lewandosia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Podnoszę również. Pomóżcie Bonie,.... Quote
majqa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 PILNIE POTRZEBNA POMOC PRZY SUNI W TRAKCIE WIZYTY NA SGGW!!! Quote
olga nik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Rozmawiałam z Ewą ze Szczecina.Wstępnie powiedziała że przyjedzie w czwartek do Warszawy i pomoże na SGGW. Quote
beka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ludzie czy na całej dogomanii nie ma nikogo z Warszawy kto moze poświęcić 1/2 godziny swojego czasu, schorowanej suni???? Pewnie lepiej siedzieć w domu i hopać watki :( Ewa - dziękuję. Quote
przyjaciel_koni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zastanawiałam się, jak to napisać.... Postanowiłam zrobić to zwyczajnie, bez owijania w bawełnę... Mamy pewien problem finansowy, który również wymaga rozwiązania. Ja niestety tym razem nie dam rady pomóc wpłatami. Otóż - Od dość długiego czasu Bonka mieszka u Gajowej. To są koszty. Na początku, gdy powstał ten wątek, w jego tytule była prośba o pomoc w finansowaniu hoteliku. Potem, z racji problemu sfinansowania badań i operacji tytuł został zmieniony. Jednak nie zniknął wraz z nim ten problem... Za hotel płaci Beka, nie wiem, czy ktoś jeszcze ma w tym swój udział... Nawet jeśli, to i tak jest to duże obciążenie !!!! Beka ma też swoich (nieodpłatnych) tymczasowiczów, musi te psiaki żywić, zapewnić podstawową opiekę wet itd. !!! Tak więc moja prośba - niezależnie od zbiórki na leczenie Bony - bardzo proszę o pomoc na opłacanie hoteliku !!!! Każdy grosz się przyda !!! Tyle kłopotów na Dogo, wiem, że jest ciężko, ale nie zostawiajmy Beki z problemem !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 beka napisał(a):Ludzie czy na całej dogomanii nie ma nikogo z Warszawy kto moze poświęcić 1/2 godziny swojego czasu, schorowanej suni???? Pewnie lepiej siedzieć w domu i hopać watki :( Ewa - dziękuję. Wiesz Beka - ja kiedyś byłam bardzo chora i prosiłam, by Ktoś tylko zawiózł puszki i suche do hotelu dla psów w W-wie... Odzew miałam taki sam... No to pojechałam z tymi puszkami... Psy jeść muszą... Przestaję się dziwić... A jak już Ktoś zgłosi, to najczęściej są to te same Osoby, co zwykle... Quote
Peter Beny Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Niestety , często mam to samo wrażenie , o apel by pomóc Edycie z Brajlem i sforą ( podczas nieobecności męża ) , odpowiedziało tak naprawdę kilka osób :shake::shake::shake: Pewnie lepiej klikać w domu i robić , och i ach :angryy::angryy::angryy: Quote
fona Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tez mnie zdziwilo, ze ktos ze szczecina przyjezdza na pol godziny do warszawy. Bardzo bym chciala pomoc, tylko ze pracuje na 11. Ile to moze potrwac? Moze jesli nikt z Wawy sie nie znajdzie, spróbuje zamienic dyzury lub cos wykombinowac, zeby jechac ze Szczecina, to absurd. Quote
olga nik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ewa będzie w innej sprawie w Warszawie,ale chętnie pomoże przy badaniach.Ja niestety też nie mogę,praca od rana Quote
przyjaciel_koni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Olga - większość z nas pracuje... Ale jest też "mniejszość"... Tyle, że pogoda nie jest spacerowa, wieje, czasem pada... Lepiej posiedzieć w domu... Ja zwykle kombinuję jeśli się uda, jeśli nie - biorę urlop... Tyle, że tym razem dopiero co miałam wolne ze względów zdrowotnych. Nie mam szansy w tym (i pewnie w przyszłym) tygodniu na cokolwiek... Już mi nikt w pracy nie wierzy... Ciągle coś mi się "przytrafia". Czego ja już nie przeżywałam... Jednak nie mogę przegiąć. Chwilowo na to, by mnie zwolniono, nie mogę sobie pozwolić. Stąd problem czwartku. Quote
Erazm Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witam, mogę tam podjechać jeślibym się na coś przydała Quote
Ziutka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Erazm napisał(a):Witam, mogę tam podjechać jeślibym się na coś przydała Beatko :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje kochana, że zajrzałaś do Bonki - pewnie, że się przydasz :modla::modla::modla: Quote
szasztin Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Beka podaj jakiś konto na priva - wyslę coś na utrzymanie Bonki! No i trzymam kciuki za rezonans!!! Musi się udać!!! Quote
olga nik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Olga - większość z nas pracuje... Ale jest też "mniejszość"... Tyle, że pogoda nie jest spacerowa, wieje, czasem pada... Lepiej posiedzieć w domu... Ja zwykle kombinuję jeśli się uda, jeśli nie - biorę urlop... Tyle, że tym razem dopiero co miałam wolne ze względów zdrowotnych. Nie mam szansy w tym (i pewnie w przyszłym) tygodniu na cokolwiek... Już mi nikt w pracy nie wierzy... Ciągle coś mi się "przytrafia". Czego ja już nie przeżywałam... Jednak nie mogę przegiąć. Chwilowo na to, by mnie zwolniono, nie mogę sobie pozwolić. Stąd problem czwartku. Ja swój limit wolnego wyczerpałam w sobotę .Zamiast iść do pracy,pojechałam do Skierniewic odłowić 10 kotów z działek na sterylizacje Quote
Erazm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Oki, to gdzie,jak i z kim mam się spotkać, proszę o kontakt Quote
Zmysł Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Z wątku Bariego udało się zaoszczędzić trochę grosza. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9574235#post9574235 Chciałbym przelać na Bonę 200 zł. Podrzućcie mi tylko numer konta, to mogę zrobić to jeszcze dzisiaj. Quote
Erazm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Gdzie i kiedy:mad::mad::mad:;)?????????? Quote
Ziutka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Erazm napisał(a):Gdzie i kiedy:mad::mad::mad:;)?????????? Beatko kochanie nie denerwuj się :diabloti: Już dzwonię do Beki i poproszę ją żeby się z Tobą skontaktowała :cool3: Quote
Erazm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ziutka, ja się nie denerwuję, mnie mogą wkurzać tylko upierdliwe sytuacje i ludzie;) Quote
przyjaciel_koni Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Zmysł']Z wątku Bariego udało się zaoszczędzić trochę grosza. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9574235#post9574235 Chciałbym przelać na Bonę 200 zł. Podrzućcie mi tylko numer konta, to mogę zrobić to jeszcze dzisiaj. Zmysł - ogromne podziękowania dla Was Wszystkich z wątku !!!!! I cieszę się, że Bari już szczęśliwy ! Jeśli można prosić - przekaż tą kwotę bezpośrednio na konto hoteliku u Gajowej - będzie to opłata cd. pobytu Bony... Z AFN nie można pobierać na taki cel... (Gajowa poda Ci nr konta na PW) Erazm - bardzo dziękujemy za chęć pomocy !!! Czy Beka już się z Tobą kontaktowała ? Quote
Erazm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jeszcze nie, komórkę trzymam przy sobie Quote
beka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Szasztin, dziękuje za pomoc, jurto wyśle nr konta. Beatko cz Marta do Ciebie pisała ? ja nie ma Twojego telefonu :( Przepraszam łamie mnie w kosciach, mam dreszcze i nie mogę myśleć.. Quote
Recommended Posts