Karilka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 papudraczek napisał(a):nie ma problemu mogłybyśmy się zlapać na dworcu Oj no to super;). O której godzinie? Ja jadę autobusem:oops:. Quote
Kara. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zamówiłam witaminki.:lol: Mam nadzieję ze dowiozą do soboty bo czasami maja ogon:shake: Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kara. dziękujemy, jak nie do soboty - to następna wizyta w długi weekend Quote
Bazyliah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ocelot - jakbyś mogła się dowiedzieć o godziny otwarcia w ten długi weekend. Muszę się umówić z rodziną, kiedy przyjadę :) Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Już wiem. 11-14. Tylko wcześniej daj znać, bo kierownik mówił, ze może jednego dnia sobie zrobi przerwę, ale to dzień przed zadzwonię i będę wiedzieć. Quote
Pestka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jutro albo w czwartek będę w schronisku, co trzeba kupić, bo z kumpelą się zrzucimy i tylko co kupic?! Karmę, miski, smycz, co? Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kinguska napisał(a):Jutro albo w czwartek będę w schronisku, co trzeba kupić, bo z kumpelą się zrzucimy i tylko co kupic?! Karmę, miski, smycz, co? Kinguska skąd jesteście? Co kupicie będzie dobrze, michy są. Quote
Pestka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 z Tomaszowa. Wiec miski nie? Smycz, szampon, jakieś przekąski, piszcie bo ja nie wiem czego nie ma. Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Szampon to chyba nie, bo psów w schronisku się nie kąpie. Smycze, karma. Kinguska może najpierw zadzwoń do kierownika i spytaj się. Michy nowe widziałam. Karma sucha na pewno mile widziane, wypełniacze do jedzenia czyli kasza, ryż, makaron. Quote
Pestka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To kupimy kaszę, makaron, na razie. A puszki z karmą? Karmę kupimy w maju bo będziemy mieć kasę. A jak przywieziemy to do kogo z tym iść? Quote
GrubbaRybba Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Witaj Kingo na naszym wątku :) Jak tam negocjacje z rodzicami na temat terierki? Mam nadzieję, że pomyślnie. Zresztą jak ją w weekend zobaczysz, to na pewno się zakochasz. :) Jak ci otworzą bramę do schronu, to powiedz, że macie dary. Odbierze je pewnie pracownik, który bramę otworzy. Aha, w sobotę wybierają się do schroniska Karilka i Papudraczek. Może umów się z nimi. W kupie zawsze raźniej. :) Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 to ja mam też dobrą wiadomość, w sobotę mogę być w schronisku, za to w maju będę pracować w dwie. Papudraczku i Karliko jesteśmy umówione na sobotę;) Quote
Karilka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ocelot super! Mnie tak nieswojo by było wchodzić do obcych ludzi i obcego miejsca bez kogoś, kto wie co i jak;). Mam nadzieję, ze do soboty uda mi sie kupić ten wapń i może też jakiegoś psikacza na pchły bo uważam, ze zaraz zacznie sie "pchli sezon" i będzie problem z nimi. Ocelot, BrubbaRybba czy to dobry pomysł? Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 karliko dzisiaj kierownik mi mówił, ze mały dostaje wapń. To może się wstrzymajmy? Kasa się przyda na dechy. jeśli dobrze pójdzie z kolegą z pracy podjadę w piątek do tartaku, żeby nam z metr desek odłożył i dowiem się ile to będzie kosztowało Quote
Karilka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ocelot o to dobra wiadomość;). A tak w ogóle to mamy kogoś kto te dechy zamieni na bude:oops:? Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kierownik mówił, że pracownicy, ale dogadamy się w sobotę. dechy trochę odleżą zanim kasę uzbieramy, ale uzbieramy. Quote
Karilka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ocelotku, o której godzinie zmierzasz do schroniska? Quote
Pestka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rybo.. XD Negocjacie są.. ^^ Myslę że wypali, ale nic nie wiadomo. W sobotę może tez się wybiorę, ale raczej nie, bo mam za dużo zajęć. A o której? Quote
papudraczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Karilka napisał(a):Oj no to super;). O której godzinie? Ja jadę autobusem:oops:. hmm dobre pytanie!!?? o której??:???: a o której dobijasz do tomaszowa?? to się dostosuję Quote
Kara. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ocelot napisał(a):jeśli dobrze pójdzie z kolegą z pracy podjadę w piątek do tartaku, żeby nam z metr desek odłożył i dowiem się ile to będzie kosztowało Jak bez vatu i po znajomości to około 600-700 za metr3 Przynajmniej u nas na Pomorzu tak ostatnio kupowałam.I to nieheblowane:crazyeye: Quote
Karilka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 o kurcze.... ja poszukam znajomosci po tartakach... Ja chciałabym jakoś wcześnie podjechać... Znajde rozkład to dam znać... Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Karilka napisał(a):Ocelotku, o której godzinie zmierzasz do schroniska? Cioteczki schronisko czynne od 11, ja będę o 11 chyba, ze chcecie, żebym po Was na dworzec wyszła. Quote
ocelot Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kara. napisał(a):Jak bez vatu i po znajomości to około 600-700 za metr3 Przynajmniej u nas na Pomorzu tak ostatnio kupowałam.I to nieheblowane:crazyeye: To ma być po znajomości. Co prawda na razie kasy jeszcze nie mamy, bazarki w toku, muszą być nowe bazarki, bo bodajże króciaki (nie wiem co to) kosztują 380 zł. A zamiast rzeczonych byłyby dobre dechy. Quote
Recommended Posts