Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cholera jasna... One są zawirusowane? serce mi sie kraje od samego rana...:-( Gdybym nie wyjeżdżała to bym wzieła od zaraz... Niestety nie moge. Dopiero po 14 moge ewentualnie "coś" brać...:shake: Quote
GrubbaRybba Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Karilka napisał(a):Cholera jasna... One są zawirusowane? serce mi sie kraje od samego rana...:-( Gdybym nie wyjeżdżała to bym wzieła od zaraz... Niestety nie moge. Dopiero po 14 moge ewentualnie "coś" brać...:shake: Ciotka, a wzięłabyś jednago, czy dwa? To ważne! Quote
GrubbaRybba Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Widziałam dziś shar peia, tego, którego wczoraj odwiązali spod mostu. Jest okropnie zaniedbany. Łapy i głowa zupełnie wyłysiałe. Pies ma obrożę, czarną z taśmy. I jest agresywny, nawet bardzo. Rzuca się na pracowników. Nie da się pogłaskać, ani do siebie podejść. Quote
ocelot Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja go sobie w niedzielę obejrzę, bo po moim osiedlu latał sobie taki, ewidentnie wypuszczany samopas z domu. Nareszcie po długim czasie dobra wiadomość, oby to przełamało naszą złą passę. Malamut ma dom, [SIZE=2]tzn. cudowna Marysia z narzeczonym już 18.08 mogą go adoptować. A dodam, że Marysia ma już malamuta, czyli wie czym to pachnie;) Quote
masienka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tak Aniu :p wiem, wiem:multi: :multi::multi: Marysia to zlota dziewczyna :loveu: Wlasnie szukalam watku zeby Wam pokazac z kim mamutek bedzie mieszkal ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101412&highlight=czajka Kciuki potrzebne na pewno bo o ile z Czajeczka powinien sie dogadac po odpowiedniej prezentacji to z kociambrem moze byc problem jako, ze mamuty to polujace potwory sa. Miejmy nadzieje, ze nie byl nigdy na koty szczuty... Quote
ocelot Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 I bardzo pomału możemy się cieszyć, Dama pojechała do DS, oby czegoś nie odwinęła i oby ją polubiła pupilka państwa rottka. I proszę zajrzyjcie chociaż do Rudego. sama nie dam rady mu pomóc. Quote
ocelot Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 w schronisku przepełnienie nadal. Dzisiaj przywieziony pies z interwencji. Malutki taki do pół łydki - pobity w nocy przez grupkę "złotej młodzieży" Rumcajs w domu. Był dziadek z wnuczką, szukali suni z przystani, którą dokarmiali całą zimę, a która im znikła jakieś trzy miesiące temu z oczu. Wnusia podobną sobie wybrała, ale dziadek ma się zastanowić. Malamut dostał już imię. Wabi się Namir;););) Quote
ZUZANNA11 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Aż się we mnie gotuje na wieść o takich 'ćwierćgłupkach' ! Quote
ocelot Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Acha shar peia odebrał właściciel. Staruszek na emeryturze, płakał z radości, że go znalazł. to wiekowy psiak, co jakiś czas mu ucieka, a dziadek z laską lata po mieście i go szuka. To chyba ten co od czasu do czasu wpada na moje osiedle. Quote
ZUZANNA11 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dobrze, że zakończyło się 'Happy Endem'...:) Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a czy w schronisku w TM sa psy husky lub mix husky o wygladzie tej rasy??????:razz::roll: Quote
ocelot Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='dalia 54']a czy w schronisku w TM sa psy husky lub mix husky o wygladzie tej rasy??????:razz::roll: W teh chwili nie ma psa w typie rasy. Mamy na DT mix husky i samojeda - Dame, która pilnie szuka domu stałego Tu jej wątek i zdjęcia www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116956 Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wiem, wiem a gdyby ktos ja chcial wziac to transport bylby w kaplecie????? bo ona jest w Katowicach:/ Quote
GrubbaRybba Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 dalia 54 napisał(a):wiem, wiem a gdyby ktos ja chcial wziac to transport bylby w kaplecie????? bo ona jest w Katowicach:/ Co masz na myśli, pisząc w kąplecie? Skąd jesteś? Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 z Tom. Maz. moja ciocia chciala ja a w kaplecie ze czy jest transport?? Quote
ocelot Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dalia z transportem może być problem, bo Jaaga ma zepsuty samochód, ale jeśli ciocia jest zainteresowana to będziemy szukać rozwiązania. Najlepiej gdyby bezpośrednio skontaktowała się z Jaagą, albo zalogowała się na dogo i napisała coś na wątku Damy. Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ja wiem ok (jak przekonam ciocie) zaraz do niej zadzwonie;) Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a co do husky to nie ma zadnego w schronisku ani w DT??:smhair2: Quote
ANETTTA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 w tomaszowie nie ma ale w innych schronach pewnie by sie cos znalazło Quote
ocelot Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dalia 54 napisał(a):a co do husky to nie ma zadnego w schronisku ani w DT??:smhair2: dalia a czy Wy znacie specyfikę rdy? To nie są łatwe psy Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 w miare kiedys mielismy takze raczej tak a jak cos bedzie w schronie to napiszcie bo ja mieszkam dalej i raczej nie bywam tam Quote
dalia 54 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a co do Damy tomoja ciocia juz nie chce bo ma 3 psy (trzeci sie do niej przybłakał):-( Quote
rafali910 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Na razie jestem na urlopie jak wrócę z urlopu to dodam nowe info na temat adopcji psów na forum moim o psach. Quote
Recommended Posts