Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że to forum psie, ale chyba mogę napisać o moim króliczku, który odszedł wczoraj ok. 3 w nocy:placz::placz::placz::placz::placz:...
Był z nami rok, od małego króliczątka( jak go wzeliśmy był wielkości paczki papierosów)... Dokładnie w grudniu go wzieliśmy i dlaiśmy pod choinkę na znak, że był prezentem dla pierwszego królika Gomeza... W tym roku straciliśmy naszego pasztecika...
Jestem załamana, bo wszystko się wali... Moja mama chyba najbardziej cierpi, bo to ona opiekowała się nim i Gomezem... Wczoraj go pochowaliśmy na małym "cmentarzyku" dla zwierząt... Obok naszych dwóch poprzednich królików i dwóch psów naszej babci... Strasznie nam go brakuje... Był taki ruchliwy...

PRINCE KOCHAMY CIĘ!!! KICKAJ OBOK CZAKIEGO I WOJTULA, JEDZ DUŻO WIĘCEJ NIŻ JADŁEŚ... TRZYMAJ SIĘ!!!

Posted

Twój miał siedem latek... Miałaś szczęście, że był z tobą tyle lat... Ja mam króliczka Gomeza, który ma już prawie 5 lat... Strasznie tęsknie za moim maleństwem... PRINCE kocham cię bardzo i przesyłam do nieba całusy dla ciebie... Kicaj i korzystaj z tego drugiego życia..

Posted

i z moim Chrupkiem (wiem oryginalne imię :roll:) on odszedł 14 czerwca tamtego.. nie co ja mówię przed tamtego (2006) roku po 6 latach z nami.. i dalej mi go brakuje ;*

• 2 months later...
Posted

Maleństwo............:-(
Ja też mam króliczka o imieniu Mikki i na dokładkę cztery psy. Króliś jest słodki i aby było ciekawiej żądzi w domku. Żaden pies mu nie podskoczy, jeśli coś mu się nie podoba to skubie (delikatnie) psy za łapy:evil_lol:
Dlatego doskonate Ciebie rozumiem co to znaczy mieć królisia w domku.

Bardzo mi przykro,że musiałaś się pożegnać tak szybko z maleńkim Princusiem.....
Ale mam WIELKĄ nadzieję, że jest obok mojego Dafficzka, który z pewnością zaopiekuje się słodkim Princusiowatym puchatkiem.

Dla Ciebie maleństwo........

Posted

Ja o tobie nigdy nie zapomnę
[*] Byłeś przyjacielem...
Dzisiaj mi się śniłeś... Dziękuję Ci za ten sen.. Znowu byłam szczęśliwa, że mam Ciebie ... Pomogłeś mi wczoraj i dzisiaj i dziękuje ci za to..

Posted

Ehh.. Nikt tu nie zaglada.. Nikt nie pamieta o Princusiu, ktory dal mi tyle szczescia...
Ale ja pamietam :loveu::loveu::loveu: Jestes kochany ;)

Tesknie i pamietam... [*]
Twoja Ania

Posted

To tylko króliczek...
NIE!
To AŻ króliczek...
Pamiętam - w sercu mówię sobie...
choć małe stworzonko...
To sercem jest wielkie!
I kocha czasem bardziej niż człowiek!
Można mu mówic swe tajemnice,
do uszka szeptać cichutko słowa,
by nikt nie slyszał tych wszystkich polotek,
Co w sercu na dnie chowasz...

Prince już zawsze w sercu swej Pani,
będzie kochany i rozpieszczany!
Dopiki Ania pamieta o Nim,
żyć będzie króliś kochany :*

Kicaj Princusiu po zielonych łąkach z wielkanocnymi króliczkami!

Posted

Dinka napisał(a):
Tesknie..
  • I pamietam o tobie, bo byles i jestes cudowny... Jak tam jest w niebie???

• Na pewno jest im tam bardzo dobrze, ciepło.....

Posted

Kochanie.. Teskni .. Naprawde.. Miales przeciez tylko 1 rok ;(;(
    Ach, jak ja nie nawidze tego, ze nie moge Cie poglaskac.. Przytulic.. [*] Moje najkochansze malenstwo...

Posted

Moje kochane malenstwo.. Ja o tobie pamietam.. Pomoz mi!!!
    Blagam, we wt. (08.04.08) Mam test kompetencji... Blagam pomoz mi .. Tak sie boje...

[SIZE="6"]