Jump to content
Dogomania

.+*`*+.cocker Spaniel Angielski -Goldi.+*`*+.

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kup psu zwykłą obroże i jak najszybciej zacznij nauke chodzenia na luźnej smyczy, jeżeli szkolenie metodami pozytywnymi nie będzie przynosiło efektów wtedy pomyśl o halti, tylko pamiętaj, że niewłaściwie użyty kantarek, podobnie jak kolczatka, może narobić więcej szkody niż pożytku

Posted

_Mikuunia_ napisał(a):
Moj pies ma normalna obroże... nie prowadzam go tylko na kolczatce....

Aha. To jak chcesz. Kantarek też byłby dobry :) zresztą jak chcesz. Twój pies... nie mój :):):)

• 1 year later...
Posted

Dawno mnie nie było. Niestety przez ten czas wiele się wydarzyło. Moja sunia Psotka musiała zostać uśpiona gdyż miała nowotwór. Bardzo mi jej brakuje! :shake::-( W moich oczach zawsze będzie moim UKOCHANYM przyjacielem, mam z nią związanych wiele miłych wspomnień z dzieciństwa. Mimo, że wzrostem przypomniała kotka często uczestnicząc w zabawach odważnie pełniła rolę psa POLICYJNEGO :) była odważna, zwinna i szybko się uczyła. Mimo swego podeszłego wieku umiała kilka komend.

Goldi ma się dobrze. Jakiś czas temu kupiłam kliker... trochę ćwiczę z nim przywoływanie ponieważ na spacerach był straszny. Teraz już lepiej. Reaguje na swoje imię. Przybiega do czlowieka choćby po to aby rzucić mu kamień do zabawy.

• 3 years later...