luka1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 No, wszyscy kochamy Misię. Podnoszą rączki ci którym pies się nie podoba. A ja :mad::mad: Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']Misia czeka na głaskanie a tu cisza.[/quote] Mam nadzieje, że ją dzisiaj wygłaskałaś namacalnie a nie tylko wirtualnie :lol: Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Misiuna siedziała w swojej budzie i nawet nie wystawiła noska. A ja zajmowałam sie Tango, no i nie wygłaskałam jej.:-( Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='luka1']Misiuna siedziała w swojej budzie i nawet nie wystawiła noska. A ja zajmowałam sie Tango, no i nie wygłaskałam jej.:-([/quote] [CENTER]Buuu....to musiało być jej bardzo przykro :shake:[/CENTER] Quote
Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 luka1 napisał(a):wchodząc do schroniska przywitaj sie z Misią. Jutro się przywitamy :loveu: Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Głaskałam Misiunię i przytuliła się do mnie i wiecie - cichutko skomliła :-( Quote
luka1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 poranne powitanie z nadzieja w oczach Quote
luka1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Nikt nie widzi jaka ona jest smutna? :mad: Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 luka1 napisał(a):Nikt nie widzi jaka ona jest smutna? :mad: Mi też jest smutno :-( Quote
luka1 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Smutno - to posłuchaj. Siedzą na łodzi wędkarze. Nagle koło nich motorówka z narciarzem wodnym -wzzzzziiiiu, i w drugą stronę wzzzziiiu, Az za którymś razem narciarz pierdut w szuwary i nie wyłazi. Rybacy popłynęli na pomoc, szukają, szukają, - znależli. Robią szuczne oddychanie usta-usta, nic. Nagle jeden z nich mówi: Ty zobacz, to chyba nie ten, tamten miał narty a tem ma łyżwy I tym optymistycznym akcentem budzimy nowy dzień. Quote
luka1 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 A w ogóle to "człowiek człowiekowi Myszką Miki" Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 luka1 napisał(a):Smutno - to posłuchaj. Siedzą na łodzi wędkarze. Nagle koło nich motorówka z narciarzem wodnym -wzzzzziiiiu, i w drugą stronę wzzzziiiu, Az za którymś razem narciarz pierdut w szuwary i nie wyłazi. Rybacy popłynęli na pomoc, szukają, szukają, - znależli. Robią szuczne oddychanie usta-usta, nic. Nagle jeden z nich mówi: Ty zobacz, to chyba nie ten, tamten miał narty a tem ma łyżwy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Misia to najlepszy łapacz szczurów - nikt nie chce łapacza :cool3: Quote
luka1 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Łapie szczury? nie wiedziałam. Zresztą co one mają do roboty. Z nudów to może i bawią sie ze szczurkami. Quote
Ziutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 luka1 napisał(a):Łapie szczury? nie wiedziałam. Zresztą co one mają do roboty. Z nudów to może i bawią sie ze szczurkami. łapie, łapie....choć czasami to jej chodzą koło nosa i nic nie reaguje :evil_lol: tak jak wczesniej pisała asiamm - widziałyśmy kiedyś jak szczury (chyba 2) zaglądały jej do miski z wodą a Ona miała ich w nosie :cool3: Quote
luka1 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Jeszcze raz powtarzam szczur stworzenie boże bez jedzenia i picia żyć nie może. Quote
Ziutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 luka1 napisał(a):Jeszcze raz powtarzam szczur stworzenie boże bez jedzenia i picia żyć nie może. A pewnie, że tak - ale Misia może żyć bez widiku na szczury....więc niech ktoś Ją zabierze do domu :placz: Quote
luka1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Misa zaczyna kolejny dzień przy swojej budzie. Właściwie w tym schronisku to jedyny pies mieszkający na łańcuchu Quote
asiamm Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 luka1 napisał(a):Misa zaczyna kolejny dzień przy swojej budzie. Właściwie w tym schronisku to jedyny pies mieszkający na łańcuchu są jeszcze te w boksach na łańcuchach, ehhh :( Misia przynajmniej ma z ludźmi większy kontakt, bo widzi wszystkich odwiedzających schronisko Quote
Recommended Posts