!:loveu::lol: Aga, czyta się to wspaniale a jeszcze lepiej ogląda!:loveu: Oj malutka jest śliczna i widać bardzo szczęśliwa w Waszej rodzince! Imię Bambi super jej pasuje.:lol: Trzymam kciuki żeby Zajączek przyniósł aparat ;) i żeby fotków były tysiące!:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No ja nie mogę :crazyeye: Ale ona urosła :-o Prawdziwa mazańcowicka panienka! Piękne zdjęcia, rozrabiaka jedna z niej!!! :loveu: :loveu: :loveu: Piękna obróżka :) Quote
aga-gusia Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Dziękujemy za podziwy Asiu fajnie,że nas znalazłaś i podoba się u nas W tej chwili Bambolek rozgryza wkładkę ze starego kapcia-ja udaję,że niby tego nie widzę-bo pozwoliłam tego starego kapcia jej porozdzierać-a przynajmniej TŻ ma jakąś szansę pospać po nocce :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pewnie, po co cały kosz zabawek - lepszy jeden kapeć pana :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts