Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

ewa36 napisał(a):
Jest Nowy Rok - bez ciebie.
Za moment kolejna rocznica - 3 lata.
3 lata !
A dla mnie ciągla jakby wczoraj.

Ewuniu Boni nie ma:( ale masz szczęście ,że byłaś przy Niej jak odchodziła.
W kwietniu minie 5 lat jak zaginęła moja Oneczka Wapi. W tym roku skończy 10 lat. Jak bardzo chciałabym wiedzieć co się z Nią stało/ dzieje????? Najbardziej się boję,że mogła trafić do pseudo( była rodowodowa) :( :( :(
Jedyny plus , że od tego czasu zaczęłam pomagać innym zwierzakom( dzięki Niej Reks , Kora i Mysia znalazły u nas dom)

To niestety 6 lat minie :(

Posted

wapiszon napisał(a):
Ewuniu Boni nie ma:( ale masz szczęście ,że byłaś przy Niej jak odchodziła.
W kwietniu minie 5 lat jak zaginęła moja Oneczka Wapi. W tym roku skończy 10 lat. Jak bardzo chciałabym wiedzieć co się z Nią stało/ dzieje????? Najbardziej się boję,że mogła trafić do pseudo( była rodowodowa) :( :( :(
Jedyny plus , że od tego czasu zaczęłam pomagać innym zwierzakom( dzięki Niej Reks , Kora i Mysia znalazły u nas dom)

To niestety 6 lat minie :(

Dobry Boze, straszna rzecz.
To juz lepiej wiedzieć że odeszła.
Z drugiej strony, dobrych ludzi nie brakuje - może trafiła do kogoś takiego.
Dziękuje, że mi to powiedziałaś.

Posted

wyrzuty sumienia to straszna rzecz!!!!!!!!!!!!widze ze zjadaja cie na wkros piszac wciaz na watku psa ktory umarl dawno - nie dalas jej szansy -pomomo ze mogla miec rezonans - zostawilas zamknieta w domu tyle czasu w czterech scianach -nie oprozniajac pecherza -bo jak twierdzilas lekarz ci nie powiedzial ze tak sie robi ..... co to za lekarz ......i co z ciebie za znawca-za jakiego sie we wszystkim uwazasz .... pozwalajac zeby cierpiala z zatrucia moczem organozmu , z przewleklego zapalenia pecherza czekalas az pecherz sam sie oprozni jak juz sie przelewal...nie dalas jej szansy zeby wstala - krecila cie bo byla jak pluszak ktorego mozna czasem poglaskac a ktory niczego nie wymaga wiecej -ani wychodzenia ani podnoszenia ani niczego co mogloby cie narazic na posiecenie czegos wiecej- i ty masz czelnosc pisac ze warto bylo ze jak wspaniale ze opatrznosc dala ci to stworzenie ? niczego cie to nie nauczylo Ewa patrzac na to co zrobilas Tani- nie masz pojecia ani o opatrznosci ani o poswieceniu- poswiecilas jedynie Tanie dla swojego egoizmu i braku poczucia przynajmniej obowiazku i odpowiedzoalnosci za kogos kogo wzielas pod swoj dach - bo o milosci nie masz pojecia

ciekawe czemu na watku Tani tyle nie piszesz ze PAMIETASZ - bo powinnas pamietac co jej zrobilas - porzucilas - pozwolilas zeby stary pies odchodzil w samotnosci - zaglodzony zostawiony - czemu na jej watku nie poiszesz - chcesz zapomniec ?///tego sie nie zapomina EWA - i niecg to w tobie ktwki i kielkuje po wsze zcasu a ludzie ktoryz beda chcieli ci powierezyc zwierzeta niech sobie o tym przypomna za kazdym razem
Nie mialoby znaczenia czy pojechalaby do Poznania zeby umrzec w spokoju na moich rekach czy zrobilabys to sktycie w jej wiezieniu ktore jej zgotowalas - bylas jej katem patrzac jak powoli umierala - patrzac i nie zrobica nic - to jest sadyzm co zrobilas i maltretowanie zwierzat zgodnie z ustawa i nie udzielenie pomocy choremu staremu psu

Nie powinnas miec prawa zadnego wypowiadac sie na zaden psi temat bo w teorii jestes wspaniala w praktyce jestes zlym czlowiekem jak napisala ci Beka

http://www.dogomania.pl/threads/131916-Stara-ON-Tania-biega-bez-b%C3%B3lu-za-TM
O TYM POWINNAS PAMIETAC

Posted (edited)

Iwona - Ty chyba także potrzbujesz pomocy - osobiście.

Co do mnie - mysleć mozecie co chcecie, dobrze że się okazało kim obie jesteście.
I jestem przekonana, ze zło tkwi w Was - to widać po Waszym zachowaniu.
To Wy się męczycie nie ja.

Komu potrzebne "poswięcenie" które uprawiasz ? Bo przecież nie zwierzętom .
A co to za lekarz - ten przez Ciebie wychwalany - to ja zapytuję - jeśli wiedział o pewnych Twoich praktykach i nie zaprostestował ale w nich uczestniczył.
Sorka ale jak dla mnie to hodujesz wyłącznie własnego fisia a nie pomagasz psom.
A najlepszy wg Ciebie Dr nieźle na tym zarabia.

Edited by ewa36
dopisek
  • 2 weeks later...