Jump to content
Dogomania

Bambi-merdaczek z Mazańcowic i reszta naszego stada :)

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie smutki-wczoraj moja siostra miała nagłą nieprzewidzianą operację...zaraz jadę do niej...Bambisi też było wczoraj smutno-pocieszała nas dokładnie jakby rozumiała,że cioci coś się stało.A to właśnie ciocia,na którą od dziecka mówimy w domu Bambi.Nasza Bambi pociesza rozumie...a Bambi moja własna siostra...leży w szpitalu...

Posted

Dziękuję Wam Cioteczki Kochane za wsparcie !Operacja przebiegła dobrze i teraz oby tylko wszystko było dobrze dalej.Dziś wielki kamień spadł mi z serca bo wczoraj myślałam,że oszaleję-najgorsze czekanie i brak konkrentych wiadomości.Dziś mogę się już uśmiechnąć i przede wszystkim oddawać dużo dużo mocnej energii dla siostrzyczki.
Jak wróciłam ze szpitala Bambi po prostu nie mogła się doczekać jak wszystko jej opowiem-nigdy tak jeszcze nie zareagowała na mój powrót do domu...Jak ja uwielbiam tego psa...moje kochane stworzonko-mały aniołek.Mnie słucha -dosłownie słucha moich poleceń-jakie to fajne uczucie,że ja jestem dla niej jakimś autorytetem-moja mordeńka kochana.Dziś byłą kuzynka i bała się oczywiście Czarucha no ale Bambi też bo jak zaczęła swoje harce to koniec-kuzynka nie wiedziała jak się zachowywać-jak tylko ja weszłam i kazałam się Bambi uspokoić to spokój zapanował.Potem kuzynka wzięła ją na ręce i znowu szaleństwo-gryzienie itd i znów posłuchała mnie bo kuzynki absolutnie nie.Super,że mnie słucha

Posted

Właśnie wróciliśmy od wet.-Bambi już po drugim szczepieniu-zadowolona jadła przysmaki-zero stresu-lizała panią weterynarz po twarzy :eviltong:
Słuchajcie waży 2,5 kg -jest piękna-co tam piękna-przepiękna :loveu:
Za miesiąc szczepienie przeciw wściekliźnie-ale najważniejsze,że za 10 dni rozpoczynamy spacerki.
Nie obiecuję ale dziś powinnam jeszcze wstawić jakieś świeżutkie zdjęcie.

Posted

Mebelki to już dawno żre ile wlezie-taborety już ledwo zipią...tapety tooo dobrze,że przed remontem :lol: -drewno pod rogówką...wyciąganie nitek z wykładziny...ściana pod tapetami mmm:eviltong: kapcie i buty zawsze pochowane jeśli nie na nogach bo nie mają żadnych szans.
Ostatnio dostała kość wapniową-super sprawa jak dla niej się sprawdziło ale Bambi jest psiakiem tak żywiołowym,że to wszystko za mało -jej zęby są zawsze i wszędzie-taki czas ;)

Posted

Na zdjęciach widać Bambi w gościnie u mojego brata gzdie tapet nie było-za to dużo drewna-ale zniszczeń nie odnotowaliśmy bo każdy non stop miał piranię na oku :lol:

Posted

Dzisiaj pożarła mój skórzany portfel ale dostało się po uszach TŻ-owi : no gdzie położyłeś ten portfel?No i widzisz-proszę bardzo tak się kończy bałaganiarstwo....Ale psssst tak naprawdę nie jestem pewna kto go tam położył :eviltong:

Ja niby gryzłam jakiś portfel?O jeny zaraz larum czynicie-leżało takie pachnące i mięciutkie :eviltong::lol:

Posted

To niemożliwe, że ja dopiero teraz tu trafiłam!:oops: Taka cudna galeria mazańcowickiej kruszynki!!!:loveu::lol: Aga, czyta się to wspaniale a jeszcze lepiej ogląda!:loveu: Oj malutka jest śliczna i widać bardzo szczęśliwa w Waszej rodzince! Imię Bambi super jej pasuje.:lol:
Trzymam kciuki żeby Zajączek przyniósł aparat ;) i żeby fotków były tysiące!:lol:

Posted

Dziękujemy za podziwy Asiu fajnie,że nas znalazłaś i podoba się u nas
W tej chwili Bambolek rozgryza wkładkę ze starego kapcia-ja udaję,że niby tego nie widzę-bo pozwoliłam tego starego kapcia jej porozdzierać-a przynajmniej TŻ ma jakąś szansę pospać po nocce :razz: