Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1496/07
Morusek - 2 lata, pies, malutki. Jest bardzo przestraszony pobytem w schronisku, wręcz sparaliżowany. Źle znosi warunki w placówce, potrzebuje pilnie domku. Jest łagodny, nie wykazuje agresji, Po pewnym czasie na pewno nabierze wiary w siebie i będzie wspaniałym psem.

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morusek wygląda troszkę, jak Welsh Terrier tylko w koloże ciemniejszym nieco...:cool3:
Jest też taki podobny w kolorze do niego terrierek, ale nie przypomnę sobie nazwy rasy:oops:- kto pomoże??

Posted

O kurczę:shake: Czyli następnym razem, jak będę to trzeba go wyprowadzić- niech nabierze trochę powietrza w płuca. Zobaczymy, czy mi się uda...

A może p. Gosia weźmie go do szczeniakarnii?? Trochę tam wolnych boksów jeszcze ma...

Posted

ojej, jaka przerażona bidulka!!! Dziewczyny, a może u mnie w miejscowości ogłoszenia co? U mnie naprawdę jest dużo adopcji piesków, z miejskiego przytuliska wyadoptowano całe 100 procent, które się tam przybłąkało. Co wy na to?

Posted

małe miasteczko między Opolem a Wrockiem, na B. :loveu: myślałam o tymczasie u siebie, ale do marca to nierealne:placz: Jeszcze mam i tak połowę zwierzyńca poważnie chorą... :shake:jak mi go szkoda:-(:-(:-( Już jest planowana u mnie akcja dla Rudzi, zaraz przedstawię szczegóły:cool3:

Posted

Słuchajcie A Może Narazie Do Hoteliku Go Wyciągnąc. Ja Wiem że To Koszta Ale Cioteczki Zawsze Pomogą A I Ja Dorzucę Parę Groszy. Mało Mam Ale Każdy Po Trochu I Się Uzbiera. A Wtedy Może I Domek Się Znajdzie. Acha I Jeszcze Jedno Czy Wiecie Jak On Reaguje Na Zwierzęta Inne?