kasia.gie Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 alanowak napisał(a):a moze co o Magdalenie Kozłowskiej napiszecie??? Czy juz bylo??? Tez sie o nia pytalam:) Na 88 stronie znajdziesz troche informacji Quote
moon_light Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 a BACHURZEWSKI PIOTR ??? wiecie cos ? Quote
talut Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 czy ma ktoś jakieś informacje o p.Dorocie Witkowskiej? chodzi głównie o VI gr :) Quote
AlaNowak Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 O p. Witkowskiej bylo mnostwo napisane:) Ja doodma od siebei, ze jest to swietna babeczka, oceniala mnei tylko na JH, jest bardzo mila, kulturalna, zawsez pelna gracji, ma swietne podejscie do psow i do ludzi. Ze wzgledy na to, ze sedziuje Junior Handling wydaje mi sie, ze lubi estetyczne wystawianie psa:) Quote
dzasta Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A może ktoś już się spotkał z Panem Borisem Spoljaric z Chorwacji ? Szczególnie chodzi mi tu o grupę III ze szczególnym uwzględnieniem TTB :) Z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje :lol: Quote
jo-jo Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mam pytanie: Na co zwraca uwagę ten sędzia? TOMASZ BORKOWSKI Widziałąm wczesneij w temacie nazwisko tego Pana, ale nie było tam nic na temat jego oceniania psiów, a jedynie o JH ;-) Quote
melinda:-) Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 mam pytanko wiecie cos o p.Bedrich Meszaros na co zwraca uwage i wogole....;) z gory dzikei za odpowiedzi;) ;) Quote
rencze Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ponawiam pytanie -czy miał ktoś przyjemność byc ocenianym przez Chorwata Borisa Spoljaric?. Co preferuje?.....itp. Quote
puli Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='melinda:-)']mam pytanko wiecie cos o p.Bedrich Meszaros na co zwraca uwage i wogole....;) z gory dzikei za odpowiedzi;) ;) Bardzo sympatyczny,miły dla wystawców i dla psów.Ma ogromna wiedze i doświadczenie.Uzasadnia swoje oceny i lokaty a jeżeli zdarzy sie ze tego nie zrobi i ktoś spyta,to chetnie tłumaczy.Można sie z nim porozumieć po polsku.Zwraca uwagę na ruch (gonił nas po ringu do upadłego;) ) i na ogólną prezencję psa. Wazne tez było zachowanie. Piskał na ringu piłeczką i obserwował jak pies zareaguje.( my to pastuchy - nie zauważyłam czy inne rasy też tak sprawdza). Napisz,gdzie on sędziuje??.Dał mojej suce rasę i BISa na klubówce dwa lata z rzędu, dlatego: 1.moje opinie sa b.subiektywne, 2.pojadę na każdą wystawę gdzie on będzie ;) Quote
melinda:-) Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 wiesz co widziałm ze sedziuje w Nowej Rudzie(k.wałbrzycha) na krajówce w grudniu ale z tego co widziam to sedziuje III grupe ale musisz zobaczyc czy inna grupe tez sedziuje -dzieki za odpowiedz;) Quote
zpr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Zna ktos takiego sędziego Ringer Adolf z Austrii? jak ocenia szczególnie gr. V FCI, na co zwraca uwagę? :roll: Quote
MichalMi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 załamka- zmienili nam sędziego- teraz na tapecie jest pan Śliwka. poczytałem sobie o sędziowaniu tego pana i mam tylko jedno pytanie- na co zwracać uwagę, żeby nie wylecieć z ringu ? ;) Quote
Zeliika Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 nie toleruje agresji, powarkiwania na inne psy. osobiscie mam dobre wspomnienia, byl mily ale nie wylewny, zwl. w opisie. Quote
zpr Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Zeliika napisał(a):nie toleruje agresji, powarkiwania na inne psy. osobiscie mam dobre wspomnienia, byl mily ale nie wylewny, zwl. w opisie. O kim teraz piszesz? Quote
Różyczka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Może ma ktoś info o p.Dan Ericsson Z góry dziękuję Quote
kasia.gie Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Ania_Carmen']Anna Bogucka proszę o info. Hej Aniu!! Ta sedzina zwraca uwage na budowe, ruch, prezentacje, umaszczenie(w tej kolejnosci). Jesli nie jest czegos pewna przeczyta we wczesniej przygotowanym wzorcu(uwazam to za duzy plus, bo niektorzy udaja ze wiedza, nie wiedzac totalnie nic). Bardzo sympatyczna, mila dla psow - delkatnie oglada, zawsze ma cos czy moze zainteresowac psa, zeby postawil uszy np. zabaweczka, szminka ;) Quote
Zeliika Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 zpr napisał(a):O kim teraz piszesz? o p. Sliwce. Quote
Ania_Carmen Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kasiu, dziękuje za informacje. Pozdrowienia dla Carmelka od Carmelka ;) Quote
Nicole7 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ponawiam pytanie o J.H. Madsena. Nikt nic nie wie?:mad: :shake: Proszę pomyślcie może jednak ktoś coś wie i może napisać. PLEASE:modla: Quote
PARSONRK Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A możecie coś powiedziec o Paula Heikkinen-Lehkonen (FIN) ???:razz: Quote
Savannah Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='PARSONRK']A możecie coś powiedziec o Paula Heikkinen-Lehkonen (FIN) ???:razz: Parsonrk co prawda nie wiem nic o tej sędzinie, ale jestem sekretarzem na jej ringu w sobote:evil_lol: Quote
kasia.gie Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Savannah napisał(a):Parsonrk co prawda nie wiem nic o tej sędzinie, ale jestem sekretarzem na jej ringu w sobote:evil_lol: Ja tez chetnie bym sie czegos dowiedziala, bo wlasnie w sobote wchodzimy do niej na ring:lol: Quote
PARSONRK Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Savannah napisał(a):Parsonrk co prawda nie wiem nic o tej sędzinie, ale jestem sekretarzem na jej ringu w sobote:evil_lol: Kurcze dlaczego nie w pt :cool3: :evil_lol: Quote
Savannah Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='PARSONRK']Kurcze dlaczego nie w pt :cool3: :evil_lol: również żałuje:cool1::evil_lol: w piatek jestem sekretarzem u pani Valentiny Ivanishchevy:razz: Quote
Recommended Posts