Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, dopiero teraz znalazlam ten watek i... kobitki kochane - to nie jest zadna tam 79-ta "misia" - ta sunia ma nadane przeze mnie imie - nazywa sie Dora :loveu:

No ale ona jest dluzej w schronisku niz cala obecna obsada - to kto mialby o tym wiedziec..? Pan Waldek to chyba pamietal... :sad:

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka napisał(a):
Przepraszam, dopiero teraz znalazlam ten watek i... kobitki kochane - to nie jest zadna tam 79-ta "misia" - ta sunia ma nadane przeze mnie imie - nazywa sie Dora :loveu:

No ale ona jest dluzej w schronisku niz cala obecna obsada - to kto mialby o tym wiedziec..? Pan Waldek to chyba pamietal... :sad:

p. Zyta tam dłużej od p. Waldka, ale jej się nie chce zapamiętywać imion inne niż Misia i Misio :cool1: Nadzieja w p. Małgosi, że będzie wiedziała, o którego psa chodzi zainteresowanym podającym imiona.

Posted

Wszystkie psy, którym zakładany jest wątek i któremu robione sa ogłoszenia przekazywane sa do schroniska w postaci wydruku - zdjęcie i podpis imię. W schronisku jest segregator w którym w folijkach są te zdjęcia. Jak czegos nie wiedzą dzwonią do mnie ( autorytet he,he).
Zyta też juz sie z tym pogodziła, że ludziom łatwiej zapytać o psa o konkretnym imieniu. ( no bo jak opisać w ogłoszeniu, który to Misio lub Misia).
DORA takie ładne ime - nie wiedziałam. teraz jest wszędzie Misia :eviltong:

Posted

już po dniu, ciemno, mokro - ble. Na dodatek umarł mój pisklak, którego od kilku dni leczyłam. A juz było dobrze, nawet zaczynał sam jeść i jedno oko okazało sie ocalone - no i niestety.

Posted

Oglądam to zdjęcie Dory w budzie i zastanawiam się dlaczego te budy mają tak wielkie otwory wejściowe.Czy takie zalecił też pan weterynarz?
Może tak jest cieplej w zimie:crazyeye:?

Posted

buda bez przodu to buda i dla dużego i dla małego psa - taka "szopa uniwersalna" :cool3:
ale faktem jest, że kiedyś jak psy były trzymane pojedyńczo na łańcuchach to częściej niż teraz z nudów gryzły własne budy - zaczynając zawsze od wejścia...

Posted

luka1 napisał(a):
Rano zawiozłam Białego do weta - po godzinie dostałam teleon
  • juz po wszystkim :-(

• Luka współczuję Ci...wiem co czujesz :-( :-( :-(

Posted

luka1 napisał(a):
    A Dory nikt nie chce?

Buuu...:placz: :placz: :placz: nie pisz tak ciotka - na pewno ktoś chce ale jeszcze o tym nie wie :cool1: