Jump to content
Dogomania

.+*`*+.cocker Spaniel Angielski -Goldi.+*`*+.

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Popieram!!!! :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[CENTER][COLOR=YellowGreen][B]Wlansie mam zdjecia na komorceale zgubilam gdzies kabel i w tej chwili nie mam jak ich wyslac na komputer ;-( ubolewam nad tym...mam nadzieje z,e w krotce cos na to poradze!![/B][/COLOR]
[/CENTER]

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Hej:) jestesmy u was z wizyta pierwszy raz, nie wiem jak to sie stalo ze nie trafilam tu wczesniej...Ale juz jestesmy:) Piesio przeslodziutki i ma taki podobny pycholek do mojego Spajkusia:) cudenko!!pozdrawiam

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

http://images38.fotosik.pl/51/0ec8507553b863de.jpg
Goldi jest śliczny. :loveu: :loveu: :loveu:
Ma bardzo wyraźną mimikę pyszczka. :cool3:

[quote name='BBeta']http://images25.fotosik.pl/314/b0f406abec154125.jpg
Co on ma na szyi? :mdleje:
Kolczatkę jak widać. ;)

_Mikuunia_, domyślam się, że Goldi ciągnie na smyczy. Kolczatka nie jest dobrą metodą na oduczenie psa ciągnięcia. :shake: Kup może lepiej kantarek (inaczej smycz uzdowa, halti), to mniej brutalna metoda i naprawdę pomaga zapanować nad psem, który ciągnie.
Tak to wygląda:
Kaganiec-oduczy gryźć i ciągnąć-Kantar-Halti (531768766) - Aukcje internetowe Allegro
CUDO! WYJĄTKOWY KANTAREK, HALTI, HALTER -PROMOCJA (530763724) - Aukcje internetowe Allegro
Trixie uzda halti kantarek L obwód pyska do 33 cm (533434042) - Aukcje internetowe Allegro
KANTAREK HALTI L 33 CM TRIXIE GDY PIES CIĄGNIE! (519263580) - Aukcje internetowe Allegro
HALTI, OBROŻA UZDOWA, (531888142) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images38.fotosik.pl/51/0ec8507553b863de.jpg
Goldi jest śliczny. :loveu: :loveu: :loveu:
Ma bardzo wyraźną mimikę pyszczka. :cool3:

Kolczatkę jak widać. ;)

_Mikuunia_, domyślam się, że Goldi ciągnie na smyczy. Kolczatka nie jest dobrą metodą na oduczenie psa ciągnięcia. :shake: Kup może lepiej kantarek (inaczej smycz uzdowa, halti), to mniej brutalna metoda i naprawdę pomaga zapanować nad psem, który ciągnie.
Tak to wygląda:
Kaganiec-oduczy gryźć i ciągnąć-Kantar-Halti (531768766) - Aukcje internetowe Allegro
CUDO! WYJĄTKOWY KANTAREK, HALTI, HALTER -PROMOCJA (530763724) - Aukcje internetowe Allegro
Trixie uzda halti kantarek L obwód pyska do 33 cm (533434042) - Aukcje internetowe Allegro
KANTAREK HALTI L 33 CM TRIXIE GDY PIES CIĄGNIE! (519263580) - Aukcje internetowe Allegro
HALTI, OBROŻA UZDOWA, (531888142) - Aukcje internetowe Allegro

Właśnie. Kup mu kantarek najlepiej. Moi znajomi też swoje psy na kolcztkach prowadzali i one cierpiały.. bo to boli jak się wbijają kolce w szyje... Kantar naprawdę bedzie dobrym rozwiązaniem... psy na nich nie ciągną, aż tak bardzo a najważniejsze jest to, że to jest bez bolesne a nie to co kolce z kolczatki...