Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bojan Matakowic jest z Chorwacji. Mnie sedziował ostatnio na Światówce. Trochę byłam wcześniej uprzedzona, że na mojej rasie sie akurat nie zna, ale wybierał dobre psy. Trochę moze za szybko podchodzi do psów przy ocenie, co czasem moze psa przepłoszyć.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aleb']Chciałabym się dowiedzieć czegoś o p. Elżbiecie Sobieszczańskiej

Było juz chyba w tym watku. Bardzo mila, kontaktowa, delikatna w obejsciu z psami. Zwraca uwage na psychike psa.

Posted

aleb napisał(a):
A ja mam pytanie co do p. Andrzeja Stępińskiego. ;)

Chcesz jechac z Goldenem? Naprawdę warto, polecam. Pozatym, mam podobną opinię jak poprzedniczka.

TollerFox - B.Szydłowicz Polańczyk hoduje goldeny pod przydomkiem Complement. Tyle Ci mogę napisać tutaj, więcej jak chcesz to na PW.

Posted

Czy ktos byl kiedykolwiek sedziowany przez p.Galine Zhuk. Juz wiem ze sedziuje wszystkie (lub prawie wszystkie ) grupy, ale mnie chodzi glownie o wieksze psy (konkretnie o rhodesiany). I o tego drugie sedziego (sedzine) tez podpytuje (Libuse Ubrova)

Posted

Byl juz ktos z Was oceniany przez, ktoregos z tych sedziów:

[SIZE=3][SIZE=4]BO SKALIN ( Sweden ) i [COLOR=purple]PETRU MUNTEAN ( Bulgaria ) :roll: :roll: :cool3: ?? Co mozecie o nich powiedziec?? z gory wielkie dzieki...

Posted

[quote name='kapka22']Byl juz ktos z Was oceniany przez, ktoregos z tych sedziów:

[SIZE=3][SIZE=4]BO SKALIN ( Sweden ) i [COLOR=purple]PETRU MUNTEAN ( Bulgaria ) :roll: :roll: :cool3: ?? Co mozecie o nich powiedziec?? z gory wielkie dzieki...

Pan Petru jest z Rumunii. Bede oceniana przez niego 10.03. i 13 lub 14 marca bede cos mogla Ci napisac. Ze slyszenia - bardzo rozne opinie - od maniakalnego przestrzegania wzorca FCI do uzackiego podejscia do sedziowania, ale to moze kwestia roznych ras ;) I - dopoki sie nie przekonam na wlasnej skorze - moge tylko te ploteczki powtorzyc.

Posted

Elitesse napisał(a):
Bo Skalin uzywa calej skali ocen i zcesto zadnych dosk nie przyznaje - to wiem na pewno :evil_lol:

O, jaki mily pan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musze zapamietac to nazwisko ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
Bo Skalin uzywa calej skali ocen i zcesto zadnych dosk nie przyznaje - to wiem na pewno :evil_lol:

To niezle zapowiada nam sie wystwa w najblizszy wekendik w Wilnie...:crazyeye: :placz:
Ja to nazwisko tez napewno zapametam !! Jak wroce to Wam napisze jakie wrazenia zrobil na mnie owy sedzia i jakie przyznawal oceny... :mad: :mad: A poki co trzymajcie kciuki !!

Posted

wiecie coś o sędzinie Cathriene Zingg (chciałabym coś wiedzieć o jej sposobie sędziowania[goldenów], na co zwraca szczególną uwagę)??? :???:

z góry dziękuję za odpowiedź:loveu:
(jeśli zostanie udzielona:evil_lol: )
:Dog_run:

Posted

[quote name='tylko psy']wiecie coś o sędzinie Cathriene Zingg (chciałabym coś wiedzieć o jej sposobie sędziowania[goldenów], na co zwraca szczególną uwagę)??? :???:

Podobno sama hoduje złote i przekątowane goldeny, a jak posędziuje Nasze zobaczymy...:p

Posted

kapka22 napisał(a):
To niezle zapowiada nam sie wystwa w najblizszy wekendik w Wilnie...:crazyeye: :placz:
Ja to nazwisko tez napewno zapametam !! Jak wroce to Wam napisze jakie wrazenia zrobil na mnie owy sedzia i jakie przyznawal oceny... :mad: :mad: A poki co trzymajcie kciuki !!

bedzie ocenial sznaucery na polskiej klubowce w pazdzierniku bo wlasnie sam sznaucery hoduje - moze inne rasy traktuje bardziej ulgowo :roll:

Posted

Ania_Carmen napisał(a):
Podobno sama hoduje złote i przekątowane goldeny, a jak posędziuje Nasze zobaczymy...:p

oby sędziowała dobrze, [tak aby mój psiak miał lokatę:evil_lol:] (fajnie ze Ty też bedziesz w opolu)

Posted

tylko psy napisał(a):
oby sędziowała dobrze, [tak aby mój psiak miał lokatę:evil_lol:] (fajnie ze Ty też bedziesz w opolu)

Też mam taką nadzieje... :cool3:
Nie odpuściła bym sobie pojechania do angielki :-) tym bardziej, że u nas jest mało takich okazji.
A jak nazywa się twój goldek.
To do zobaczenia w Opolu :-)

Posted

kapka22 napisał(a):

Kapka, a Petru Cie ocenia w niedziele? Jak tak, to mozesz mnie znalzc w sobote - ring jamniczy lub Shih Tzu (oba obok siebie). Po ocenie bede juz o 11 - jesli bedzie szlo zgodnie z planem.

Posted

Ania_Carmen napisał(a):
Też mam taką nadzieje... :cool3:
Nie odpuściła bym sobie pojechania do angielki :-) tym bardziej, że u nas jest mało takich okazji.
A jak nazywa się twój goldek.
To do zobaczenia w Opolu :-)

Neville z Leśnych Ostępów:loveu:

A Twój goldenek jak się nazywa???