Musiałek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Błyskotka napisał(a):A Ja proszę o jakieś informacje na temat Katarzyny Fiszdon :lol:. ja ray ja widyialam pryz ocenach aussikow i bardzo ladnie oceniala tzn jako jedna z nielicznych polskich sedziow wie co to AUSSIK :lol: a potem oceniala mnie w Bedzinie + bardyo mila i konkretny opis i jesli pies nie zasluguje to nie daje tytulow i bardzo milo wyjasnia dlaczego ja bardzo pozytywnie ja odbralam Quote
wojte_k Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='sylrwia']Sędziował może kogoś Laurent Pichard ? mnie raz sędziował - bardzo sympatyczny sędzia - z tego co mi utkwiło w pamięci, to zwraca dużą uwagę na ruch i na sposób prezentacji psa - lubi jak pies jest profesjonalnie pokazywany - takie są moje odczucia ;) Quote
kapka22 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 hej:lol: A co mozecie napisać o panu [SIZE=4]Sean Delmar (IRL) ?????? Bede wdzieczna za info..... pozdr:eviltong: Quote
Grazyn@ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witkowska? dla mnie osobiscie pani na uslugach oceniala kilka razy moje psy puli znasz moje weimary, cud bakowskiego pozdrawiam Quote
puli Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Grazyn@']Witkowska? dla mnie osobiscie pani na uslugach oceniala kilka razy moje psy puli znasz moje weimary, cud bakowskiego pozdrawiam "Cud Bakowskiego" to najlepsza reklama kliniki i bezsprzeczny dowód na istnienie cudów:p Mam nadzieję, że z sędziego na swiatówce będziecie zadowoleni;) Quote
Różyczka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czy zna ktoś p.Dana Ericssona Jakie psy preferuje na co zwraca szczególną uwagę jaki jest w stosunku do psów? Z góry dziękuję Quote
Gonia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Elizabeth Rhodin-na co zwraca szczególną uwagę,jaki typ psa preferuje?:modla: :modla: :modla: Quote
Smile of Red Witch Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A czy może ktoś coś słyszał na temat pani Zakrzewskiej? Sedziuje ona w Poznaniu klasę szczeniat i posrednią w amstaffach. Quote
Nicole7 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A czy ktoś wie jak siedziuje J.H. Madsen (I grupa). Na co zwraca szczególną uwagę, jakie psy preferuje??? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Quote
bajadera Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 amstaffka1978 napisał(a):A czy może ktoś coś słyszał na temat pani Zakrzewskiej? Sedziuje ona w Poznaniu klasę szczeniat i posrednią w amstaffach. W zasadzie nic o niej nie wiem, ale w zeszłym tygodniu gdy byłam w związku podsłuchałam rozmowę dwu amstafowiczek. Mniej wiecej tak : -Mamy czwartego sędziego w Amstafach, Zakrzewską. -Qurcze, to chyba mimo że zgłosiła, na ring nie wejdę. Podkreślam, podsłuchane, może dziewczyny mają prywatne anse do niej. Quote
KAŚKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 sirion napisał(a):W zasadzie nic o niej nie wiem, ale w zeszłym tygodniu gdy byłam w związku podsłuchałam rozmowę dwu amstafowiczek. Mniej wiecej tak : -Mamy czwartego sędziego w Amstafach, Zakrzewską. -Qurcze, to chyba mimo że zgłosiła, na ring nie wejdę. Podkreślam, podsłuchane, może dziewczyny mają prywatne anse do niej. Wiesz Sirion, taki tekst to może być komplement dla sędziego. Quote
boksiedwa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Różyczka napisał(a):Mam pytanie czy sędziował może kiedyś kogoś p.Danilo Giorgio z Włoch? Jaki jest dla psiaków i wystawców? Bardzo ostry:mad: czy zdaża mu się troszkę pobłażać jak psiak jest niesforny. super sędzia z wielką klasą, bardzo dokładny, rzetelny i co ważne z poczuciem humoru, potrafi stworzyć atmosferę na ringu. Quote
KAŚKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 boksiedwa napisał(a):super sędzia z wielką klasą, bardzo dokładny, rzetelny i co ważne z poczuciem humoru, potrafi stworzyć atmosferę na ringu. I tak ładnie potrafi powiedzieć po makaroniarsku na widok ładnej suni, np. "Bella!":p Quote
Agnieszka K. Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 KAŚKA napisał(a):I tak ładnie potrafi powiedzieć po makaroniarsku na widok ładnej suni, np. "Bella!":p Wolałabym, aby powiedział "bellissima".:evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Widzę,że was urzekł Danilo!Jak każdy Włoch(sędziował u nas 3 wystawy)!A ja pytam o Elizabeth Rodhin-kobitka,była w Sopocie!Nikt nie pamięta,czy nikt mnie tu nie lubi?!:razz: Quote
Smile of Red Witch Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A moze wiecie cos wiecej o pani Zakrzewskiej? Jakie psy lubi itp.? Quote
Nicole7 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ponawiam pytanie o J.H.Madsena. pleaaaasee nikt nic nie wie???????:shake: Quote
Ania_Carmen Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Poprosze info o [SIZE=3]LAVINI STEER Quote
Różyczka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Różyczka napisał(a):Czy zna ktoś p.Dana Ericssona Jakie psy preferuje na co zwraca szczególną uwagę jaki jest w stosunku do psów? Z góry dziękuję :modla: :modla: :modla: Quote
Nicole7 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :modla: Prośba mojej koleżanki. Jak sędziuje Magdziarska?? W szczególności Onki. Proszę napiszcie coś. Quote
KAŚKA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nicole7 napisał(a)::modla: Prośba mojej koleżanki. Jak sędziuje Magdziarska?? W szczególności Onki. Proszę napiszcie coś. Oj, kiedyś ONkarze na wieść, że ta pani sędziuje ich rasę wycofywali się tłumnie z pomysłu wyjazdu na taką wystawę. Szkoda, że tylko przy bokserach nie została:shake: Quote
Nicole7 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jezu a nie wiesz dokładanie o co chodziło?? Skoro jest tak źle i były jakieś protesty to po co związek zaprasza taką sędzinę????:mad: Quote
KAŚKA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nicole7 napisał(a):Jezu a nie wiesz dokładanie o co chodziło?? Skoro jest tak źle i były jakieś protesty to po co związek zaprasza taką sędzinę????:mad: To było kilka lat temu, więc może już jest OK. To było zaraz po tym, jak się rozszerzyła na ONy. Generalnie to ta kobieta jest klasyczny bokseromaniak. Trochę za duży rozrzut ras w sędziowaniu, jak dla mnie. Quote
Recommended Posts