luka1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Drobniutka subieczka, chudziutka, leciutka do mieszkanka malutkiego sie zmieści. Quote
luka1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Trzeba Niusi ładne fotki przygotować. Quote
pati-c Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 takie niesamowite psinki-i Niusia i maluchy- i nie ma zainteresowanych?? :crazyeye: kolejki powinny sie ustawiac! Niusia to najpiekniejszy nietoperek jakiego widzialam :loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nie trac nadziei Niusiu, czasem to wymaga czasu maleńka...Kochana drobinko pnij się w górę... Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='pati-c'] Niusia to najpiekniejszy nietoperek jakiego widzialam :loveu::loveu:[/quote] Prawda....cudna jest :loveu: Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ciotka te maluszki będą do adopcji? bo jeżeli tak dla jednego rudaska będe miała dom Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GameBoy']ciotka te maluszki będą do adopcji? bo jeżeli tak dla jednego rudaska będe miała dom[/quote] No pewnie, że do adopcji kochanienka :cool3: Wszystkie 3 do adopcji i mama też. Dzięki Millo moja złota :loveu: Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dla tej suni krotkowlosej bede miala domek Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GameBoy']dla tej suni krotkowlosej bede miala domek[/quote] A domek skąd ?? Bo psiaki w Sochaczewie są :roll: Ale jak coś to ciotkę Elmirę o transport się poprosi - może będzie mogła. Chyba, że sama nas odwiedzisz :cool3: Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dom jest z Poznania i to są znajomi TZta będą w Wawie w przyszłym tyg ale dobrze by było gdyby mała ktoś do mnie podrzucił do domu - mogę oddać zwrot kosztów paliwa z sochaczewa oni wiedza o umowie adopcyjnej/ sterylce itd Ziutka ja niestety koncze cykl leczenia wiec sama sie nie rusze ale jak skoncze to zapraszam bo musisz moja Hexę poznać..:loveu: Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GameBoy']dom jest z Poznania i to są znajomi TZta będą w Wawie w przyszłym tyg ale dobrze by było gdyby mała ktoś do mnie podrzucił do domu - mogę oddać zwrot kosztów paliwa z sochaczewa oni wiedza o umowie adopcyjnej/ sterylce itd Ok....damy radę ciotka - mam nadzieję. [quote name='GameBoy']Ziutka ja niestety koncze cykl leczenia wiec sama sie nie rusze ale jak skoncze to zapraszam bo musisz moja Hexę poznać..:loveu: A Ty szykuj te pompony bo nie długo mecze się zaczynają :cool3: Lece spac bo padam na pysk Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 mam jeszcze 2 tyg leczenia pozniej jestem do wzglednej dyspozycji czekam na info o suni dobranoc Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Esia']To który maluch ma domek ?[/quote] Ta suńka krótkowłosa :lol: Quote
Esia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Chodzi o szczeniaczka tak? Niusia nadal szuka domu ? :( Quote
majqa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Esia']Chodzi o szczeniaczka tak? Niusia nadal szuka domu ? :([/quote] Tak, Niusia tak...z tego, co widziałam (o ile coś mi nie umknęło) to zainteresowanie jest jej dziećmi. Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']Obje są krótkowłose :lol:.[/quote] Eeee tam obie....jedna suńka jest gładkowłosa a ta druga ma pokręconą sierść. Przyjrzyj się ciotka - chodzi o tą brązową a nie te kudłate ciemniejsze. Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy Mama tez juz nadaje sie do adopcji czy dopiero po wydaniu szczeniakow? Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Dziś jak nie zapomne to sie przypatrze szczeniakom. Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GameBoy']Czy Mama tez juz nadaje sie do adopcji czy dopiero po wydaniu szczeniakow?[/quote] Jeżeli już nie karmi szczeniaków to jest do adopcji. Luka dzisiaj się wywie czy już przestała karmić. A co cioteczko dla mamy też cosik masz :cool3: Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 chyba tak, podesle fotki i dowiem sie dokladnie :p Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GameBoy']chyba tak, podesle fotki i dowiem sie dokladnie :p[/quote] Ciotka to chyba musimy coś :drink1::drinka: Quote
Recommended Posts