Daniel ED Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 gabi_fuzzie napisał(a):Czy ktoś był może oceniany przez p. Svetlane Radjuk ? Na co zwraca szczególną uwagę? Byliśmy już oceniani kilkakrotnie przez tą sędzinę.Bardzo miła,uśmiechnięta,lubi dość mocne psy-przynajmniej w huskich,z mocnym kośccem,zwraca bardzo uwagę na ruch,fachową prezentację(muszę przyznać ,że raz tak wygrałem z nieco gorszym psem niż konkurent-właśnie sposobem prezentacji).Poza tym często lubi dawaćBOB-a suczce.Nie lubi psów z nadwagą.:lol: Quote
Elitesse Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Marihuana']Potrzebuje info o sedziu : KAREL HORAK z Czech. Co lubi? Na co zwraca uwage? Ruch, prezentacja, zachowanie psa na ringu, zęby??? Będe bardzo wdzieczna za wszelkie informacje. tu juz o nim byly cale referaty :evil_lol: pan z bardzo specyficznym sposobem oceniania - kto widzial ten wie o co mi chodzi :eviltong: bardzo dokladnie sprawdza zabki, za wszelkie objawy agresji wywala z ringu, psy bojace sie sedziego lazacego na czworaka po ziemi chcacego dokladnie obejzec ruch raczej niech do niego nie jezdza :lol: ale niezwykle sympatyczny i uwielbiajacy obcalowywac wlascicielki :lol: Quote
Marihuana Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Na ringu bokserów czesto rozgrywa sie "akcja" :) Jestem ciekawa jak potraktuje temperamentne boksery:) hihi Marysia dostala cieczki wiec niestety nie bedzie okazji poznac Pana Horaka:) Quote
AnkaW Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Marihuana napisał(a): Marysia dostala cieczki wiec niestety nie bedzie okazji poznac Pana Horaka:) Oj to szkoda :roll:, ja też bardzo chciałabym trafić na tego sędziego nawet gdybym miała wylecieć z bd :evil_lol::evil_lol: Do tej pory znam go tylko ze zdjęć i to musi być niezłe widowisko :crazyeye: Quote
filbras Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ale niezwykle sympatyczny i uwielbiajacy obcalowywac wlascicielki :lol: :shake: czy jest o tym wzmianka w regulaminie sędziowania? Quote
Draczyn Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A czy ktos moze zna sędzine Natalie Nekrosjene z Litwy???????? i cos moze na jej temat powiedzieeć???????????? Quote
bargest Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wracajac do sedziego Horaka bardzo mily, wesoly i dokladny psy oglada z ich poziomu.Oto pan sedzia podczas pracy: http://images27.fotosik.pl/102/69e314b54c23b60d.jpg http://images22.fotosik.pl/184/d2593555d2ead733.jpg zwraca rowniez uwage na to jak kto wystawia. Quote
Ewa-sheltie Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam ! Potrzebuję informacji o : Svetlanie Shevchenko i o Tamarze Sarmont (BLR) ;) Quote
Musiałek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Draczyn napisał(a):A czy ktos moze zna sędzine Natalie Nekrosjene z Litwy???????? i cos moze na jej temat powiedzieeć???????????? ja byłam teraz na litwie i nie byłam przez nią oceniana ale przyglądałam się przez chwilę jak sedziowała ratlerki czy pinczerki miniaturki :) - przepraszam ale kompletrnie się na nich nie znam - jednej pani podziekowała bo piesek na stole nie dał się obmacać i zebów pokazać - bardzo ocenia ruch - jak piesek skacze to ka ze biegac dwa razy tez przód i tył dokładnie ogląda - dokładnie bada kosteczki a wydawało by sie że u tych piesków wszystko widać :) i na koniec ogląda statykę i czasami podchodzi i próbuje na siebie zwrócić uwagę psa. Ale to tylko z obserwacji z boku. wydaje sie być kobietą miłą ale konkretną. Quote
Zebra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja mam prośbę, czy możecie coś powiedzieć o p.Marku Trębali, albo jestem blondynka, albo wcześniej nie ma:oops: Quote
Zebra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jednakl chyba blondynka jestem, znalazłam... kilka sprzecznych całkowicie, ale dobrze że wogóle:roll: Quote
haker11 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czy ktoś może coś powiedzieć o p. Viera Staviarska (SK)?? Jakie psy lubi, na co zwraca uwagę? z góry dziękuję za odp!;) Quote
Ania z Petitką Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja poproszę: [SIZE="7"]Stefan Stefik Śmieszne... Będzie nas oceniał w poznaniu:lol: Quote
haker11 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Ania z Petitką']Ja poproszę: Stefan Stefik Śmieszne... Będzie nas oceniał w poznaniu:lol: Na str 17 masz opinie 2 osób o tym panu! Quote
Ania z Petitką Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Dzięki i bardzo przepraszam... widocznie musiałam tą stronę ominąć...(doszłam do 15 a potem skakałam średnio co dwa):oops: Quote
Sandi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A sędzował was kiedyś Maciej Kozber lub Piotr Król?? Co o nich sądzicie? Quote
Różyczka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Polecam opcje "Szukaj" potem "Pokaż posty" Znalezione tak na szybko opinie innych osób: "Wiem tylko tyle, ze to wieloletni hodowca dalmatyńczyków" "Ja moge opisać Pana Macieja Kozber. Był miły dla nas i wyrozumiały co do mojego psa. Stolik na którym stał Lalek się chwiał więc pan Maciej powiedział zebym przytrzymała na rekach psa i zajrzał w w zęby. Opis dostałam bardzo fajny Jestem zadowolona . Zwraca uwagę na ogólną budowę i proporcje psa oraz na ruch psa. Nie trzyma długo psa bo sam powiedział że upał jest okropny." "Przyłączam się!!! Jeden z najsympatycznieszych sędziów u jakich byłam, a niestety nie ma ich u nas wielu. Do tego ma naprawde dużą wiedzę, nawet w takiej rasie która nie jest jego specjalnością. Zwraca uwagę na harmonię budowy i ruch. Naprawde polecam" "Maciej Kozber sędziował kiedyś moją goldenice. Bardzo miło wspominam tą wystawe, chociaż nie wygrałyśmy. Wyjątkowo sympatyczny sędzia. U nas ząbków tak wnikliwie nie sprawdzał, za to zwracał uwage na ruch i na ogólną budowe psa. Moim zdaniem w goldenach sędziował całkiem sensownie." Quote
Sandi Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja niestety mam nie miłe wspomnienia z P. Kozberem może to też dlatego, że np miał zły dzień. Ale z mojego odbioru on kompletnie nie zna się na yorkach!! :P Quote
haker11 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Sandi napisał(a):A sędzował was kiedyś Maciej Kozber lub Piotr Król?? Co o nich sądzicie? P.Korber zrobił na mnie bardzo złe wrażenie! Absolutnie nie zna się na dogue, pozatym miał o wszystko pretensje! Mój pies był wystawiany w kl. szczeniąt to była jego pierwsza wystawa(bardzo się biedaczek stresował) a p. Kozber wymagał od niego zachowania dojrzałego psa!:shake: Natomiast p. Król bardzo sympatyczny, rzeczowy, wyrozumiały co do młodziaków!U dorosłych psów zwraca uwage na ruch i ogólne wrażenie! Quote
Savannah Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jesli chodzi o p.Horaka to słyszałam o nim wiele pozytywow , poza tym na fotkach jego sedziowanie wyglada ciekawie. Mam nadzieje, ze uda mi sie do niego kiedys pojechac :) Quote
Ania_Carmen Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Proszę o informacje o Wojciechu Burskim. Quote
Nugatowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Ania_Carmen']Proszę o informacje o Wojciechu Burskim. Pan Wojtek Burski ma bardzo znaną hodowle Czarny Dwór wyzżów niemieckich krótkowlosych http://www.czarnydwor.pl/index.php?page=home&lng=pol Nie wiem jaka jest jego znajmość rasy golden retriever Quote
Marihuana Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Kochani potrzebuje informacji o nastepujących sędziach: Kirill Barbosov (RUS) i Jorgen Hindse Madsen (DK). Bardzo dziekuje za wszelkie informacje :) Quote
Recommended Posts