jefta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Tiggy napisał(a):A p. Lenka Frncova...? Hoduje beagle (Weinline). Oceniała nas w Łodzi i zrobiła na mnie wspaniałe wrażenie:multi:. Mimo dużych stawek w klasach każdego psa bardzo dokładnie obejrzała. Każdemu psu zaglądała głeboko w oczy, dużo cmokała, pstrykała palcami i nawiązuje super kontakt z psem, zwraca dużą uwagę na charakter i kontaktowość, nie zaniedbując eksterieru. Niesamowita ręka do psów, rzetelna w ocenie,opis dość długi, ale rzeczowy, prawdziwa profi. Elegancka i sympatyczna. Polecam. Quote
Błyskotka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No wszyscy piszą o tym bieganiu u Siejkowskiego a nikt o zębach. Słyszałam że ostatnio bardzo męczył z zębami i sam sprawdzał. Quote
Ania_Carmen Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Elitesse napisał(a):pamieta ktos czy p.Stępiński zaglada psom w zeby az do migdalkow ?? :cool3: Nie, standardowo, sprawdza tylko zgryz ;) Quote
SuperGosia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Talagia napisał(a):Zdecydowanie za dlugo biegalismy po tym durnym ringu i trzeba miec serio niezla kondycje :cool3: O dziwo nie napisal ani słowa o ruchu mimo naszego maratonu :roll: :D A nie mówilam :D Quote
karolayna Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 czy ktoś z Was był sędziowany przez sędzine Eeva Resko? Quote
jefta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 karolayna napisał(a):czy ktoś z Was był sędziowany przez sędzine Eeva Resko? Podpisuję się pod pytaniem obiema rękami!!! Najbardziej interesują mnie szczegóły techniczne, bo jej kompetencje są dla mnie oczywiste przy takim dorobku hodowlanym:crazyeye:. Jeżeli ktoś był już oceniany to bardzo proszę o wskazówki-bardzo mi zależy, żeby dobrze wypaść u tej Pani. :offtopic: do właścicieli beagle- po wystawie w Warszawie planowane jest spotkanie z sędziną-szczegóły na http://e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2685 Quote
karolayna Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 z tego co czytałam, niewatpliwie zna sie na beaglach, jestem ciekawa co z grupa IX ale wydaje mi sie ze jest to bardzo kompetentna osoba Quote
Taq Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Błyskotka napisał(a):No wszyscy piszą o tym bieganiu u Siejkowskiego a nikt o zębach. Słyszałam że ostatnio bardzo męczył z zębami i sam sprawdzał. Tak, to prawda, w Jeleniej Górze wymęczył naszą Shibę :eviltong: . Quote
Frytela Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A sędzia p. Maciej Kozber jaki typ psa lubi ogólnie byle jakie info potrzebuje xD jutro wystawa i on Fryte bedzie mi oceniał xD Quote
Light of Shin-Ra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Frytela napisał(a):A sędzia p. Maciej Kozber jaki typ psa lubi ogólnie byle jakie info potrzebuje xD jutro wystawa i on Fryte bedzie mi oceniał xD Jak już Was oceni to proszę napisz coś o nim bo my prawdopodobnie będziemy u niego w N.Targu. Quote
Frytela Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Han Sharn napisał(a):Jak już Was oceni to proszę napisz coś o nim bo my prawdopodobnie będziemy u niego w N.Targu. ok napisze ;) Quote
klepcia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Han Sharn napisał(a):Jak już Was oceni to proszę napisz coś o nim bo my prawdopodobnie będziemy u niego w N.Targu. Nas oceniał dzisiaj. Wrażenie bardzo pozytywne. Mily, uprzejmy, tłumaczy co mu sie w psie podoba a co nie i dlaczego. Opis dostaliśmy bardzo dobry. A z tego co zauważyłam to zwraca dużą uwagę na ruch psa. Quote
Kelly Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czy kogoś sędziował Juan Naveda z Hiszpanii ? Proszę o opinie dot. sędziowania :) Pozdrawiam Quote
SuperGosia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wszelkie o info o: Eeva Resko (FIN) bardzo mile widziane :) Quote
Elitesse Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 czy bylo tu juz cos na temat p Andrzeja kota - z rozpiski wynika ze ocenia sznauce w Zakopanem a to raczej specjalisda od molosow :roll: Quote
Light of Shin-Ra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Elitesse napisał(a):czy bylo tu juz cos na temat p Andrzeja kota - z rozpiski wynika ze ocenia sznauce w Zakopanem a to raczej specjalisda od molosow :roll: A skąd Ty masz rozpiske na Zakopane? Czyżby mój oddział się obudził, bo ja już przestałam na stronkę zaglądać z rozpaczy i wstydu. Quote
cockermanka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Na stronie oddziału jest juz rozpiska - ale jeszcze niekompletna.No i jeszcze nie wiadomo,gdzie będzie wystawa... Quote
Wanilka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A wie ktos może jak p.SZEMRAJ samoyedy sędziuje? Co mu sie podoba a co nie? Quote
otka123 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Tahoma]Alberto Cuccillato (I) A ten Pan z Włoch jest komuś znany? W Krakowie sędziuje gr.VIII. [/FONT] Quote
cockermanka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Znalazłam strone hodowli tego sędziego http://www.canitalia.it/dicesarina/index.htm Quote
kapka22 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Tahoma]A czy sedziowal juz kogos z Was pan [/FONT][FONT=Tahoma]Peter Harsany (H) lub pan [FONT=Verdana]Ściesiński Kazimierz ??????????:cool3: [/FONT] [/FONT] Quote
Musiałek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ireneusz Picheta - czy ktoś zna sędziowanie tego pana w I grupie ???? Quote
jfn Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Czy ktoś może napisać coś jeszcze o sędziowaniu p. Andrzeja Zamoyskiego? Najchętniej w grupie I, ale inne też mogą być... :cool3: Quote
SuperGosia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='kapka22'][FONT=Tahoma]pan [FONT=Verdana]Ściesiński Kazimierz ??????????:cool3: [/FONT] [/FONT] Nieobliczalny sędzia. Ciężko powiedzieć, co lubi, a czego nie lubi, jeśli pies nie jest jamnikiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts