Polna Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Agasia napisał(a):Zebys wiedziala ze wlasnie tych... :roll: to tate zatrudnie do wystawiania u tego Pana :razz: :diabloti: Quote
Yoko Ono Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Zakla, dziękuję za info... Pozdrawiam, Monika Quote
BabyCakes Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 To o tej p. Carole Coode nic nie wiecie? Nie wiem o jakie informacje Ci chodzi. Sadze, ze warto do niej jechac chocby dlatego, ze rzadko na polskich wystawach sedziuje specjalista od rasy. Quote
alqua Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A czy ktoś był oceniany przez sędziego Anatoli Zhuk? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja byłam, ale tylko na grupie :( Strasznie sympatyczny i bardzo dokładny sędzia ;) Quote
MagicJohnson Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 alqua napisał(a):A czy ktoś był oceniany przez sędziego Anatoli Zhuk? bardzo przyjemny pan:p Quote
MichalMi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mam jeszcze pytanie odnośnie sędziego Petru Muntean oraz Marka Roszkiewicza. Wszelkie informacje bardzo mile widziane :razz: Quote
sylrwia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 aleb napisał(a):Co sądzicie o p. Małgorzacie Lorenc? Ocenia labradory we Wrocławiu. Co u niej jest ważne? Sedziowała mojego Fortka w Antoninku. Była to nasza pierwsza wystawa. Zrobiła na mnie duże pozytywne wrażenie. Na dzień dobry przywitała się z moim psem w trakcie tego obmacała go całego łącznie z ząbkami i oczywiście jąderka. Chłopak chyba się za bardzo tym nie przejął był szczęśliwy, że ktoś go głaszcze i łasił sie jej do nóg. Potem jeszcze pobiegaliśmy i obmacała mu klate jeszcze raz jak już stał w miare spokojnie. Quote
moon_light Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A sędziowała kogoś może Pani Świsulska? Quote
SuperGosia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Z drugiej reki - bo mnie nie oceniala, ale zasiegalam opinii - podobno sedziuje sprawiedliwie. Po 27.08. bede miala wiecej do powiedzenia ;) Quote
jo-jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A czy kogoś sędziował Pan Peter Harsanyi ?? Quote
tybetan Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Moze ktos byl sedziowany przez Giuseppe Novaresio?? Quote
Ina&Fun Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja ślicznie prosze o jakieś informacje-sędzia Zsold Lokodi. Quote
Asta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja ładnie po proszę o pani: Valentina Ivanishcheva Quote
Marihuana Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 moon_light napisał(a):A sędziowała kogoś może Pani Świsulska? Mnie sedziowała Pani Swisulska ostatnio w Toruniu. Jest to sedzina ktora specjalizuje sie w grupie 9 ( psy ozdobne bodajze) i zwraca uwage przedewszystkim na zachowanie psa na ringu, ładna prezentacje i ruch, ruch i jeszcze raz ruch. Najlepiej gdyby pies sie nie rozgladał bo wtedy, uzna ze jest rozkojarzony i przegrywa :) Quote
Marihuana Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ina&Fun napisał(a):Ja ślicznie prosze o jakieś informacje-sędzia Zsold Lokodi. Sedzia pochodzi z Rumuni. Sympatyczny, lubi efektowne wystawienie psa. Lubi ogladac psy w ruchu. Quote
Savannah Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='jo-jo']A czy kogoś sędziował Pan Peter Harsanyi ?? nas :) bardzo zwraca uwagę na ruch - to u niego podstawa. ruch, ruch i jeszcze raz ruch:) patrzy też na kątowania. Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Savannah napisał(a):nas :) bardzo zwraca uwagę na ruch - to u niego podstawa. ruch, ruch i jeszcze raz ruch:) patrzy też na kątowania. Dzięki, za odpowiedź, czyli czuje dużo biegania u niego będzie, ale my się biegania po Sopocie już nie boimy ;-)) Zastanawiałam się czy jechać czy nie, ale pojedziemy i zobaczymy ;-) Quote
Cavisia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 moon_light napisał(a):A sędziowała kogoś może Pani Świsulska? Ja byłam sędziowania tylko raz. Wrażenia raczej dobre. Zwraca uwagę na ruch , stawianie kończyn. Jest miła, choć zdarza się jej nie dać wniosków . Chyba praktycznie zawsze daje doskonałe. Quote
.ania Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A czy kogoś sędziował Pan Tomasz Borkowski? Quote
LAURA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 bardzo miły Pan, zna sie na psach...ma juz w koncu wieloletnie doświadczenie :) Quote
Angee_p Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='=VioaoiV='] I p. Vija Klucniece - Łotwa ?? Mojego psa oceniała ta Pani twa tygodnie temu na Łotwie. Moje wrażenie jest jak najbardziej pozytywne. Przesympatyczna kobieta, usmiechnięta z poczuciem humoru, sprawiedliwa :cool2: Na ringu udzielała wielu cennych wskazówek. Ogólnie zwraca uwagę na budowę psa i przygotowanie. Na marginesie ta pani jest Prezydentem Łotewskiego Związku Kynologicznego. Quote
Recommended Posts