Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
(...) Majqo...a może bym zmieniła tytuł ??? Jak myślisz :roll: Bo jakiś taki jest hmm :cool1:

Na pewno by się miło zrobiło Pani Ewie. Np. "Ewa i Bonia - duet na dobre i na złe." albo "Bonia pod skrzydłami Pani Ewy." lub z innej beczki...
"Bonia nie mogła trafić lepiej. Psi raj na Ziemi." czy coś równie sympatycznego.

Posted

Ziutka napisał(a):
Już zmienione :lol: zrobiłam to z wielką przyjemnością :cool3:

Super Ziutko! Tytuł w pełni krzepiący serce!!! Jak sobie przypomnę, że ten kudłaty potwór, ma się rozumieć Bonusia, chciał pożreć moją asteńkę....
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ma wybaczone, bo dała się wycałowywać bez protestów. :loveu:
Ciekawe, czy Pani Ewa już normalnie sypia :roll:, bo jak byliśmy to zajęliśmy górę i Pani Ewa "materacowała się " obok Boni, z Luną u stóp. Po naszym wyjeździe chciała się położyć jak człowiek i...obie sunie wszczęły taki alarm, że piorunem zbiegała na dół rozkładać materac i zalegnąć obok terrorystek.:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Super Ziutko! Tytuł w pełni krzepiący serce!!! Jak sobie przypomnę, że ten kudłaty potwór, ma się rozumieć Bonusia, chciał pożreć moją asteńkę....

Bonka chciała pożreć astkę ??? :evil_lol: no proszę :cool3:

majqa napisał(a):
Ciekawe, czy Pani Ewa już normalnie sypia :roll:, bo jak byliśmy to zajęliśmy górę i Pani Ewa "materacowała się " obok Boni, z Luną u stóp. Po naszym wyjeździe chciała się położyć jak człowiek i...obie sunie wszczęły taki alarm, że piorunem zbiegała na dół rozkładać materac i zalegnąć obok terrorystek.:evil_lol:

W sumie spanie na podłodze jest najzdrowsze :eviltong: :evil_lol:

Posted

Kliknij Ziutko w 4ty od lewej baner z mojego podpisu. One coś fiksują ale link działa, to zobaczysz, co jeszcze spadło na Panią Ewę i w jakim młynie żyje.:-(

Posted

majqa napisał(a):
Kliknij Ziutko w 4ty od lewej baner z mojego podpisu. One coś fiksują ale link działa, to zobaczysz, co jeszcze spadło na Panią Ewę i w jakim młynie żyje.:-(

Izuś...nie widzę u Ciebie żadnych banerków w podpisie :shake: pusto masz :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Izuś...nie widzę u Ciebie żadnych banerków w podpisie :shake: pusto masz :roll:

Ja też nie widzę, nawet się od kilku dni zastanawiam dlaczego nie masz banerków. Pewnie w opcjach "zaklikneło" się i ty widzisz bo masz na kompie a my nie.

• 4 months later...
Posted

Dziś odeszła Bonia...:-(
Żegnam Cię maleńka razem z Ewą...
Nawet najlepszy duet czasem się rozpada ale kiedy za jakiś czas, w co wierzę, połączycie się na zawsze, już nic nie zmąci Waszego spokoju...