Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wiem.
11-14. Tylko wcześniej daj znać, bo kierownik mówił, ze może jednego dnia sobie zrobi przerwę, ale to dzień przed zadzwonię i będę wiedzieć.

Posted

Kinguska napisał(a):
Jutro albo w czwartek będę w schronisku, co trzeba kupić, bo z kumpelą się zrzucimy i tylko co kupic?! Karmę, miski, smycz, co?

Kinguska skąd jesteście?
Co kupicie będzie dobrze, michy są.

Posted

Szampon to chyba nie, bo psów w schronisku się nie kąpie.
Smycze, karma.
Kinguska może najpierw zadzwoń do kierownika i spytaj się.
Michy nowe widziałam.
Karma sucha na pewno mile widziane, wypełniacze do jedzenia czyli kasza, ryż, makaron.

Posted

Witaj Kingo na naszym wątku :)

Jak tam negocjacje z rodzicami na temat terierki? Mam nadzieję, że pomyślnie. Zresztą jak ją w weekend zobaczysz, to na pewno się zakochasz. :)

Jak ci otworzą bramę do schronu, to powiedz, że macie dary. Odbierze je pewnie pracownik, który bramę otworzy.

Aha, w sobotę wybierają się do schroniska Karilka i Papudraczek. Może umów się z nimi. W kupie zawsze raźniej. :)

Posted

to ja mam też dobrą wiadomość, w sobotę mogę być w schronisku, za to w maju będę pracować w dwie.

Papudraczku i Karliko jesteśmy umówione na sobotę;)

Posted

ocelot super! Mnie tak nieswojo by było wchodzić do obcych ludzi i obcego miejsca bez kogoś, kto wie co i jak;).
Mam nadzieję, ze do soboty uda mi sie kupić ten wapń i może też jakiegoś psikacza na pchły bo uważam, ze zaraz zacznie sie "pchli sezon" i będzie problem z nimi.
Ocelot, BrubbaRybba czy to dobry pomysł?

Posted

karliko dzisiaj kierownik mi mówił, ze mały dostaje wapń. To może się wstrzymajmy? Kasa się przyda na dechy.

jeśli dobrze pójdzie z kolegą z pracy podjadę w piątek do tartaku, żeby nam z metr desek odłożył i dowiem się ile to będzie kosztowało

Posted

Rybo.. XD Negocjacie są.. ^^ Myslę że wypali, ale nic nie wiadomo. W sobotę może tez się wybiorę, ale raczej nie, bo mam za dużo zajęć. A o której?

Posted

ocelot napisał(a):
jeśli dobrze pójdzie z kolegą z pracy podjadę w piątek do tartaku, żeby nam z metr desek odłożył i dowiem się ile to będzie kosztowało

Jak bez vatu i po znajomości to około 600-700 za metr3 Przynajmniej u nas na Pomorzu tak ostatnio kupowałam.I to nieheblowane:crazyeye:

Posted

Karilka napisał(a):
Ocelotku, o której godzinie zmierzasz do schroniska?

Cioteczki schronisko czynne od 11, ja będę o 11 chyba, ze chcecie, żebym po Was na dworzec wyszła.

Posted

Kara. napisał(a):
Jak bez vatu i po znajomości to około 600-700 za metr3 Przynajmniej u nas na Pomorzu tak ostatnio kupowałam.I to nieheblowane:crazyeye:

To ma być po znajomości. Co prawda na razie kasy jeszcze nie mamy, bazarki w toku, muszą być nowe bazarki, bo bodajże króciaki (nie wiem co to) kosztują 380 zł. A zamiast rzeczonych byłyby dobre dechy.