ocelot Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Strasznie ten świat urządzony, jak Emma znalazła kochający domek - to..., ech... Justynam jesteśmy z Tobą i dziękujemy Ci za wszystko. Emma nie mogła lepiej trafić Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Pysia nie przegapcie szansy na domek w Bydgoszczy dla niufa, poproscie najpierw kogos o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej, moim zdaniem to jest najwazniejsze no i oczywiscie obserwacja psa (agresja), pani zgodzila sie na warunek kastracji tylko nie pytalam jak z kasa u niej, czy mogla by sama to sfinansowac czy tez trzeba by bylo kase na kastracje zdobyc. Ma tez znajama wetke oddalona od niej o 3 km. Szkoda chlopaka zeby siedzial w schronie, jak w Bydgoszczy niezly kawalek ogrodu na niego czeka i pancia ktora jest zawsze w domu z czteroletnim dzieckiem. Quote
Pysia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ada-jeje napisał(a):Pysia nie przegapcie szansy na domek w Bydgoszczy dla niufa, poproscie najpierw kogos o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej, moim zdaniem to jest najwazniejsze no i oczywiscie obserwacja psa (agresja), pani zgodzila sie na warunek kastracji tylko nie pytalam jak z kasa u niej, czy mogla by sama to sfinansowac czy tez trzeba by bylo kase na kastracje zdobyc. Ma tez znajama wetke oddalona od niej o 3 km. Szkoda chlopaka zeby siedzial w schronie, jak w Bydgoszczy niezly kawalek ogrodu na niego czeka i pancia ktora jest zawsze w domu z czteroletnim dzieckiem. Ja to wszystko wiem.... Ale jak na razie to nadal DT nie ma... A sprawdzić psa muszę jak ma iść do dziecka :roll: Quote
ocelot Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No i garść dobrych wieści ze schroniska. Dom znalazł Chaplin, Rudolf i Zorro. I jeszcze jakieś psiaki, ale kierownik nie mógł sobie przypomnieć na szybko imion. Quote
ANETTTA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 czyli cos sie ruszyło ......a sa jakies bernardyny :-( Quote
GrubbaRybba Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ocelot napisał(a):No i garść dobrych wieści ze schroniska. Dom znalazł Chaplin, Rudolf i Zorro. I jeszcze jakieś psiaki, ale kierownik nie mógł sobie przypomnieć na szybko imion. Uff to dobrze. A wiesz coś na temat tych domów? Gdzie, u kogo, jakie warunki? Quote
ocelot Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nie wiem nic, rozmawiałam na szybko przez tel, bo akurat bateria mi się rozładowywała, dlatego nie miałam czasu czekać, aż kier. sobie przypomni resztę imion. Acha wstępnie zainteresowany HS Sybirem - miał się zastanowić Quote
papudraczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wakacje a tu taki ruch się w schronisku zrobił!! no no!! godne podziwu!!! oby tak dalej Quote
ocelot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 I tak: Sybir w nowym domu i sunia z 9 boksu, czarna podpalana z dużymi uszami chyba Dusia, ale na 100% nie jestem pewna tej suni, tzn. która. Niufa ściciele się znaleźli:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 ocelot napisał(a):I tak: Sybir w nowym domu i sunia z 9 boksu, czarna podpalana z dużymi uszami chyba Dusia, ale na 100% nie jestem pewna tej suni, tzn. która. Niufa ściciele się znaleźli:loveu: A może ta sunia to Nietoperek? :razz: Ona ma duże uszy. A co ci właściciele powiedzieli na to, że ich pies siedział ponad 3 tygodnie w schronie? Fajowo, że Sybir ma dom! :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ocelot napisał(a):I tak: Sybir w nowym domu i sunia z 9 boksu, czarna podpalana z dużymi uszami chyba Dusia, ale na 100% nie jestem pewna tej suni, tzn. która. Niufa ściciele się znaleźli:loveu: Czyli.. niuf u swoim domku! Hip, hip, hurrrrrrrrrrrrrrrra! Quote
ocelot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GrubbaRybba napisał(a):A może ta sunia to Nietoperek? :razz: Ona ma duże uszy. A co ci właściciele powiedzieli na to, że ich pies siedział ponad 3 tygodnie w schronie? Fajowo, że Sybir ma dom! :multi: Na pewno nie Nietoperek:shake:, bo też mi to przyszło na myśl. Kierownika słychać wcale nie było i stąd nie wiem jakie imię, może to być też Bejbi, no nic zobaczę w niedzielę. Acha szczeniak z krzywicą wczoraj adoptowany;) Quote
papudraczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :lol::lol::multi::multi: cudnie superowo!! z drugiej strony to niuf ma niezłych właścicieli;) ale dobrze że się w końcu odnaleźli:lol: Quote
ZUZANNA11 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Poszukuje transportu Małecz ( Tomaszów Maz.) -> Katowice ! Quote
ocelot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pisałam już na wątku Maliny, że jest szansa, ale dzisiaj i szybko trzeba działać Quote
Pysia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ocelot napisał(a): Niufa ściciele się znaleźli:loveu: Opowiadaj !!!!!! Kto, jak, skąd itd.... Quote
ocelot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pysiu nie wiem dokładnie, bo rozmawiałam na szybko przez tel. z kierownikiem i mówił, które psy do nowych domów poszły i powiedział, że Niufa właściciele odnaleźli. W niedzielę będę w schronisku to wypytam o szczegóły. Niuf był i na naszej stronie www i w lokalnej gazecie, więc może stąd wiedzieli? Zazwyczaj ludzie jak szukają swojego psa - to zapominają, że po pierwsze w schronisku trzeba sprawdzić Quote
ZUZANNA11 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ocelot napisał(a):Pisałam już na wątku Maliny, że jest szansa, ale dzisiaj i szybko trzeba działać Szczeniaka jak na zlość nie ma... Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dama już u Jaagi w Katowicach Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Całą drogę podobno była grzeczna, na miejscu też chyba całkiem, całkiem... I jechała na przednim siedzeniu;) Quote
GrubbaRybba Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Wspaniałe wieści!!! :multi::multi::multi: Jaaga, dziękujemy! Daj znać, co u Damy... Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dama pokochała TZ Jaagi. Już w samochodzie dawała mu to odczuć. Na razie są niejakie problemy, ale może jak stres minie będzie dobrze. Ona ma chyba stary uraz głowy, czeka ją wizyta u specjalisty Quote
GrubbaRybba Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ocelot napisał(a):Dama pokochała TZ Jaagi. Już w samochodzie dawała mu to odczuć. Na razie są niejakie problemy, ale może jak stres minie będzie dobrze. Ona ma chyba stary uraz głowy, czeka ją wizyta u specjalisty Super! :) A ten uraz głowy tłumaczyłby to przymrużone oko i dziwnie naciągniętą skórę po jednaj stronie. Czekamy zatem na diagnozę. Quote
ZUZANNA11 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Najważniejsze, że jest już bezpieczna i kochana. :) Quote
Recommended Posts