Marka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Przepraszam, dopiero teraz znalazlam ten watek i... kobitki kochane - to nie jest zadna tam 79-ta "misia" - ta sunia ma nadane przeze mnie imie - nazywa sie Dora :loveu: No ale ona jest dluzej w schronisku niz cala obecna obsada - to kto mialby o tym wiedziec..? Pan Waldek to chyba pamietal... :sad: Quote
asiamm Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Marka napisał(a):Przepraszam, dopiero teraz znalazlam ten watek i... kobitki kochane - to nie jest zadna tam 79-ta "misia" - ta sunia ma nadane przeze mnie imie - nazywa sie Dora :loveu: No ale ona jest dluzej w schronisku niz cala obecna obsada - to kto mialby o tym wiedziec..? Pan Waldek to chyba pamietal... :sad: p. Zyta tam dłużej od p. Waldka, ale jej się nie chce zapamiętywać imion inne niż Misia i Misio :cool1: Nadzieja w p. Małgosi, że będzie wiedziała, o którego psa chodzi zainteresowanym podającym imiona. Quote
luka1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Wszystkie psy, którym zakładany jest wątek i któremu robione sa ogłoszenia przekazywane sa do schroniska w postaci wydruku - zdjęcie i podpis imię. W schronisku jest segregator w którym w folijkach są te zdjęcia. Jak czegos nie wiedzą dzwonią do mnie ( autorytet he,he). Zyta też juz sie z tym pogodziła, że ludziom łatwiej zapytać o psa o konkretnym imieniu. ( no bo jak opisać w ogłoszeniu, który to Misio lub Misia). DORA takie ładne ime - nie wiedziałam. teraz jest wszędzie Misia :eviltong: Quote
luka1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 już po dniu, ciemno, mokro - ble. Na dodatek umarł mój pisklak, którego od kilku dni leczyłam. A juz było dobrze, nawet zaczynał sam jeść i jedno oko okazało sie ocalone - no i niestety. Quote
Marka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dora jest bardzo mądra, wyważona, spokojna, miła - takie kochane suczydło po prostu... Quote
Ziutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 luka1 napisał(a):Piekna, ale teraz jest jeszcze piekniejsza I troszkę jej się przytyło :cool3: :cool3: Quote
luka1 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Oj przytyła :cool3:, ale kochanego psa nigdy zawiele ;) Quote
luka1 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Misiunia ma taki piękny banerek. Nikt nie chce pięknego psa? Quote
luka1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Smutek. Dlaczego nikt jej nie dostrzega. Jest w tym psie tyle spokoju, cierpliwości, tęsknoty. Popatrzcie na te oczy, czy to oczy szczęsliwego psa? Quote
Ziutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 luka1 napisał(a): czy to oczy szczęsliwego psa? Z pewnością nie :shake: Quote
wiesia.p Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Oglądam to zdjęcie Dory w budzie i zastanawiam się dlaczego te budy mają tak wielkie otwory wejściowe.Czy takie zalecił też pan weterynarz? Może tak jest cieplej w zimie:crazyeye:? Quote
luka1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Zeby tłuścioch azorkowe się nie zablokowały:lol: Quote
Marka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 buda bez przodu to buda i dla dużego i dla małego psa - taka "szopa uniwersalna" :cool3: ale faktem jest, że kiedyś jak psy były trzymane pojedyńczo na łańcuchach to częściej niż teraz z nudów gryzły własne budy - zaczynając zawsze od wejścia... Quote
Ziutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 luka1 napisał(a):podnosimy pieska Hopsiemy Misię :cool3: Quote
Ziutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 luka1 napisał(a):Ech, Miśka tak jakoś smutno patrzysz, ale i mnie nie do smiechu. Mnie też nie :shake: :shake: :shake: Quote
luka1 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Rano zawiozłam Białego do weta - po godzinie dostałam teleon [*] juz po wszystkim :-( Quote
luka1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Misiunia dzień schroniskowy skończyła, barme zamknęła i czeka do jutra Quote
Ziutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 luka1 napisał(a):Rano zawiozłam Białego do weta - po godzinie dostałam teleon juz po wszystkim :-( Luka współczuję Ci...wiem co czujesz :-( :-( :-( Quote
luka1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 (Została dziura, dziś na spacerku słyszałam jego kroki za plecami) Misiunia czeka na swojego człowieka. Quote
Ziutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 luka1 napisał(a):A Dory nikt nie chce? Buuu...:placz: :placz: :placz: nie pisz tak ciotka - na pewno ktoś chce ale jeszcze o tym nie wie :cool1: Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dziś miziałam Dorę, a ona stała i popiskiwała cichutko. I była taka smutna, i tak bardzo bardzo żle było odejść :placz: Quote
Marka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 serce mi się kraje jak odwiedzam tu Dorkę - ona nie zasługuje na schronisko, naprawdę...:shake: Quote
Recommended Posts