Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Rafa tęskniła.
Teraz MA DOM!

[/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]Rafa to roczna, urocza suczka. Jest niewielka i potrafi samym spojrzeniem wywołać wiele emocji. W Jej błyszczących oczkach widać, jaka jest samotna i jak bardzo chciałaby poczuć bliskość człowieka.
Chciałaby biegać po łące, szukać interesujących zapachów w lesie, gonić za piłeczką, a potem położyć się obok swojego ukochanego właściciela na kanapie, towarzyszyć mu w drzemce, poczuć, jak głaszcze Ją po łebku i drapie za uchem...
Jednak Rafa nie wie, czy kiedykolwiek Ją to spotka. Tyle psów jest w schronisku, Ona boi się, że tak jak wiele z Nich, spędzi za kratami lata!
Jest wysterylizowana.
Zaszczepiono Ją.
Jedyną Jej własnością są wielkie marzenia...
i numer ewidencyjny:[SIZE=4] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]2407.

Daj Jej szansę.
Po prostu Ją wybierz.

[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]DAJ MI SZCZĘŚCIE = DAJ MI DOM

[/FONT][FONT=Times New Roman]Namiary na Tyskie schronisko:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]adres.[/FONT]
ul. Przejazdowa 101
43-100 Tychy

[FONT=Times New Roman]tel.[/FONT]
0 605 897 607 czynny całą dobę, 032 323 93 98

[FONT=Times New Roman]Banner:[/FONT]

Możesz pomóc! - Wklej baner Rafki do swojego podpisu - niech dowie się o Niej więcej Dogomaniaków, co zwiększy Jej szansę na wspaniały domek!

Posted

Wczoraj napiasła do mnie osoba zainteresowana Zuzią, ale ponieważ ona ma dom, to szybko zaproponwałam Rafę, Czikę i Fionę oraz zaprasiłam do schroniska.
Dzisiaj zaintersowany pan ponownie się odezwał niestety poczta onet mi nawala i nie mogę mu przesłać zdjęć RAFY!!!
Chyba rozwalę ten komputer.

Posted

Kaju dzięki serdeczne, ale nie byłabym sobą gdybym nie poprosiła o więcej, obiecałam też pokazać CZIKĘ I FIONKĘ.
Można też zachęcić do przyjazdu do schroniska tam jest wiele wspaniałych psiaków.

PROSZĘ!