Florka_xyz Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Wie ktos jak ocenia Wojciech Trzebiecki ???:cool1: Quote
blaira Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 =VioaoiV= napisał(a):A Pani Magdalena Świętoń? Jak sędziuje? Zwraca uwage na uzebienie i chod, jest to bardzo mila sedzina i jak dla mnie jest dokladna sprawdza oglada daje porzadne opisy. Quote
NATA123 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Naprawde nikt nie zna p.Stolarskiej???????? Hej z grupy V!!!!!!!!! Quote
AlaNowak Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :eviltong: ja jestem z V, ale nie bylam jescze u niej Quote
alqua Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Panią M. Świętoń poznałam nie na wystawach ale na kursie i jest faktycznie miła, na pewno będzie zwracałą spora uwage na szatę ;) Quote
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 NATA123 napisał(a):Naprawde nikt nie zna p.Stolarskiej???????? Hej z grupy V!!!!!!!!! Jasne,że zna!:lol: Mnie sędziowała daaaawno,ale pogadaj z Darią /Agappe/,ona była u niej w Poznaniu jesienią!:lol: Quote
NATA123 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Matagi :Baaaaardzo dziękuję za informację już spieszę na "akitową"stronę:multi: Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jeżeli ktoś potrzebowałby info o Magdalenie Musiał to prosze bardzo: wedlug mnie przemila pani, ktora docenia piekne psy, a gdy sie jakis jej bardzo spodoba to tylko by go chwaliła:loveu: Quote
SuperGosia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jakby ktoś potrzebował info o: Borkowskim Tomaszu; Bruskiej Marii; Joneliene Gritcie; Małeckiej Inie; Lorenc Małgorzacie; Redlickim Mirosławie; Siejkowskim Leszku; Skrzyńskim Aleksandrze; Świętoń Magdalenie; Szczepkowskiej Barbarze; Yerusalimskay'ej R.; Zhuk Galinie to mogę takowych udzielić :lol: Quote
Cockerek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 SuperGosia napisał(a): Borkowskim Tomaszu; Redlickim Mirosławie; Świętoń Magdalenie; Poproszę Super Gosiu :) Quote
kivik Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 SuperGosia napisał(a):Jakby ktoś potrzebował info o: Borkowskim Tomaszu; Bruskiej Marii; Joneliene Gritcie; Małeckiej Inie; Lorenc Małgorzacie; Redlickim Mirosławie; Siejkowskim Leszku; Skrzyńskim Aleksandrze; Świętoń Magdalenie; Szczepkowskiej Barbarze; Yerusalimskay'ej R.; Zhuk Galinie to mogę takowych udzielić :lol: SuperGosiu, to o Panu Skrzyńskimi Marii Bruskiej;) poproszę. Quote
Ventora Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A czy może mi ktos napisać o Luth wagner L i Heidi Poschacher A. ;) Quote
paulinka13 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a ja poproszę o p.Borkowskim (chodzi mi o JH) z góry dzieki:) Quote
sheltia12 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 SuperGosia napisał(a):Jakby ktoś potrzebował info o: Borkowskim Tomaszu; Bruskiej Marii; Joneliene Gritcie; Małeckiej Inie; Lorenc Małgorzacie; Redlickim Mirosławie; Siejkowskim Leszku; Skrzyńskim Aleksandrze; Świętoń Magdalenie; Szczepkowskiej Barbarze; Yerusalimskay'ej R.; Zhuk Galinie to mogę takowych udzielić :lol: Ja bym SuperGociu poprosiła o Pana Mirosława Redlickiego, jakie psy preferuje itp. Bo w Sopocie idziemy do niego w szczeniakach (szetlandy). Pozdrawiam, Sheltia Quote
SuperGosia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Shelti, Cockerku i Kivik - wyslalam Wam po PW ;) Jesli ktos jeszcze bylby zainteresowany wymienionymi przeze mnie sedziami, to prosze pytac rowniez na PW, m.in. dlatego, zeby nie zasmiecac tematu (czesc z sedziow byla juz opisana na stronach wczesniejszych) i dlatego, ze po prostu moge tu nie zajrzec. Przeslane przeze mnie PW nie sa tajne, mozecie je przeslac innym. Pozdrawiam Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ktoś kiedyś napisał: briards napisał(a):raczej watpie, zeby temat osadzania sedziow cieszyl sie popularnoscia bo zaden wystawca nie chce zalezc, ktoremus za skore z wiadomych powodow :) raczej bede im fundowac 'pamiatki dla sedziow' :-) A tymczasem topik jets stale odwiedzany i wielu tutaj pisze:lol: Quote
puli Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 alanowak napisał(a): A tymczasem topik jets stale odwiedzany i wielu tutaj pisze:lol: Ale czasem nie wszystko się pisze co by się chciało....;) Quote
paulinka13 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 dzieki:) juz raz pisalam- to dobrze jak sendzia mowi co bylo zle bo przynajmniej mozna to poprawic w przyszlosci...ja raz spotkalam sie z czyms takim - weszlam, zaprezentowalam psa i zeszlam z ringu. koniec. a ze ja sie dopiero ucze, to chetnie uslyszalabym co bylo zle...no ale raz tak bylo...moge miec tylko nadzieje ze nastepnym razem sendzia powie mi co bylo nie tak:):) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Supergosiu,ja poproszę info o p.Mirosławie Redlickim ;) Czy wie ktoś może coś o p.Krystynie Łukasiewicz i p.Henryku Jurku? Quote
Julka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 =VioaoiV= napisał(a):A pan Stępiński..? Było już chyba o p. Stępińskim, sam chyba hoduje goldeny :razz:, lubi dobrą prezentacje, całkiem miła osoba (ale wiadomo zależy od nastroju) no i bardzo ciekawie sformułowany opis mieliśmy od tego pana. Ja bym zdecydowanie pojechała. Quote
karenina Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Dziś oceniała moją sukę cirneco dell`Etna p. Magdalenia Musiał. Rasa mało popularna, ale p. Musiał już chyba gdzieś coś widziała. Opisa lakoniczny " elegancka, poprawna w ruchu, w budowie, typowa dla rasy". Ot tak, jakby co to.. Ale nie mam pretensji, psów jest mało, mało pokazywane, u nas w sumie przed moimi pokazywał sie regularnie ostatnio tylko jeden czeski pies. Natomiast p. Musiał, ma b.dobre podejscie do takiego dzikawego zwierzaka. Podeszła bokiem, nie patrzyła "prosto w oczy", przyklękła, dała sie obejrzec, obwąchac, polizac (nieczęste zagranie!!!), w efekcie suka i pokazała uzębienie w zgryzie i komplet aż po gardło ( :mad: :mad: :mad: tego p. Musiał już nie musiała chciec ogladac :mad: ), i dała sie obmacac dobrze. Plus za dobre chęci i podejscie. :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts