przyjaciel_koni Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 KWL napisał(a):Oby jak najszybciej. Że niby co masz na myśli ???? Quote
lewandosia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Gajowa, a jak Bonka? Mam nadzieję, że przynajmniej nie jest gorzej. Czekamy z niecierpliwością co przyniesie tydzień.... Quote
beka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oj Boneczka, Boneczka.. Jakoś nie masz szczęścia do tych badań Quote
paros Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='KWL']Oby jak najszybciej. No właśnie!!! Czekamy na informacje od Ciebie - kiedy? :mad: Quote
Zmysł Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Lamia2 wskazała mi ten wątek. Postaram się pomóc Quote
przyjaciel_koni Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='paros']No właśnie!!! Czekamy na informacje od Ciebie - kiedy? :mad: Parosku - przejęłam nadzór bezpośredni... Jestem właśnie po rozmowie z dr Olkowskim. (Doktor czekał na naszą informację, czy udało się zgromadzić środki na ten cel... KWL - ??????) Jeśli wszystko przebiegnie zgodnie z planem Doktora, to badanie odbędzie się w tą niedzielę. (Jest to na 80%). Umówiona jestem na telefon z dokładnymi informacjami, po ustaleniu na AM. Wtedy poznamy również koszt. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie "pod górkę". Nie wiem, czy Green dzisiaj poda mi wysokość wpływów na AFN. Teoretycznie tak... Jak już wspominałam na diagnostykę powinno wystarczyć. Ale na operację wciąż zbieramy !!!! Niestety nie mamy aż takich środków !!!! Bardzo prosimy o wpłaty na AFN "Bona" Quote
KWL Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No to sie nie dogadałem :-( Sądziłem że coś się rusza w sprawie. Dobrze że zadzwoniliście ja mam niestety od piątku młyn w pracy. Nawet ledwo co udaje mi się tu na chwile zajrzeć. Mam nadzieję tylko do końca tygodnia. Quote
*Gajowa* Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 lewandosia napisał(a):Gajowa, a jak Bonka? Mam nadzieję, że przynajmniej nie jest gorzej. Czekamy z niecierpliwością co przyniesie tydzień.... Bona trzyma sie jakoś - nie zaobserwowałam zmiany na lepsze po kuracji. Ona ma lepsze i gorsze dni, sama sobie reguluje ilość ruchu. Gorszych dni jest niestety wiecej i wtedy wychodzi z kojca na krótko załatwia swoje potrzeby fizjologiczne i szybko wraca. Bardzo, bardzo czekamy na niedzielę... oby już nie było żadnych przeszkód... Quote
przyjaciel_koni Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Stan finansów Bony na dzień wczorajszy - kwota ogólna (dokładne info z podaniem wpłacających otrzymamy na koniec miesiąca) Z wpłat: 600zł. + 50zł. Z przesunięcia: ok.360zł. Jak widać nie jest rewelacyjnie.... Co do kwoty na koncie Vivy - nadal nie wiem, jak do tego podejść... Bardzo prosimy o dalsze wsparcie !!!!!! Na operację niestety nie mamy... Quote
olga nik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Na koncie Vivy mamy dla Bony 452 zł W każdej chwili do wykorzystania Quote
czarna anda Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 nio o moje 200 - nie zapominajcie Quote
beka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A ja słyszałam że sponsor włacił łącznie dużą kwotę na Bonę. Zdecydowanie jej tu nie widać... Czy wiadomo na jakie konto poszły pieniadze? Olga Ty wiesz? Quote
olga nik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 nie wiadomo czy operacja będzie potrzebna.Przecież jeszcze nawet nie wiemy co jest Bonie.Nie ma żadnej diagnozy. Natomiast jest Pan, który w razie potrzeby opłaci operacje/Zróbmy najpierw jej te badania [quote name='przyjaciel_koni']Stan finansów Bony na dzień wczorajszy - kwota ogólna (dokładne info z podaniem wpłacających otrzymamy na koniec miesiąca) Z wpłat: 600zł. + 50zł. Z przesunięcia: ok.360zł. Jak widać nie jest rewelacyjnie.... Co do kwoty na koncie Vivy - nadal nie wiem, jak do tego podejść... Bardzo prosimy o dalsze wsparcie !!!!!! Na operację niestety nie mamy... Quote
olga nik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 beka napisał(a):A ja słyszałam że sponsor włacił łącznie dużą kwotę na Bonę. Zdecydowanie jej tu nie widać... Czy wiadomo na jakie konto poszły pieniadze? Olga Ty wiesz? jeżeli pytasz o sponsora ze Szczecina,to pieniądze poszły na AFN Na końcie Vivy są fundusze z aukcji cegiełkowej.Zostało sprzedane 96 cegiełek Quote
przyjaciel_koni Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Beka - w tej kwocie jest 500zł. od Pani ze Szczecina. Tyle Green ma z tego źródła na dzień wczorajszy. Wiem, że miało być jeszcze raz tyle. Pewnie wpłynie (lub może wpłynęło po sprawdzeniu przez Green). Oprócz tego jeszcze była mowa o kwocie na pewną konsultację. Tego również AFN jeszcze nie miał. Sądzę, że Green nas poinformuje, jak tylko otrzyma pozostałe wpłaty. Quote
szasztin Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mam nadzieje ze pieniądze sie znajdą. Ja włpłaciłam na AFN 100zł i z cegielek 25 na Vivę. Następne pieniążki dopiero na początku miesiąca.;) Ale wydaje mi sie że tych pieniazków coś mało..... Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Niestety mogę tylko podnieść i trzymać mocno kciuki........ Fundusze mnie opuściły.................:shake: Quote
*Gajowa* Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bonie kończy się karma jutro najpóźniej muszę zamówić - to jest wydatek ok.230 zł . Quote
olga nik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jutro kupię karmę i kurier dostarczy Quote
szasztin Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Co z badaniem? czy nie wystarczy chociaż na badanie? Moze trzeba aukcję cegierłkowa wznowić? Przeciez nie mozna tak czekać???? Jej szanse maleja!!!!!!! Quote
olga nik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Na badanie starczy, a dalej zobaczymy.Nie możemy apelować o zbiórkę na operacje , nie mając zrobionych badań i diagnozy Quote
przyjaciel_koni Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Trochę się niepokoję... Pan dr Olkowski do dzisiaj się ze mną nie skontaktował... Postaram się na jutro wydostać od Green info, czy były jeszcze jakieś wpłaty dla Bony. Quote
*Gajowa* Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Niepokoję się o Bonę... jest ostatnio bez humoru - niechętnie wychodzi na spacerki , zrobiła sie "małomówna" /normalnie pychol sie jej nie zamyka/ i nie uśmiecha się. Quote
przyjaciel_koni Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Martwi mnie jej stan. Może ta temp. nie była tylko wynikiem stresu. Tym bardziej szybko potrzebna wizyta... i badanie. Quote
majqa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Oko weta jest tu konieczne i jak najszybsze działanie. Quote
Recommended Posts