Dinka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Wiem, że to forum psie, ale chyba mogę napisać o moim króliczku, który odszedł wczoraj ok. 3 w nocy:placz::placz::placz::placz::placz:... Był z nami rok, od małego króliczątka( jak go wzeliśmy był wielkości paczki papierosów)... Dokładnie w grudniu go wzieliśmy i dlaiśmy pod choinkę na znak, że był prezentem dla pierwszego królika Gomeza... W tym roku straciliśmy naszego pasztecika... Jestem załamana, bo wszystko się wali... Moja mama chyba najbardziej cierpi, bo to ona opiekowała się nim i Gomezem... Wczoraj go pochowaliśmy na małym "cmentarzyku" dla zwierząt... Obok naszych dwóch poprzednich królików i dwóch psów naszej babci... Strasznie nam go brakuje... Był taki ruchliwy... PRINCE KOCHAMY CIĘ!!! KICKAJ OBOK CZAKIEGO I WOJTULA, JEDZ DUŻO WIĘCEJ NIŻ JADŁEŚ... TRZYMAJ SIĘ!!! Quote
sota36 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Pewnie kica z moim Heniem. Henio odszedl w czerwcu 2006 roku, mial 7 latek. Quote
Dinka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Twój miał siedem latek... Miałaś szczęście, że był z tobą tyle lat... Ja mam króliczka Gomeza, który ma już prawie 5 lat... Strasznie tęsknie za moim maleństwem... PRINCE kocham cię bardzo i przesyłam do nieba całusy dla ciebie... Kicaj i korzystaj z tego drugiego życia.. Quote
Avaloth Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 i z moim Chrupkiem (wiem oryginalne imię :roll:) on odszedł 14 czerwca tamtego.. nie co ja mówię przed tamtego (2006) roku po 6 latach z nami.. i dalej mi go brakuje ;* Quote
Dinka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 króliki są delikatne... To straszne, że nas zostawiają... Quote
Dinka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Princuś to ta mała czarna kulka z prawej strony mojego avatara.... Ten największy to gomez, a za nim jest Dinka :) Quote
Duffi Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Maleństwo............:-( Ja też mam króliczka o imieniu Mikki i na dokładkę cztery psy. Króliś jest słodki i aby było ciekawiej żądzi w domku. Żaden pies mu nie podskoczy, jeśli coś mu się nie podoba to skubie (delikatnie) psy za łapy:evil_lol: Dlatego doskonate Ciebie rozumiem co to znaczy mieć królisia w domku. Bardzo mi przykro,że musiałaś się pożegnać tak szybko z maleńkim Princusiem..... Ale mam WIELKĄ nadzieję, że jest obok mojego Dafficzka, który z pewnością zaopiekuje się słodkim Princusiowatym puchatkiem. Dla Ciebie maleństwo........ Quote
Ola164 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Princusiu pamietamy :loveu: dopiero teraz tu trafiłam... :( Quote
Dinka Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Ja o tobie nigdy nie zapomnę [*] Byłeś przyjacielem... Dzisiaj mi się śniłeś... Dziękuję Ci za ten sen.. Znowu byłam szczęśliwa, że mam Ciebie ... Pomogłeś mi wczoraj i dzisiaj i dziękuje ci za to.. Quote
Dinka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Princus- od twojej smierci dzisiaj mija 80 dni:-(:-( Kochanie moje, sloneczko, pamietam [*] Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Ehh.. Nikt tu nie zaglada.. Nikt nie pamieta o Princusiu, ktory dal mi tyle szczescia... Ale ja pamietam :loveu::loveu::loveu: Jestes kochany ;) Tesknie i pamietam... [*] Twoja Ania Quote
Ola164 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 To tylko króliczek... NIE! To AŻ króliczek... Pamiętam - w sercu mówię sobie... choć małe stworzonko... To sercem jest wielkie! I kocha czasem bardziej niż człowiek! Można mu mówic swe tajemnice, do uszka szeptać cichutko słowa, by nikt nie slyszał tych wszystkich polotek, Co w sercu na dnie chowasz... Prince już zawsze w sercu swej Pani, będzie kochany i rozpieszczany! Dopiki Ania pamieta o Nim, żyć będzie króliś kochany :* Kicaj Princusiu po zielonych łąkach z wielkanocnymi króliczkami! Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dziękuję Ci za pamięć... Princus- Pamietasz tą ściane? Którą zawsze obsikiwałeś??? Ona nadal jest niepomalowana... Nie pozwalam... Quote
Dinka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Tesknie.. [*] I pamietam o tobie, bo byles i jestes cudowny... Jak tam jest w niebie??? Quote
Agga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dinka napisał(a):Tesknie.. I pamietam o tobie, bo byles i jestes cudowny... Jak tam jest w niebie??? Na pewno jest im tam bardzo dobrze, ciepło..... Quote
Dinka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Princusiu- Tesknie... I nadal sie nie dowiedzialam (Od Ciebie) Czy w Niebie jest Ci dobrze... [*] Quote
Dinka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Kochanie.. Teskni .. Naprawde.. Miales przeciez tylko 1 rok ;(;( Ach, jak ja nie nawidze tego, ze nie moge Cie poglaskac.. Przytulic.. [*] Moje najkochansze malenstwo... Quote
Dinka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Pamietam... Jutro znowu szkola, a za tydzien test ko0mpetencji.. pomoz mi Prinusiu.. [*] Moje malenstwo Quote
Dinka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kochanie moje-slonko pamietam... ;) [*] Quote
Dinka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Moje kochane malenstwo.. Ja o tobie pamietam.. Pomoz mi!!! Blagam, we wt. (08.04.08) Mam test kompetencji... Blagam pomoz mi .. Tak sie boje... [SIZE="6"] Quote
Dinka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Moje kochanie.. Nikt do Ciebie nie zaglada.. :(:(:( Ale ja pamietam... [SIZE="7"] Quote
Dinka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [SIZE="5"] Dlaczego nikt tu nie zgalada?:placz::placz: Quote
Agga Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Pamiętamy [`] I zaglądamy;) Co tam u Was kochane psiaczki Quote
Dinka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 i kroliczki...... ;);) Dziekuje Ci Agga... Quote
Recommended Posts