Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiggy napisał(a):
A p. Lenka Frncova...?

Hoduje beagle (Weinline). Oceniała nas w Łodzi i zrobiła na mnie wspaniałe wrażenie:multi:. Mimo dużych stawek w klasach każdego psa bardzo dokładnie obejrzała. Każdemu psu zaglądała głeboko w oczy, dużo cmokała, pstrykała palcami i nawiązuje super kontakt z psem, zwraca dużą uwagę na charakter i kontaktowość, nie zaniedbując eksterieru. Niesamowita ręka do psów, rzetelna w ocenie,opis dość długi, ale rzeczowy, prawdziwa profi. Elegancka i sympatyczna. Polecam.

Posted

Talagia napisał(a):
Zdecydowanie za dlugo biegalismy po tym durnym ringu i trzeba miec serio niezla kondycje :cool3: O dziwo nie napisal ani słowa o ruchu mimo naszego maratonu :roll:

:D A nie mówilam :D

Posted

karolayna napisał(a):
czy ktoś z Was był sędziowany przez sędzine Eeva Resko?

Podpisuję się pod pytaniem obiema rękami!!!

Najbardziej interesują mnie szczegóły techniczne, bo jej kompetencje są dla mnie oczywiste przy takim dorobku hodowlanym:crazyeye:.
Jeżeli ktoś był już oceniany to bardzo proszę o wskazówki-bardzo mi zależy, żeby dobrze wypaść u tej Pani.

:offtopic: do właścicieli beagle- po wystawie w Warszawie planowane jest spotkanie z sędziną-szczegóły na http://e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2685

Posted

Błyskotka napisał(a):
No wszyscy piszą o tym bieganiu u Siejkowskiego a nikt o zębach. Słyszałam że ostatnio bardzo męczył z zębami i sam sprawdzał.

Tak, to prawda, w Jeleniej Górze wymęczył naszą Shibę :eviltong: .

Posted

Frytela napisał(a):
A sędzia p. Maciej Kozber jaki typ psa lubi ogólnie byle jakie info potrzebuje xD jutro wystawa i on Fryte bedzie mi oceniał xD

Jak już Was oceni to proszę napisz coś o nim bo my prawdopodobnie będziemy u niego w N.Targu.

Posted

Han Sharn napisał(a):
Jak już Was oceni to proszę napisz coś o nim bo my prawdopodobnie będziemy u niego w N.Targu.

Nas oceniał dzisiaj. Wrażenie bardzo pozytywne. Mily, uprzejmy, tłumaczy co mu sie w psie podoba a co nie i dlaczego. Opis dostaliśmy bardzo dobry.
A z tego co zauważyłam to zwraca dużą uwagę na ruch psa.

Posted

Elitesse napisał(a):
czy bylo tu juz cos na temat p Andrzeja kota - z rozpiski wynika ze ocenia sznauce w Zakopanem a to raczej specjalisda od molosow :roll:

A skąd Ty masz rozpiske na Zakopane? Czyżby mój oddział się obudził, bo ja już przestałam na stronkę zaglądać z rozpaczy i wstydu.

Posted

[FONT=Tahoma]A czy sedziowal juz kogos z Was pan [/FONT][FONT=Tahoma]Peter Harsany (H) lub pan [FONT=Verdana]Ściesiński Kazimierz ??????????:cool3: [/FONT]
[/FONT]

Posted

Czy ktoś może napisać coś jeszcze o sędziowaniu p. Andrzeja Zamoyskiego? Najchętniej w grupie I, ale inne też mogą być... :cool3:

Posted

[quote name='kapka22'][FONT=Tahoma]pan [FONT=Verdana]Ściesiński Kazimierz ??????????:cool3: [/FONT]
[/FONT]

Nieobliczalny sędzia. Ciężko powiedzieć, co lubi, a czego nie lubi, jeśli pies nie jest jamnikiem :evil_lol: