Ziutka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Uuuuuuuu ale tu cisza od prawie 2 miesięcy :roll: Quote
luka1 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Wydaje mi sie, że Misia nie musi szukac domu. Mieszka sobie przy biurze, ma swoja budke , codziennie jest spuszczana i cały dzień chodzi sobie wolno a czasami wna noc tez pozostaje bez łańcucha, jet głaskana i drapana, ma jedzonko i jest kochana - czy jej potrzeba coś jeszcze? Dla niej zmiana budy byłaby chyba wstrząsem - jest juz w tym miejscu tyle lat. Quote
Ziutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 luka1 napisał(a):Wydaje mi sie, że Misia nie musi szukac domu. Mieszka sobie przy biurze, ma swoja budke , codziennie jest spuszczana i cały dzień chodzi sobie wolno a czasami wna noc tez pozostaje bez łańcucha, jet głaskana i drapana, ma jedzonko i jest kochana - czy jej potrzeba coś jeszcze? Dla niej zmiana budy byłaby chyba wstrząsem - jest juz w tym miejscu tyle lat. Też o tym myślałam...Ona ma tam jak w domu, nie siedzi w boksie itd. Czyli zostawiamy Misieńkę w "spokoju" ;) Quote
luka1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Misia odeszła za TM. Była szczęśliwa, mimo że jej domem było schronisko. Quote
Recommended Posts