Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Han Sharn'][FONT=Arial]SHIYAN[FONT=Verdana] Tanjana czy ktoś wie może coś o tej pani. Jak ocenia szczególniej IX grupę. Proszę o wszelkie info. [/FONT][/FONT]

Han ja przeszukałam internet i nic nie znalazłam, ta sędzina chyba jeszcze u nas nie sędziowała z tego co słyszałam. Więc czeka nas wszystkich wielka niespodzianka :evil_lol:

Posted

[quote name='Monyka']A czy ktoś wie jak sędziuje Piotr Śliwka? Proszę o jakąkolwiek informację, choćby na PW :P
Bardzo miły sędzia. Zwraca szczególną uwagę na ruch i prezentacje psa

Posted

Błyskotka napisał(a):
A czy to dentysta ?

Dołączam sie do pytania.

Posted

Poszukuję informacji o sędzinie:
HEIKKINEN-LEHKONEN PAULA.

[FONT=Verdana][SIZE=2]Nazwisko skandynawskie mi się wydaje...
Ale podobno zdarzało się jej sędziować w krajach nadbałtyckich... (??)
[/FONT]

Posted

Talagia napisał(a):
Lubi mocne psy, dobrze zbudowane i umięśnione, związane i stabilne w ruchu (młode psiaki mają problem :diabloti:) Mój szczeniak był jego zdaniem za szczenięcy na klase szczeniąt :evil_lol::evil_lol:

Taaa za szczenięcy w klasie szczeniąt, za młodzieżowy w klasie młodzieży :evil_lol: skąd my to znamy :roll::roll:

Posted

Raider`s Antania napisał(a):
Lubi suku nie welikuju,BARDZO lubi RUCH! On hodowlanec nemeckih owcharok suddzia SV

Zgadzam się on bardzo nie lubi DUŻYCH SUK

Posted

Talagia napisał(a):
Lubi mocne psy, dobrze zbudowane i umięśnione, związane i stabilne w ruchu (młode psiaki mają problem :diabloti:) Mój szczeniak był jego zdaniem za szczenięcy na klase szczeniąt :evil_lol::evil_lol:

A czy to dentysta ?

Posted

Błyskotka napisał(a):
A to jak się u niego objawia ? Sam sprawdza zęby, grzebie w pysku, kombinuje i wywala za braki ?

Sam sprawdzał zęby, za braki ocena w dół i zwykle ostatnia lokata, mimo, ze pies fenomenalny pod względem budowy :roll:

Tak było oczywiście w naszej rasie

Posted

Czy znacie sędzinę ANNĘ WINIARSKĄ?? Ma sędziować wyzły w Bydgoszczy/Toruniu, chociaż wcześniej podawany był Maciej Kozber. Hm, nie wiem, czy to pomyłka, czy coś się zmieniło..W każdym bądź razie nic mi nie mówi to nazwisko.

Posted

Goshka napisał(a):
Czy znacie sędzinę ANNĘ WINIARSKĄ?? Ma sędziować wyzły w Bydgoszczy/Toruniu, chociaż wcześniej podawany był Maciej Kozber. Hm, nie wiem, czy to pomyłka, czy coś się zmieniło..W każdym bądź razie nic mi nie mówi to nazwisko.

Ja znalazłam na internecie że zwraca uwagę na ruch psa a także na front i klatkę piersiową - tylko odnośnie terierów. Ale nic więcej nie było :/
A i samej mi ciężko coś powiedzieć bo do tej pory widziałam tylko raz jak sędziowała westy - znawcy rasy byli zadowoleni, jednak nie wiem jak będzie w wyżłach.

Posted

melinda:-) napisał(a):
witam
czy był ktos z Was sędziowany przez Sigrid Würgatsch , jak ktos cos wie, na co zwraca uwage, to dzieki za info;)

Podpinam się pod pytanie

Posted

To jeszcze ja sie podepnę - specjalistka od grupy III - Sigrid Würgatsch (D)

oraz - sędzia gr VII- [SIZE=3]Miklos Levente (H)

[SIZE=2]Czy ktoś może coś powiedzieć o tych sędziach ?