Ziutka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 wapiszon napisał(a):Pani Ewa jest ANIOŁEM W pełnym tego słowa znaczeniu... Quote
majqa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ziutka napisał(a):(...) Majqo...a może bym zmieniła tytuł ??? Jak myślisz :roll: Bo jakiś taki jest hmm :cool1: Na pewno by się miło zrobiło Pani Ewie. Np. "Ewa i Bonia - duet na dobre i na złe." albo "Bonia pod skrzydłami Pani Ewy." lub z innej beczki... "Bonia nie mogła trafić lepiej. Psi raj na Ziemi." czy coś równie sympatycznego. Quote
Ziutka Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Już zmienione :lol: zrobiłam to z wielką przyjemnością :cool3: Quote
majqa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ziutka napisał(a):Już zmienione :lol: zrobiłam to z wielką przyjemnością :cool3: Super Ziutko! Tytuł w pełni krzepiący serce!!! Jak sobie przypomnę, że ten kudłaty potwór, ma się rozumieć Bonusia, chciał pożreć moją asteńkę.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ma wybaczone, bo dała się wycałowywać bez protestów. :loveu: Ciekawe, czy Pani Ewa już normalnie sypia :roll:, bo jak byliśmy to zajęliśmy górę i Pani Ewa "materacowała się " obok Boni, z Luną u stóp. Po naszym wyjeździe chciała się położyć jak człowiek i...obie sunie wszczęły taki alarm, że piorunem zbiegała na dół rozkładać materac i zalegnąć obok terrorystek.:evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 majqa napisał(a):Super Ziutko! Tytuł w pełni krzepiący serce!!! Jak sobie przypomnę, że ten kudłaty potwór, ma się rozumieć Bonusia, chciał pożreć moją asteńkę.... Bonka chciała pożreć astkę ??? :evil_lol: no proszę :cool3: majqa napisał(a): Ciekawe, czy Pani Ewa już normalnie sypia :roll:, bo jak byliśmy to zajęliśmy górę i Pani Ewa "materacowała się " obok Boni, z Luną u stóp. Po naszym wyjeździe chciała się położyć jak człowiek i...obie sunie wszczęły taki alarm, że piorunem zbiegała na dół rozkładać materac i zalegnąć obok terrorystek.:evil_lol: W sumie spanie na podłodze jest najzdrowsze :eviltong: :evil_lol: Quote
majqa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kliknij Ziutko w 4ty od lewej baner z mojego podpisu. One coś fiksują ale link działa, to zobaczysz, co jeszcze spadło na Panią Ewę i w jakim młynie żyje.:-( Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 majqa napisał(a):Kliknij Ziutko w 4ty od lewej baner z mojego podpisu. One coś fiksują ale link działa, to zobaczysz, co jeszcze spadło na Panią Ewę i w jakim młynie żyje.:-( Izuś...nie widzę u Ciebie żadnych banerków w podpisie :shake: pusto masz :roll: Quote
Isadora7 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Izuś...nie widzę u Ciebie żadnych banerków w podpisie :shake: pusto masz :roll: Ja też nie widzę, nawet się od kilku dni zastanawiam dlaczego nie masz banerków. Pewnie w opcjach "zaklikneło" się i ty widzisz bo masz na kompie a my nie. Quote
majqa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Izuś...nie widzę u Ciebie żadnych banerków w podpisie :shake: pusto masz :roll: Jeśli nadal nie widzisz nic w moim podpisie (choć cudowałam by to zmienić) to podam Ci link, zerknij w wolnej chwili, jeśli zechcesz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117949 Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='majqa']Jeśli nadal nie widzisz nic w moim podpisie (choć cudowałam by to zmienić) to podam Ci link, zerknij w wolnej chwili, jeśli zechcesz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117949 Już zerkam rzecz jasna ;) A teraz widzę u Ciebie jeden banerek z ONkiem :roll: Quote
Erazm Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Serdeczne pozdrowienia dla p.Ewy i mizianie dla Bonki. Piękna historia... Quote
majqa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Linki do filmików: http://www.wrzuta.pl/film/8lnoryu1LA/ http://www.wrzuta.pl/film/wEYqASEmJn/ http://www.wrzuta.pl/film/4OKjUuKWu9/ Quote
mysza 1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cudo, Bonka cudowna, a Pani Ewa anioł:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Trzymaj się Boniu! Już Ci nie zaśmiecam wątku!:loveu: Quote
majqa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dziś odeszła Bonia...:-( Żegnam Cię maleńka razem z Ewą... Nawet najlepszy duet czasem się rozpada ale kiedy za jakiś czas, w co wierzę, połączycie się na zawsze, już nic nie zmąci Waszego spokoju... Quote
Erazm Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 O nie...... Pisalam na dobranoc na szczesliwych watkach...... P. Ewo, Bonia dzieki Pani zaznala milosci i radosci zycia... Nie umie napisac nic wiecej... Quote
Ziutka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Nie wiem co napisać :shake: Pani Ewo - dziękuje . . . :-( :-( :-( Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Łzy żalu tęsknoty, jedno piekne w tej historii odeszla kochana. Do zobaczenia Bonieczko kiedys w tym lepszym świecie, moze szybciej niż nam sie wydaje. :-(:-(:-( Quote
wapiszon Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Boneczko, biegaj za Tęczowym Mostem i miej baczenie z góry na swoją Ewę Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Maleńka miałaś najlepszy domek pod słońcem...szkoda,że tak krótko:-([*]:-( Quote
mysza 1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Boneczko, biegaj sobie szczęśliwa po tamtej stronie:-( Quote
Recommended Posts