Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
A Pani Magdalena Świętoń? Jak sędziuje?

Zwraca uwage na uzebienie i chod, jest to bardzo mila sedzina i jak dla mnie jest dokladna sprawdza oglada daje porzadne opisy.

Posted

NATA123 napisał(a):
Naprawde nikt nie zna p.Stolarskiej????????
Hej z grupy V!!!!!!!!!

Jasne,że zna!:lol: Mnie sędziowała daaaawno,ale pogadaj z Darią /Agappe/,ona była u niej w Poznaniu jesienią!:lol:

Posted

Jeżeli ktoś potrzebowałby info o Magdalenie Musiał to prosze bardzo: wedlug mnie przemila pani, ktora docenia piekne psy, a gdy sie jakis jej bardzo spodoba to tylko by go chwaliła:loveu:

Posted

Jakby ktoś potrzebował info o:
Borkowskim Tomaszu;
Bruskiej Marii;
Joneliene Gritcie;
Małeckiej Inie;
Lorenc Małgorzacie;
Redlickim Mirosławie;
Siejkowskim Leszku;
Skrzyńskim Aleksandrze;
Świętoń Magdalenie;
Szczepkowskiej Barbarze;
Yerusalimskay'ej R.;
Zhuk Galinie

to mogę takowych udzielić :lol:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Borkowskim Tomaszu;
Bruskiej Marii;
Joneliene Gritcie;
Małeckiej Inie;
Lorenc Małgorzacie;
Redlickim Mirosławie;
Siejkowskim Leszku;
Skrzyńskim Aleksandrze;
Świętoń Magdalenie;
Szczepkowskiej Barbarze;
Yerusalimskay'ej R.;
Zhuk Galinie

SuperGosiu, to o Panu Skrzyńskimi Marii Bruskiej;) poproszę.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Borkowskim Tomaszu;
Bruskiej Marii;
Joneliene Gritcie;
Małeckiej Inie;
Lorenc Małgorzacie;
Redlickim Mirosławie;
Siejkowskim Leszku;
Skrzyńskim Aleksandrze;
Świętoń Magdalenie;
Szczepkowskiej Barbarze;
Yerusalimskay'ej R.;
Zhuk Galinie

Ja bym SuperGociu poprosiła o Pana Mirosława Redlickiego, jakie psy preferuje itp.

Bo w Sopocie idziemy do niego w szczeniakach (szetlandy).

Pozdrawiam,
Sheltia

Posted

Shelti, Cockerku i Kivik - wyslalam Wam po PW ;)

Jesli ktos jeszcze bylby zainteresowany wymienionymi przeze mnie sedziami, to prosze pytac rowniez na PW, m.in. dlatego, zeby nie zasmiecac tematu (czesc z sedziow byla juz opisana na stronach wczesniejszych) i dlatego, ze po prostu moge tu nie zajrzec. Przeslane przeze mnie PW nie sa tajne, mozecie je przeslac innym.

Pozdrawiam

Posted

ktoś kiedyś napisał:

briards napisał(a):
raczej watpie, zeby temat osadzania sedziow cieszyl sie popularnoscia bo zaden wystawca nie chce zalezc, ktoremus za skore z wiadomych powodow :) raczej bede im fundowac 'pamiatki dla sedziow' :-)

A tymczasem topik jets stale odwiedzany i wielu tutaj pisze:lol:

Posted

alanowak napisał(a):

A tymczasem topik jets stale odwiedzany i wielu tutaj pisze:lol:

Ale czasem nie wszystko się pisze co by się chciało....;)

Posted

dzieki:) juz raz pisalam- to dobrze jak sendzia mowi co bylo zle bo przynajmniej mozna to poprawic w przyszlosci...ja raz spotkalam sie z czyms takim - weszlam, zaprezentowalam psa i zeszlam z ringu. koniec. a ze ja sie dopiero ucze, to chetnie uslyszalabym co bylo zle...no ale raz tak bylo...moge miec tylko nadzieje ze nastepnym razem sendzia powie mi co bylo nie tak:):)

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
A pan Stępiński..?

Było już chyba o p. Stępińskim, sam chyba hoduje goldeny :razz:, lubi dobrą prezentacje, całkiem miła osoba (ale wiadomo zależy od nastroju) no i bardzo ciekawie sformułowany opis mieliśmy od tego pana. Ja bym zdecydowanie pojechała.

Posted

Dziś oceniała moją sukę cirneco dell`Etna p. Magdalenia Musiał. Rasa mało popularna, ale p. Musiał już chyba gdzieś coś widziała. Opisa lakoniczny " elegancka, poprawna w ruchu, w budowie, typowa dla rasy". Ot tak, jakby co to..
Ale nie mam pretensji, psów jest mało, mało pokazywane, u nas w sumie przed moimi pokazywał sie regularnie ostatnio tylko jeden czeski pies.
Natomiast p. Musiał, ma b.dobre podejscie do takiego dzikawego zwierzaka. Podeszła bokiem, nie patrzyła "prosto w oczy", przyklękła, dała sie obejrzec, obwąchac, polizac (nieczęste zagranie!!!), w efekcie suka i pokazała uzębienie w zgryzie i komplet aż po gardło ( :mad: :mad: :mad: tego p. Musiał już nie musiała chciec ogladac :mad: ), i dała sie obmacac dobrze.
Plus za dobre chęci i podejscie. :evil_lol: :lol: :evil_lol: