Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Cholera jasna...
One są zawirusowane?

serce mi sie kraje od samego rana...:-(
Gdybym nie wyjeżdżała to bym wzieła od zaraz... Niestety nie moge. Dopiero po 14 moge ewentualnie "coś" brać...:shake:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka napisał(a):
Cholera jasna...
One są zawirusowane?

serce mi sie kraje od samego rana...:-(
Gdybym nie wyjeżdżała to bym wzieła od zaraz... Niestety nie moge. Dopiero po 14 moge ewentualnie "coś" brać...:shake:

Ciotka, a wzięłabyś jednago, czy dwa?
To ważne!

Posted

Widziałam dziś shar peia, tego, którego wczoraj odwiązali spod mostu. Jest okropnie zaniedbany. Łapy i głowa zupełnie wyłysiałe. Pies ma obrożę, czarną z taśmy. I jest agresywny, nawet bardzo. Rzuca się na pracowników. Nie da się pogłaskać, ani do siebie podejść.

Posted

ja go sobie w niedzielę obejrzę, bo po moim osiedlu latał sobie taki, ewidentnie wypuszczany samopas z domu.

Nareszcie po długim czasie dobra wiadomość, oby to przełamało naszą złą passę.

Malamut ma dom, [SIZE=2]tzn. cudowna Marysia z narzeczonym już 18.08 mogą go adoptować.

A dodam, że Marysia ma już malamuta, czyli wie czym to pachnie;)

Posted

Tak Aniu :p wiem, wiem:multi: :multi::multi: Marysia to zlota dziewczyna :loveu:
Wlasnie szukalam watku zeby Wam pokazac z kim mamutek bedzie mieszkal ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101412&highlight=czajka
Kciuki potrzebne na pewno bo o ile z Czajeczka powinien sie dogadac po odpowiedniej prezentacji to z kociambrem moze byc problem jako, ze mamuty to polujace potwory sa. Miejmy nadzieje, ze nie byl nigdy na koty szczuty...

Posted

I bardzo pomału możemy się cieszyć, Dama pojechała do DS, oby czegoś nie odwinęła i oby ją polubiła pupilka państwa rottka.

I proszę zajrzyjcie chociaż do Rudego. sama nie dam rady mu pomóc.

Posted

w schronisku przepełnienie nadal.
Dzisiaj przywieziony pies z interwencji. Malutki taki do pół łydki - pobity w nocy przez grupkę "złotej młodzieży"

Rumcajs w domu.

Był dziadek z wnuczką, szukali suni z przystani, którą dokarmiali całą zimę, a która im znikła jakieś trzy miesiące temu z oczu.
Wnusia podobną sobie wybrała, ale dziadek ma się zastanowić.

Malamut dostał już imię. Wabi się Namir;););)

Posted

Acha shar peia odebrał właściciel. Staruszek na emeryturze, płakał z radości, że go znalazł. to wiekowy psiak, co jakiś czas mu ucieka, a dziadek z laską lata po mieście i go szuka.

To chyba ten co od czasu do czasu wpada na moje osiedle.

Posted

dalia z transportem może być problem, bo Jaaga ma zepsuty samochód, ale jeśli ciocia jest zainteresowana to będziemy szukać rozwiązania.

Najlepiej gdyby bezpośrednio skontaktowała się z Jaagą, albo zalogowała się na dogo i napisała coś na wątku Damy.