Argat Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kinguska napisał(a):I to u nas, w Tomaszowie :shake: Wstydzę się że jestem człowiekiem, mieszkańcem Tomaszowa. Jak oni mogli?! I tylko dwa lata...:angryy: Wątpie żeby tak to się skończyło. Niestety. Quote
masienka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kontakt do Ani Ocelotki mi szybciutko potrzebny, czy ktos moglby podeslac bo mi gdzies wcielo:shake: Quote
Argat Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 masienka napisał(a):kontakt do Ani Ocelotki mi szybciutko potrzebny, czy ktos moglby podeslac bo mi gdzies wcielo:shake: Kontakt do wolontariuszek: [...] Ocelot: 604 416 873 ............ Quote
ANETTTA Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 bez komentarza :placz::placz::placz::placz::placz:zabic gnoji :mad: Argat napisał(a):http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article210039/Wyrzucili_psa_przez_okno_i_dobili.html Quote
ocelot Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 masienka napisał(a):kontakt do Ani Ocelotki mi szybciutko potrzebny, czy ktos moglby podeslac bo mi gdzies wcielo:shake: Dzwoniła do mnie przed chwilką pani chyba od Was. jest domek chętny na malamuta, ale z trójką dzieci, a ja nie wiem, jak on do dzieci. I nie mam jak sprawdzić. Powiedziałam, jak jest nie zagwarantuję za staruszka, bo nie mam pojęcia czy toleruje dzieciaki. A szkoda, że nie wiem Quote
masienka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :shake:kurcze... no szkoda niestety. malamutki z reguly do dzieci cierpliwe sa ale zawsze moze sie zdarzyc, ze jest uczulony bo mu kiedys jakies krzywde zrobilo :shake: ciezko tak bez sprawdzenia wydac do domu z dziecmi i to malymi a jakby go tak potarmosic za futro, wyprzytulac czy pociagnac na probe z ogon zeby sie choc z grubsza dowiedziec jak zareaguje? Quote
ocelot Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 masienka napisał(a)::shake:kurcze... no szkoda niestety. malamutki z reguly do dzieci cierpliwe sa ale zawsze moze sie zdarzyc, ze jest uczulony bo mu kiedys jakies krzywde zrobilo :shake: ciezko tak bez sprawdzenia wydac do domu z dziecmi i to malymi a jakby go tak potarmosic za futro, wyprzytulac czy pociagnac na probe z ogon zeby sie choc z grubsza dowiedziec jak zareaguje? On nawet do krat nie dochodzi jeszcze. Stoi przy budzie i jak widzi ludzi podnosi pysio i wyje... Quote
ocelot Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Kinguska napisał(a):Macie jakieś wieści ze schronu? W ten weekend nie dałam rady, choć bardzo żałuję, ale za tydzień się wybieram;) Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kochani mam do Was prośbę. Potrzebuję wydrukowane nasze psiaki na kolorowo, tak jak na pierwszej stronie wątku. Zdjęcia +opis (tak dwa na kartce A4, albo 3) jest szansa, że 7-8 sierpnia na imprezie miejskiej takie plakaciki zawisną na tablicy Jak będę w schronisku to postaram się sfotografować te psiaki, których nie ma a są do adopcji (trzy takie kojarzę) Pomożecie? Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No i co kochani pomożecie wydrukować, czy mam liczyć tylko na siebie? Quote
ANETTTA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 jak nie ma chetnych pusc do mnie wydrukuje co chcesz i wysle poleconym ...:multi: Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ANETTTA']jak nie ma chetnych pusc do mnie wydrukuje co chcesz i wysle poleconym ...:multi:[/quote] Anettko chciałabym wszystkie psiaki z pierwszej strony wątku, tak, żeby można je było rozwiesić na tablicy. Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kochani bardzo potrzebujemy pomocy. [SIZE=3][COLOR=DarkRed][SIZE=4][COLOR=Red] Dama wraca do schroniska.[/COLOR][/SIZE] To dla niej wyrok. Pilnie szukamy DT u kogoś kto zna specyfikę rasy. Pomocy!!!!! [/COLOR][/SIZE] Quote
Argat Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ocelot']Kochani bardzo potrzebujemy pomocy. [SIZE=3][COLOR=DarkRed][SIZE=4][COLOR=Red] Dama wraca do schroniska.[/COLOR][/SIZE] To dla niej wyrok. Pilnie szukamy DT u kogoś kto zna specyfikę rasy. Pomocy!!!!! [/COLOR][/SIZE][/quote] Kolejna nieudana adopcja? Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 To miało być DT, z możliwością DS jeśli długo by się dom nie znalazł. Ale Dama zaskoczyła wszystkich. Diametralnie inaczej się zaczeła zachowywać, ze spokojnego, zahukanego psa stała się dość agresywna jeśli chodzi o mniejsze psiaki. Ona atakuje bez ostrzeżenia, no i jeszcze kilka innych elementów doszło. Nie wiem co robić. Schronisko to dla niej wyrok. Quote
Jaaga Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wyjasniam sytuację z Damą. Wysmykneła się z obrozy i dorwała yorka mojej mamy. Piesek akurat wysiadł z samochodu i absolutnie niczym jej nie sprowokował. Nie wiem, czy pies przeżyje, bo wymiotuje już skrzepami krwi. Kategorycznie mam sie jej pozbyć. Moge wynegocjować kilka dni. Dama dusi wszystko, co jest małe i rusza się. W trzy osoby wyjmowalismy jej yorka z zębów. Ona nie nadaje się do domu, gdzie są jakiekolwiek małe zwierzaki, a u nas jest ich sporo. Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jaaga kiedy ten zlot indiański? Może jednak tam Twój TZ by ją pokazał? Quote
ANETTTA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ocelot'][SIZE=3][COLOR=Red]Kochani mam do Was prośbę. [/COLOR][/SIZE][B]Potrzebuję wydrukowane nasze psiaki na kolorowo, tak jak na pierwszej stronie wątku. Zdjęcia +opis (tak dwa na kartce A4, albo 3) jest szansa, że 7-8 sierpnia na imprezie miejskiej takie plakaciki zawisną na tablicy [/B]Jak będę w schronisku to postaram się sfotografować te psiaki, których nie ma a są do adopcji (trzy takie kojarzę) [COLOR=Red]Pomożecie?[/COLOR][/quote] ok zalatwione jak cos jeszcze wydrukowac .......to klikaj abym mogla to zalatwic w tym tyg ..potem mam urlop ....rozumiem ze tam gdzie pisze ma dom juz nie aktualne nie drukowac .....pusc mi adres na pv gdzie to wysłac Quote
ocelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ANETTTA']ok zalatwione jak cos jeszcze wydrukowac .......to klikaj abym mogla to zalatwic w tym tyg ..potem mam urlop ....rozumiem ze tam gdzie pisze ma dom juz nie aktualne nie drukowac .....pusc mi adres na pv gdzie to wysłac[/quote] Dziękuję, pw wysłane;) [B]Proszę pamiętajmy o Damie:shake: [/B] Quote
Argat Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ocelot- a rodzice tamtej dziewczyny kontaktowali się? Quote
ocelot Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nie, nie kontaktowali się. Wątek Damy www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10541910#post10541910 Quote
rafali910 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Potem napewno dodam info u mnie na forum o psie Dama Quote
Recommended Posts