Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Agnieszka, zawsze Cię podziwiałam za to co robisz. To ty mnie zainspirowałaś do tego żeby pomagać napradę psom. Choć narazie ta pomoc jest znikoma [tylko klikanie] to mam nadzieję że będę miałą tyle sił co ty i w życiu dorosłym będę pomagać zwierzętom tak samo jak ty...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Agnieszka, zawsze Cię podziwiałam za to co robisz. To ty mnie zainspirowałaś do tego żeby pomagać napradę psom. Choć narazie ta pomoc jest znikoma [tylko klikanie] to mam nadzieję że będę miałą tyle sił co ty i w życiu dorosłym będę pomagać zwierzętom tak samo jak ty...

Życzę Ci Zuziu, żebyś miała więcej siły ode mnie. Ja czasami mam ochotę rzucić to w kąt i zająć się czymś mniej absorbującym i stresującym. Wiem jednak, że tego nie zrobię, bo za bardzo kocham te zwierzaki.

Zuziu, wiele robisz. :loveu: Dziękujemy.

No i możesz zawsze pomóc w ogłaszaniu psów.

Posted

:placz::placz::placz:
jezu co się na tym swiecie dzieje!!
DT niestety nie mogę psiakom zapewnić ale jakby był potrzebny jakiś transport czy kaskę to jestem!!
podaj mi pls Rybo konto to przeleję troszkę pieniążków na te dobermanki!!

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Przepraszam, że nie jestem w temacie.Czy mógłby mi ktos powiedziec co z dobermanami...?

Odebrane, bezpieczne u wetki. Niestety los psa dobermana nieznany.:-(

Posted

Już padła 2ga oferta domku dla malucha. Mnie tylko w gardle ściska, co się stało z tym samcem dobkiem...

Eh, TOMASZÓW W GÓRĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jutro to nie dam rady na pewno, Staś chory, a ja mam spotkanie o 17.oo w Spale klasowe.
Co prawda nie wiem, jak z tej Spały wrócę do domu, ale mniejsza o to. I Kot chyba by nie zdzierżył, mojej nieobecności w południe.
Natomiast poniedziałek zobaczymy, jak nie będziemy jechać do Opoczna to chętnie. Dzisiaj będę wiedziała jakie mamy plany na poniedziałek