Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie wyszła zwłaszcza ostatnia fotka "królowa Bona w swoim królestwie"
- tak właśnie spędza sunia większą część dnia.
Z łapkami nie jest dobrze zwłaszcza wieczorem ostatni spacer jest dla niej trudny, a teraz przy tym deszczu nie chciała nawet wyjść z kojca.

Posted

Biedna sunia.
To nie jest tak, że na forum owczarkowym wszyscy zlewają komunikaty o psach w potrzebie. Każdy pomaga w miarę możliwości. Ja bardzo chętnie pomogłabym, ale po pierwsze mam już 2 owczarki, po drugie -najważniejsze- mieszkam w centrum Wawy w kamienicy i do najbliższego trawnika mam spory kawałek, więc sunia nie dałaby rady dojść. Piszę to, żebyście wiedziały, że czytamy apele o pomoc, tylko, jeśli nie mamy jak pomóc to siedzimy cicho.

Posted

Mimoza wiemy jak jest :(
Sama czytam wątki ale sie odzywa jak pomóc nie mogę....
Sunia jest czyściutka nie kłopotliwa, ale w jej przypadku tylko domek z ogródkiem i to najlepiej bez schodów...

Posted

Przy dzisiejszym intensywnym deszczu Bona nie miała ochoty spacerować
wyraźnie trudniej sie poruszała...
Jutro miała być wizyta w klinice i RTG ale ciagle nic nie wiemy...

Posted

Te dwa owczarki to moje psiaki :(
Niestety ta sunia na zdjeciu to nie moja :(, chociaz serce mi zamarlo jak ja zobaczylam, jak z reszta przy kazdym zdjeciu owczarka lub owczarkopodobnego psiunia
Czytam to wszystko tutaj i serce strasznie boli, a przy tym pojawiaja sie mysli, ze gdzies Tajfunek i Raga byc moze czekaja na mnie :(
Wciaz ich szukam i jesli pojawiloby sie jakiekolwiek cos , bardzo prosze o sygnal
pozdrawiam i jednoczesnie bardzo dziekuje tutaj wszystkim za to co robia dla tych zwierzat podziwiam ogromnie i dziekuje

Posted

Koniec świata....to jeden z najpiękniejszych owczarków jakie widziałam............:loveu::loveu::loveu:

Dziewczyny a ona jest gdzieś ogłaszana?
Nie wierze, że nikt się nawet nie inetersuje....
Chyba, że chcecie poczekać na pełną diagnoze i wtedy dopiero ogłaszać, co chyba lepsze....

Normalnie oczu oderwać nie mogę....:oops::oops::oops:
No tak, ja po prostu jestem zakochana w owczarkach.....:loveu:

Posted

Ciotki - ja niestety potrafię zapeszyć więc nie napiszę - muszę czekać do jutra do 15.00 - potem Ania zadzwoni do Beki....toż to Becia podejmuje decyzję co do domku Bonki - ale ręczę za domek jak coś.
Dałam link do wątku bonki i Ania czyta :cool3: wie, że jest chora itp.
Tfu....nic już nie pisze bo qrcze zapeszę :mad:
Proszę trzymajcie kciuki :loveu: