Agnieszka(Visenna) Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 1496/07 Morusek - 2 lata, pies, malutki. Jest bardzo przestraszony pobytem w schronisku, wręcz sparaliżowany. Źle znosi warunki w placówce, potrzebuje pilnie domku. Jest łagodny, nie wykazuje agresji, Po pewnym czasie na pewno nabierze wiary w siebie i będzie wspaniałym psem. Quote
Edi100 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pewnie i wiele przeszedł a teraz schron:shake: Quote
Koperek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Morusek wygląda troszkę, jak Welsh Terrier tylko w koloże ciemniejszym nieco...:cool3: Jest też taki podobny w kolorze do niego terrierek, ale nie przypomnę sobie nazwy rasy:oops:- kto pomoże?? Quote
malagos Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jest tu kilku specjalistów od terierków :cool3: Ale ładny ten psiulek! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Malutki siedzi cale dnie za skrzynią na części wewnętrznej boksów i wcale nie wychodzi na wybieg :shake:Depresja. Quote
Koperek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O kurczę:shake: Czyli następnym razem, jak będę to trzeba go wyprowadzić- niech nabierze trochę powietrza w płuca. Zobaczymy, czy mi się uda... A może p. Gosia weźmie go do szczeniakarnii?? Trochę tam wolnych boksów jeszcze ma... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Nie sądzę, żeby się zgodziła.Szczeniąt przybywa. Quote
iwa77 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Biedny przerazony Morusek prosi o domek - kto moze pomoc???? Quote
Bella1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Już nie mam pomysłu gdzie go umieścić , o on bardzo potrzebuje pomocy , Quote
ecci Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ojej, jaka przerażona bidulka!!! Dziewczyny, a może u mnie w miejscowości ogłoszenia co? U mnie naprawdę jest dużo adopcji piesków, z miejskiego przytuliska wyadoptowano całe 100 procent, które się tam przybłąkało. Co wy na to? Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O, rany, to gdzie Ty mieszkasz, że taki urodzaj dobrych ludzi???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ecci Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Przepraszam, :cool1:ale szybciej piszę, jak myślę... jakieś ładne fotki, tekst i jutro wieczorkiem rozklejam ogłoszenia, co??? Quote
ecci Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 małe miasteczko między Opolem a Wrockiem, na B. :loveu: myślałam o tymczasie u siebie, ale do marca to nierealne:placz: Jeszcze mam i tak połowę zwierzyńca poważnie chorą... :shake:jak mi go szkoda:-(:-(:-( Już jest planowana u mnie akcja dla Rudzi, zaraz przedstawię szczegóły:cool3: Quote
xxxx52 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ach jaki wystraszony biedaczek,nie rozumiem dlaczego nie ma jeszcze domu:-( Quote
Esia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kupka nieszczęścia szuka domku, kto da choćby tymczas?? :( Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Słuchajcie A Może Narazie Do Hoteliku Go Wyciągnąc. Ja Wiem że To Koszta Ale Cioteczki Zawsze Pomogą A I Ja Dorzucę Parę Groszy. Mało Mam Ale Każdy Po Trochu I Się Uzbiera. A Wtedy Może I Domek Się Znajdzie. Acha I Jeszcze Jedno Czy Wiecie Jak On Reaguje Na Zwierzęta Inne? Quote
Recommended Posts