Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie moge sie oprzeć by nie przedstawić Misi, która wita wszystkich wchodzących na teren schroniska. Niby zwykła a jednak z pięknym, szlachetnym wyrazem pyska. Sami oceńcie.

Tel. do schroniska: 692 659 026 do p.Rafała
692 005 758 do p.Małgosi
668 432 419 do p.Zyty
lub tinyzoo@wp.pl

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia lubi głaskanie i przytulanie. Od dawna mieszka w budzie przed schroniskowym budynkiem. Wiele razy widziała wychodzące ze schroniska psy, a ona zawsze zostaje przy tej budzie.

bardzo przyjazna do wszystkiego co sie rusza i nie rusza. Misia kocha wszystkich i wszystko

Posted

Troszeczke przytyła panienka i wyglada jak serdelek, ale to maleńka wada

Mimo,że wiekszośc czasu spędza na łańcuchu to lubi wyciągnąć sie na podusi

Posted

asiamm napisał(a):
to oni ją spuszczają z łańcucha???

Właśnie chciałam zapytać o to samo :cool3:
No chyba, że pan Rafał wpadł na pomysł żeby Misię spuszczać bo przecież psina troszkę grubawa jest i niech sobie pobiega - jeśli tak to chylę mu czoła, że wreszcie ktoś o tym pomyślał.

Posted

Zdjęcia na podusi robione przy Zycie, więc puszczaja ja czasem. Kilka razy widziałam jak sobie łaziła po budynku razem z Lulą i Murzynkiem - te nie do oddania.
O wystawienie Misi prosiła kiedyś właśnie Zyta.

Posted

Nie, :lol: spokojnie niema Zyty - o Misi mówiła wcześniej :lol:.
Może mówiła o innej, ale pytałam Rafała czy jest do oddania i powiedział że tylko Lula i Murzyn sa na stałe a ta Misia szuka domu.

Posted

luka1 napisał(a):
Nie, :lol: spokojnie niema Zyty

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :errrr: :errrr: :errrr:

Luka Ty to jak zwykle umiesz mi na maxa poprawić humor :evil_lol:

Posted

Smutna ta Misia, kazdy wchodzi do schroniska i nie pomysli że ona też lubi głaskanie i przytulanie. Jest jakby niewidzialna. Ze smutkiem patrzy ze swej budy gdy ludzie odchodzą.

Posted

A teraz wabić.
Misiunia ma wyraz pyszczka taki jakby sie usmiechała - ale to pozory. Spróbujcie ją pogłaskać - zaczyna rozpływać sie. Przytula sie całym ciałkiem i nieśmiało kiwa ogonkiem. Jest taka delikatna i kochana a nikt tego nie chce docenić.

Posted

luka1 napisał(a):
Pies doskonały do policji i FBI - niewidzialny

I do firmy która wytruwa insekty i gryzonie - Miśka jest niezawodna w łapaniu szczurów :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
W łapaniu szczurów to nasze psy wszystkie w końcu stają się biegłe. Trudno nie trafić mordą na szczura gdy sie ją tylko otwirzy.

oj ciotka, ciotka :evil_lol:
ale widziałyśmy taki obrazek na żywo - Misia w budzie, a obok niej, do skrzynki z wodą dwa tłuściutki ogonki zaglądają co by pragnienie zaspokoić